Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"פגיעה בכותבים על בסיס שגיאות..."

תסלח לי יובלי - לי ולך מותר לשגות , לבצע טעויות כתיב ולרשום בעברית לא נכונה אבל...

עם כל הכבוד לדני פרומצ'נקו-הנ"ל מחשיב עצמו עיתונאי (עם או בלי אתיקה הדעות חלוקות)

וככזה הוא איננו יכול להרשות לעצמו לבצע שגיאות כתיב ,במיוחד בפורום ציבורי.

תאר לך שגיאת כתיב כזו ב"אוטו" ? פשוט לא מקובל.

למען ההגינות יש לציין כי אהרונוביץ "קפץ" על המציאה כמוצא שלל רב, אולם זה לא מוריד כהוא-זה

ממה שניתן לתאר בלשון העם כ"פאדיחה" של פרומצ'נקו .

• תגובות 293
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לרוני אהרנוביץ' אין ביד ולו זנב דג מלוח לגבי אוטו מאז 95'. נקודה. הציטוט של פוסק, בלי שידע את ההקשר שלו, חצוף - ובהקשר הנוכחי שקרי. כל מה שהתפרסם באוטו מאז אמצע 95' עומד בניגוד לשקרים ולכזבים של רוני אהרנוביץ', שמצדו אפילו לא קרא את העיתון, אבל העז להסית ביחס אליו ולאנשים שעשו אותו.

לעומת זאת, רוני אהרנוביץ' הודה כי שיקר - שלוש פעמים, פעמיים בשם בית המשפט העליון - ועשה זאת שנים. בנוסף, וכפי שעלה בשרשור הזה, הפר ומפיר לא מעט כללי אתיקה בסיסיים. רוני אהרנוביץ' גם השמיץ שלושה עיתונאים – הוציא עליהם חוזה, אישי ומקצועי - רק בגלל שעבדו באוטו, ועשה זאת דרך כתב שטנה השורץ בעשרות שקרים.

רוני אהרנוביץ': יש לך מה שקרה באוטו ב-93 ו-94'. לכולם יש מה שקרה בנטקאר ואתך מאז ועד היום. וזה הרבה יותר רע מגרוע.

"אל תהי יראה מן הצדוקים ואל תהי יראה מן הפרושים, אלא היי יראה מן הצבועים, העושים מעשה זמרי ומבקשים שכר כפנחס".

פורסם

חברים יקרים, הודעה זו פורסמה הערב בפורום נטקאר.

חברים יקרים,

מזה מספר שנים אני משתתף בפורום נכבד זה כאחד מהשורה ותרמתי כמיטב

יכולתי וכישורי. השבתי לאלפי פונים באינספור תחומים, כתבתי מאמרים

בפורום ולמילון ואת מדור FAQ . אהבתי כל רגע של פעילות למענכם ולמען האתר.

לצערי הרב, אתר זה הופך להיות במה פומבית לחיסול חשבונות אישיים. אין לי

רצון לקחת חלק בזה.

פניתי לרוני בפנייה אישית נרגשת לרדת סופית מהנושא וכך הוא השיב לי-

''הסיפור שפרסמתי עכשיו על 'אוטו' הוא סגירת עניין וניקוי שולחן מבחינתי''.

אבל זה לא קורה וזה לא נגמר, על כן החלטתי לפרוש מפעילות בנטקאר עד שזה יגמר.

תיבת הדואר שלי פתוחה לפניות של חברים המבקשים עצה וסיוע.

[email protected]

אני משער שניפגש פה ושם בפורומים אחרים, בשם כיסוי זה או אחר... (-:

שנה טובה לכולם.

מושיקו הנהג

פורסם

כל הכבוד מושיקו נראה שאתה האדם האתי היחיד פה !!

