Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית מחשב

bkantor
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי החליט שהוא רוצה לקנות מחשב...עכשיו אחרי הרבה חיפושים הוא מצא מחשב בוואלה

השאלה שלי האם המחשב הזה הוא טוב(כי אני לא מבין גדול) והאם המחיר בהתאם?

הקישור למחשב: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1696637

תודה לעוזרים ואם אפשר בבשקשה כמה שיותר מהר...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

מחיר טוב מאוד ומחשב טוב אבל אם איני טועה זהו אינו אינטל פנטיום ולכן ביצועיו לא באותה הרמה ומהירותו שונה (איטית) תבדוק לעומק.

בברכה, צביקה

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

פורסם

כמי שעוסק בתחום אני יכול לומר, שהמחיר והרכיבים בהחלט איכותיים, והמיר המוצע הוא מחיר טוב מאוד.

המעבד הינו מקורי של אינטל והוא מהמעבדים החזקים המוצעים בשוק כרגע (במחיר סביר)

הלוח המוצע בחבילה הבסיסית הינו מהבסיסיים בשוק, אם הכוונה היא לעיבוד תמלילים ואינטרנט זה יספיק, אך אם רוצים גם להפעיל משחקים הייתי הולך על חבילת השידרוג ב-299 ש"ח.

יש לציין שאני אינני מכיר את הספק, ולכן לא אוכל להתייחס לרכיב האמינןות, השירות והאספקה.

בהצלחה בקניה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

2500 שח זהו מחיר סביר ביותר.רק מה שהייתי מציע לך זה לשדרג את כרטיס המסך שלך ל256MB

ולהגדיל את הזיכרון הפנימי ל1024.פה תצא בערך בנזק של 3000 אלף ש"ח.

אפשרות אחרת היא פשוט להעתיק את נתוני המחשב הזה וללכת לחברות פרטיות כגון:אלוף מחשבים,ולהשוות מחירים.

בחברות פרטיות ניתן להתימקח קצת וניתן להוריד כ10% למוזמן..

מקווה שעזרתי.

נ.ב

בשדרוג של כרטיסי המסך בוואלה לא ראיתי אופציה טובה,הכרטיס שאני הייתי מציע לך זה GEFORCE 6800 256 MB,יעלה לך בהרבה את הביצועים ורמת הגרפיקה.

פורסם

תודה רבה...

כרטיס מסך בינתיים אם אני יצטרך אני יוסיף בהמשך בינתיים אני חושב אני יסתפק בו כי

יש ליי כזה עכשיו והכל עובד מצוין. המחיר שרצו על כזה במחשב הוא 3000 שקל.

עכשיו אבא שלי גם ככה עלה יותר ממה שהוא חשב אז לשדרג לא ילך אלה אם יש לכם להציע

מחשב אחר באותו סכום...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

• תוכן חדש...