Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש כמה מקומות שלדעתי תוכל למצא דוגמניות שמנות ומרובעות, לא אוסיף בכדי לא להכניס ראש בריא למיטה חולה...

בכל מקרה, נתנו לך כבר כמה מיקומים של גרוטאות כאלה, המידות לא השתנו, והיציעו לך גם שירטוטים, כך שתאורטית אתה כבר יכול לעשות דגם.

אני מציע לך לפתור את הבעיה בצורה אלגנטית, לך לאחת הגרוטאות, תמדוד הכל ותצלם את כל הסביבה, ותוכל לבנות דיורמה (אם אתה לא יודע מה זה דיורמה, אשמח להסביר לך בהזדמנות...)

נדב

אני לא יכול לקנות אותה מסיבה של חוסר במזומנים ועם כבר היה לי את הסכום הזה הייתי משפץ את האהבה הרשאונה שלי מעולם האספנות ולא מוכר אותה

חוץ מיזה הפרויקט של הקוביה עומד על סף ביטול כי אין דוגמנית

NSU Club Israel

פורסם
יש כמה מקומות שלדעתי תוכל למצא דוגמניות שמנות ומרובעות, לא אוסיף בכדי לא להכניס ראש בריא למיטה חולה...

בכל מקרה, נתנו לך כבר כמה מיקומים של גרוטאות כאלה, המידות לא השתנו, והיציעו לך גם שירטוטים, כך שתאורטית אתה כבר יכול לעשות דגם.

אני מציע לך לפתור את הבעיה בצורה אלגנטית, לך לאחת הגרוטאות, תמדוד הכל ותצלם את כל הסביבה, ותוכל לבנות דיורמה (אם אתה לא יודע מה זה דיורמה, אשמח להסביר לך בהזדמנות...)

נדב

הילד נסע באופניים מפ"ת לישרש לחפש אותה מסכן מה אתה רוצה ממנו.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

נדב

את המידות ראיתי שמרתי הדפסתי אך זה לא מספיק

איפו הציעו גרוטאות אני לא זוכר שום גרוטא

ואני צריך רכב להמחשה כי שום מידות של כל יצרן לא כוללות את הדברים הקטנים שאותם אני צריך

ואני לא ילך לצלם ולמדוד אוטו ברחוב שאני לא יודע של מי הוא

פורסם

חיים אני לא מבין מה הבעיה.

עשה טיול לפארק התעשיה בעומר, למוזיאון של איתן ורטהיימר - ויש לך שתי דוגמניות במכה - גם עם גריל עגול, וגם עם מרובע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

משהו יודע לאן צריך להתקשר כדי לדעת את חישוב עלויות המס בערך?

תודה מראש:

משה

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
חיים אני לא מבין מה הבעיה.

עשה טיול לפארק התעשיה בעומר, למוזיאון של איתן ורטהיימר - ויש לך שתי דוגמניות במכה - גם עם גריל עגול, וגם עם מרובע.

איפו זה עומר ?

זה לא קצת רחוק ?

אני רציתי משהו באיזור המרכז

אבל תודה בכל זואת

פורסם

עומר זה ליד באר שבע, וזה בסך הכל שעה ורבע נסיעה מהמרכז.

מה גם, ששם המכוניות עומדות באולם ממוזג ולא תצטרך להזיע...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שימו לב שהסוסיתא שהיתה הסיבה לפתיחת השרשור עדיין עומדת למכירה אחרי שלא הגיעה למחיר המקובל על המוכר...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...