Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שקניתי את האוטו כשהריפוד שלם ובלי שום שפשוף או קרע, שמתי לב שהוא לאט לאט מתבלה עד לכדי קריעה.

ברכב של הורי הדבר הגיע (עם הזמן) עד לכדי קריעה רצינית ומכוערת של דופן מושב הנהג (אותה הדופן).

מה אפשר לעשות בנידון? (מעבר לתפירה מיידית של הקרע - מה שלא יבטיח הישנותו בעתיד).

מצורפות שתי תמונות.

PHTO0043.JPG

PHTO0044.JPG

פורסם

אם עמק חפר לא רחוק לך יש שם מפעל שמייצר כיסויים ויש לך שם מבחר בדים אתה יכול לבחור לך משהו יפה,יש מבחר גדול, והם תופרים לך במקום ולדגם הספציפי שלך...מחיר 300 שקל ואפילו פחות

פורסם

ממליץ על כיסויים,מייד אחרי התיקון.לפורד של חבר שלי המושבים ניקרעו והתבלו בצורה אכזרית-היה ממש מגעיל לשבת באוטו...בסוף הוא קנה כיסויי מושב "שרוול"-כאלו שמתלבשים בחלק התחתון והעליון כמו כפפה,וההבדל לא ייאמן.150-200 ש"ח לסט נורמאלי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יותר חשוב מזה - למלא ספוג איכותי מתחת לקרע.

הקרע נוצר כתוצאה משפשוף הבד כנגד מסגרת הכסא (הספוג שאמור לבודד מתבלה/נקרע/מתפורר) , ולכן הקרע יתרחב.

אין מנוס משיפוץ הריפוד , אלא אם אתה שם כיסוי ושימות העולם.

• אחראי פורום
פורסם

אז רואים שכבר יש כיסוי על המושב, אז כמו שאמרו הבעיה היא מתחת.

שלד המתכת כבר נחשף והוא יקרע כל כיסוי שתשים.

לרפד מחדש את האיזור ואז לשים כיסויים חדשים או לתפור את הישנים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אם אין לך כוח וכסף, פשוט תשים שם ספוג של ריפוד (להשיג בכל מרפדיה/חנות מזרונים/חייט וכו' באיזור) תמלא קצת ואז תתפור על זה.

...Carpe Diem

פורסם

נראה שהבעיה ממש נקודתית, מישהו אצלכם מחזיק אקדח במקרה?

כי זה נראה שחיקה של משהו חד שהנהג מחזיק בחגורתו.

אחרי התיקון צריך לשים לב שלא חוזרים על אותה צרה....

אני ממליץ על כיסויים יפים (אם יש כאלו :? ) וזהו , הכי טוב.

פורסם

ניתן להשיג אצל היבואן ריפוד לחלקיו. הריפוד מגיע מוכן להרכבה אצל רפד רכב. לכל חלק בריפוד יש מספר קטאלוגי. צריך להגיע למחסן עם מספר השילדה של הרכב.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

תלוי.

אם האוטו חדש, מוטב להחליף בחלק מקורי את גב הריפוד בכסא זה בלבד. רפד רכב לא ימצא לך את אותו הבד בגוון שלך לעולם. סביר להניח שאם תרצה אחידות בגוון תחליף כבר את כל הריפודים וזה יעלה לך הרבה כסף.

אם האוטו ישן- לך על כיסויים וזהו.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...