ולרוני אהרונוביץ' או בכינויו בדבר חברים "פאפארונוביץ'"

לך דבר אחד יש לי להגיד, אתה מגיע לפה לCARSFORUM להשמיע דעתך על כל העולם אישתו אחותו וסבתו יחדיו - אולם כאשר מישהו משמיע דעה מנוגדת לדעתך בפורום (פורום? יותר מדור יעוץ חד גוני) שלך אתה מוחק ללא היסוס אפילו אם יש בסיס לטענות...אתה מגיב בזילזול לאנשים שיתכן ואינם מבינים במכוניות.....אתה מגיב בבוז וזילזול לאנשים נוספים אשר הבקשה שלהם מרכב שונה מזאת המבוקשת ע"י

הפורום שלך מנוהל בצורה דיקטטורית של ממש....אז במשפט או שניים אסכם

לא משנה מה פרמצ'נקו עשה או לא, וכך הלל או כל אדם אחר, זה כבר מאחורינו - אבל התנהגותך כיום (2005 !) מוכיחה דבר או שניים על האישיות "רוני אהרונוביץ'" כדאי לך להסתובב פה מעט ללמוד דבר או שניים על חופש הביטוי ועל איך מנהלים פורום (לא שפה הכל דבש - אבל בהשוואה לNETCAR ? הולנד מול איראן !)

פורסם

מושיקו, אין בעיה לגמור את הסיפור מייד. אני יכול לנעול את השרשור הזה... :wink:

צרם לי לקרוא, בשרשור הזה, את הרמיזות הבוטות וההאשמות המטופשות כלפיך.

כאחד שנהנה לקרוא את תגובותיך בנט קאר, בקביעות, מזה שנים ארוכות, (גם אם אתה משיב לבעיה של מישהו עם פאסאט, שממש לא נוגעת אליי) אין ספק שהמניעים שלך בפורום נובעים אך ורק מרצון אמיתי לעזור, לייעץ, ולפתור בעיות של אחרים.

תרומתך לאתר נטקאר, ולפורום בפרט ראויה לציון, אני אתגעגע לקרוא אותך בפורום נטקאר, ואקווה שצעד זה, יביא לסיום מלחמת ההאשמות המתנהלת בין אהרונוביץ' לבין "אוטו".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ובאותה נשימה - כאחד עם פאסאט :p

אני מזמין את מושיקו להיות לנו פה לאורח של כבוד ולעזר בפורום CARSFORUM

ויש לי הרגשה שכל הקהילה תשמח בדיוק כמוני לראותך נוחכותך !!

רז - יש בעיות עם פאסאט ? :-P

פורסם
רוני אהרונוביץ - תגובתך היא שטויות במיץ עגבניות - איני שונא אותך

אני לא מאמין למה שקורה בדיון הזה. ההודעה האחרונה של יובלי היא אחלה דוגמה. אהרונוביץ' כבר התייחס עובדתית לאהשמות של פרומצ'נקו אבל את מר יובלי זה לא מעניין. הוא יחזור עליהן שוב ושוב "ולא שהוא שונא". קראתי את הודעותיך בדיון הזה וגם בזה שפתח פרלמן ובדבר אחד אין לי ספק: אתה שונא גדול בגלל שהוא מחק אותך בפורום שלו (אולי תספר לנו סוף כל סוף מה בדיוק הוא מחק לך.)

עכשיו אתה מעלה טענה חדשה כלפי אהרונוביץ': הוא פוגע בכותבים על רקע אתני. ???

אתה יודע את מי אתה מזכיר לי? את SRONIS שתקף כאן את התחקיר המצוין שעשה אהרונוביץ' על NCAP וחשף בכך שלא רק שאינו ניחן בתכונות של עתונאי גם ההגיון שלו לא משהוא: לדבריו דינו של ספונסר של ארגון מחקר (שתפקידו לממן ניסויים) הוא כדינו של יצרן מכוניות הנבדק ע"י אותו ארגון מחקר. עכשיו, כשכולנו יודעים לאן הביאה אותו אותה התקפה מטופשת על תחקיר אהרונוביץ' אנחנו גם יודעים מה היו מניעיה ומי הכיר תודה.

והערה לאותו SRONIS בענין קודם. אם החדשות באתר אוטו הן אינפורמטיביות ללא הבעת דעה למה הכותרות נראות תמיד מתלהבות יחצניות. מישהוא כבר אמר כאן אודטה וגיא פינס.

פורסם

אינני קורא את מגזין אוטו כבר שנים רבות, אולם יוצא לי מידי פעם לעלעל בו , ממש כמו היום בבוקר עת לקחתי את רכבי למוסך.

על השולחן היתה מונחת חוברת "אוטו" משנת 2002 ובמקרה בחרו שם את מכונית השנה או משהו כזה. מיד נזכרתי בהאשמה של אהרונוביץ לגבי בחירת המכוניות.

ובכן עם עובדות קשה מאד להתווכח- בכתבה זכו מכוניות רבות מכל הסוגים ובכל הצבעים:פיזו , אלפא ,רנו ,טויוטה ועוד ועוד כולן "מכונית השנה" בקטגוריות השונות.

נתונים לגבי מספר המשתתפים אני לא ראיתי (לציין רק עלעלתי ולא ממש קראתי).

האם מדובר ברצון לרצות היבואנים כמו שאהרונוביץ טוען? אני לא בטוח ,אבל לעניות דעתי בחירה כזו מעידה על חוסר מקצועיות של המאגזין.

זה פשוט לא נראה טוב-פיזו לא לקחה בקטגורי "המיני"? ,ה-307 מייד תמצא את מקומה במשפחתיות .

(שוב אל תתפסו אותי במילה-הכל מהזיכרון).

אני רוצה להדגיש כי אינני מאשים את "אוטו" בדבר וחצי דבר ,אולם חכמים ממני אמרו כי הצדק צריך גם להראות ולא רק להעשות. אני כחובב מוטוריקה רוצה פחות " העובד המצטיין , העסק הנבחר" ויותר car of the year כנהוג במאגזינים דוגמת car and driver

פורסם

גיל110, נראה לי שאחד מאתנו עיוור. אהרנוביץ' "ענה עובדתית"?

הוא נשאל מספר שאלות (לאו-דווקא האשמות, אגב), לא רק על-ידי פרומצ'נקו.

לשאלת תמונות סובארו בלבד בגלריית ראלי באתר נטקאר הוא לא התייחס כלל.

להצהרה כי פנה אל פרומצ'נקו והציע את עצמו לתפקיד עריכת 'אוטו' הוא לא התייחס, זאת אחרי שיותר מגולש אחד הבהירו לו כי תגובה לסוגיה זו היא בעלת חשיבות עליונה.

לסוגיית היותו שותף ב'אוטו' בזמנו עם יבואן ב.מ.וו ענה באופן כוזב, תוך יצירת תמונה כאילו איזי רוזוב מכר את מניותיו ב'אוטו' כשהפך להיות יבואן ב.מ.וו - ולא כך הדבר. בפועל רוזוב מכר את מניותיו רק אחרי שעסקיו קרסו, וזה קרה משהו כמו שנה-וחצי מאוחר יותר. זה נקרא "תגובה עובדתית"? ואני שואל אותך: איך אתה היית מגיב היום (יחד עם כל הפורום הזה) אילו היה נודע לך שיבואן ב.מ.וו שותף ב'אוטו' מבלי שמישהו סיפר על כך לקוראים?

אהרנוביץ' לא הסביר מדוע הרשה לעצמו בזמנו לתת ציונים למכוניות רובר, למרות שכלל לא נהג בהן.

אהרנוביץ' לא הסביר מדוע הוא מרשה לעצמו לתת כיום ציונים למכוניות מבלי שנהג בהן, במקרה הטוב - על סמך התרשמויות של אנשים שנהגו בהם בחו"ל.

כל זה בשליפה, מהזכרון.

לגבי תחקיר NCAP המהולל: אתה מתעלם מהעובדה שגם אחרים, ולא רק סרוניס, תקפו את התחקיר הנ"ל. לכולם יש משהו אישי נגד אהרנוביץ'? כולם עובדים עבור פרומצ'נקו? העובדה שמבחני NCAP ממומנים על-ידי היצרנים כלל לא היתה סוד. כך הארגון עובד - יצרן שרוצה שמכוניתו תבחן צריך לשאת בעלות. זה לא שונה, ברמה העקרונית, מיבואן שנושא בעלות הטסת עיתונאים לחו"ל להשקת דגם חדש - או מעורך עיתון שמתפרנס מפרסומות מצד הגורמים המסחריים עליהם הוא כותב בעיתונו. אל תראה בכך, אגב, האשמה כלפי אהרנוביץ': אני אישית הייתי במצב הזה שנים ארוכות, ואם ניקח דוגמה רלבנטית כיום מחו"ל, הבעלים של EVO הוא העורך-האחראי (ובגליון-שניים האחרונים גם עורך בפועל, באופן זמני).

ולבסוף, לגבי כותרות באתר 'אוטו'. בוא ונבדוק, עניינית, את הכותרות המופיעות באתר עכשיו, ממש כרגע. אני לא מתייחס לידיעות שאינן קשורות ליבואנים/יצרנים.

ידיעה ראשית: "פרארי GG50". ממש מתלהב, הא?

ידיעה משנית: "מהיר וחסכוני". משחק מלים על "מהיר ועצבני". תסכים איתי שזו הגדרה ממצה ועניינית של הפולקסווגן אקורייסר, נכון?

"ביואיק מעלה הילוך". בהתחשב בכך שיבואני ביואיק התעוררו פתאום - די מדוייק, הייתי אומר. קרא את גוף הידיעה: קצר, תמציתי, ענייני.

"פאר עם לב ספורטיבי", לגבי אודי S8. מתלהב?

"טויוטה בטוקיו". פששש, יחצ"ני לאללה.

"B4 נקראת לתיקון". ההתלהבות פשוט זורמת מהכותרת הזו.

"בצלם", על ההולדן אפיג'י.

"מרצדס F600 בטוקיו". יותר ענייני מזה לא יכול להיות.

"אודי בריטית ביפן". כנ"ל.

"A6 שובי הביתה" (על קריאה לתיקון). אתה בטוח שיחצ"ני אודי היו בכלל רוצים לראות את הידיעה הזו מתפרסמת?

"אודי מציגה את ה-S4 הפתוחה". ענייניות טהורה.

"מתיחת דובלו". כל מילה מיותרת.

אני יכול להמשיך, אבל נדמה לי שהעקרון ברור. אני תמה אם בדקת את עצמך לפני שאמרת מה שאמרת על הכותרות באתר 'אוטו'.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

עדכון מ"נטקאר"-

אהרנוביץ' מחק את הודעת הפרישה של מושיקו הנהג

http://www.netcar.co.il/forum/la.asp?ix=81820&lb=0

את הפרשנות אני משאיר לכם...

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם
לגבי תחקיר NCAP המהולל: אתה מתעלם מהעובדה שגם אחרים, ולא רק סרוניס, תקפו את התחקיר הנ"ל. לכולם יש משהו אישי נגד אהרנוביץ'? כולם עובדים עבור פרומצ'נקו? העובדה שמבחני NCAP ממומנים על-ידי היצרנים כלל לא היתה סוד. כך הארגון עובד - יצרן שרוצה שמכוניתו תבחן צריך לשאת בעלות.
באמת?

א. תראה לי אזכור אחד בעולם כולו - לפני פרסום התחקיר שלי - שיצרן רכב מימן ניסוי של ENCAP (כולל ובייחוד באתר הרשמי שלהם).

ב. זה בהחלט לא הנוהל - חלק מהיצרנים לא מממנים.

ג. זה שבנוסף לסרוניס הסופר-אובייקטיבי יש עוד HMV אחד (His Master Voice) - שפעל ממניעים דומים - אומר שהיה עוד אחד אחר ולא אחרים (שניהם אגב חזרו בו-זמנית על אותה שטות שהביא כאן גיל: בילבלו בין יצרן רכב לספונסור רשמי של ENCAP). אני מבין שהודות להתקפה ההזויה הזאת הרוויח אותו סרוניס את הג'וב שלו אצל פרומצ'נקו.

ד. בעקבות חשיפת סוד המימון בתשובה לשאלתי, פוטר דובר ארגון ENCAP בבריטניה.

ה. לעיתונאי כמו עמנואל רוזן ולעורך כמו אביב לביא ("הארץ") זה נראה ראוי לשידור בפריים-טיים, לכתבתב זוטר כמו קירשנבאום זה נראה "סקופ בינלאומי!" - אבל מי הם ומה הם לעומת צמד הכוכבים מהפורומים.

פורסם

רוני , איני מבין מדוע אתה מוצא צורך להצתדק הרי שיושרך ומקצועיותך ידועים , כך שלדעתי אין מקום להצתדקויות כאלו ואחרות, ו או הסברים, לפלוני דעתך ועמדותיך בנושאים המוטוריים למינהם כמו גם עמידתך האיתנה על עקרונותיך, ולכן כל שנשאר הוא פשוט לתת לאנשים שיחשבו ויפנימו את האמת שהם רוצים וגם אם זו לא תמיד נכונה.

פורסם

"השרשור הזה חרג מכל פרופורציה של עיסוק באתיקה עיתונאית".

טעות. השרשור הזה לא התחיל באתיקה עיתונאית. השרשור הזה קשור למסע נקם של אהרנוביץ', שתחילתו לפני 12 שנים וסיומו בהודאה כי שיקר ובכתב שטנה נגד שלושה אנשים. תגובתו של הח"מ היא שהביא את הדיון לכאן. אין למה שכתב אהרנוביץ' על אוטו – מעבר לסיפור ההוא - דבר עם אתיקה אלא עם בעיות אישיות שלו. ובעניין האתיקה, כפי שעולה, אם יש בעיה (ויש הרבה, מסתבר), היא רובצת לפתחו של אהרנוביץ'.

ולעניין E-NCAP. כבר בסוף שנות התשעים סופר באוטו על מבחן חוזר (של פולקסווגן, הגולף הקודמת) ובו נכתב כי היצרן שילם עליו. בנוסף, מופגנת כאן אי-הבנה מוחלטת לגבי מהות המבחן. המבחן אינו סובייקטיבי; והפרמטרים שלו אינם משתנים. המבחן מתייחס לעמידה בתקן קבוע ומפורסם. כאשר יש תקן, זה ממש לא משנה מי משלם על המבחן או כמה פעמים עורכים אותו. להשתמש בשמות של עיתונאים אחרים בהקשר הזה – שמן הסתם לא אמונים על הנושא - זה ממש לא-רלוונטי.

לחבר כל דבר לעניינים אישיים, אכן, מצדיק מעבר למישור הפסיכולוגי. לעשות זאת דרך אמירות על "קול אדוניו" וכו' מפגיש, שוב, את הקורא עם בעיה נפשית של הכותב, לא אמירה מקצועית או עניינית מכל סוג שהיא. ואגב: סרוניס הגיע לאוטו ממש בלי קשר לנ"ל. אהרונביץ' הרבה פחות חשוב ומוערך ממה שהוא חושב; הוא אפילו לא כרטיס כניסה.

אגב, אהרנוביץ': ביקשת לחזור לאוטו – כן/לא? (מחק את המיותר).

"אל תהי יראה מן הצדוקים ואל תהי יראה מן הפרושים, אלא היי יראה מן הצבועים, העושים מעשה זמרי ומבקשים שכר כפנחס".

• תוכן חדש...