Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום לאנשי הפורום , מקווה שאלמד פה דברים חדשים .

טוב אז ככה :

יש בבעלותי מכונית טויוטה , ברצוני לקנות מערכת לאוטו אשר תשמיע מוזיקה איכותית (אני לא מאלה שקונים רמקולים בשביל לשמוע חזק) .

יש ברשותי מגבר JBL שקניתי בדיוטי פרי .

רציתי לדעת מה עדיף לי לקנות :

קומפוננט מורל פולס (שעולים בסביבות ה-500 שקלים) ורמקולים אחוריים 9*6 350W של פיוניר (שעולים 400 שקלים)

או שמא כדאי לי לקנות רק קומפוננט של מורל דוטק ללא רמקולים אחוריים .

שאלה נוספת היא , האם היושבים מאחור באוטו יוכלו להנות מהמוזיקה במידה ואבחר באפשרות השנייה ?

תודה מראש ! מקווה שתעזרו...

פורסם

זאת שאלה מאוד סלקטיבית לטעמי.

במקרה של הדוטק, אני לא הכי התרשמתי מהצליל שהוא מפיק אבל הוא מספק ביחס למחיר, את הפולס לעומת זאת לא הייתי לוקח אפילו כאופצייה.

אתה צריך לעשות לעצמך סדר עדיפויות, מה יותר חשוב לך? מה שאתה שומע מקדימה כי חשוב לך דיוק - ז"א שהצליל ישמע מהאיזור שבו הוא תוכנן לנבוע ממנו או שיותר חשוב לך שישמעו מאחורה כי אתה מאוד סנטימנטלי לצרכים של הנוסעים איתך ואז מה לעשות הבמה מקדימה דיי מתפרקת לך.

עכשיו אם התקציב שלך היה יותר גדול הייתי אומר לך לשים סט ברמת ה HYBRID לפחות מקדימה ואז בעזרת הגברה והתקנה נכונה הרמקולים היו נשמעים ממש טוב גם מאחורה (לפי דעתי בכל אופן).

אני אישית לא מכיר דרך שישמעו במה קדמית נכונה ע"י סט קדמי ואחורי ללא חציית הרכב ל-2 :twisted: אבל אני בטוח שמישהו כבר חשב על דרך ואני פשוט לא מעודכן מספיק.

בהצלחה.

פורסם

שלום לך

תראה מערכת אידאלית היא במה קידמית כלומר קומפננט + סאב.

עכשיו השאלה היא האם אתה מעוניין לשים סאב?

אם כן אז הייתי ממליץ לך לקנות בתקציב שלך את המורל פולס ולרכוש סאב יד שניה או פיוניר 305C או לאנזר מקס שהוא אחלה של סאב שנכנס בתקציב שלך (תצטרך למתוך קצת את התקציב באיזה 100 שקל).

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

אני מתכוון לקנות סאב בעוד חודשיים או שלושה , שיהיה עוד קצת כסף...

חשוב לי מאוד שהסאונד באוטו יהיה איכותי ופחות חשוב לי לשמוע בווליום גבוהה, זה לא מה שעושה לי את זה .

פורסם

תראה מצד אחד אני ממליץ לך לקנות את הדוטק הוא אחלה של קומפננט, אבל אם תשמע אותו בלי סאב אתה תתבאס כי לא תקבל שום באס מהמערכת.

הבנת?

פורסם

ל- TMAN

לפי דעתי אתה עושה נכון בזה שאתה לא ממהר לקנות ומוכן לחכות ולחסוך.

דעתי היא שתלך על הדוטק, ובהמשך כשתחסוך עוד כסף, תקנה גם סאב.

אל תעשה טעות ותתפשר סתם על הפולס.

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם
ובקשר לפולס... הראשון אמר שזה קומפוננט חרא...

מה אתה חושב עליו ?

מה שאני חושב עליו זה לא משנה כל כך בשבילך כי אחריי הכל בסופו של דבר זה הרכב שלך אתה צריך למצוא את הקומפננט שהכי אהבת והיה נשמע הכי אמיתי לדעתך.

הפולס הוא קומפננט טוב יחסית למחיר שלו כלומר נותן תמורה טובה בשביל הכסף שמשלמים עליו.

פורסם

ל-LBC , זה מה שאני חושב שאני אעשה .

לא יהרוג אותי לשמוע מוזיקה בלי סאב למשך חודש או חודשיים עד שיהיה לי כסף למשהו טוב .

תודה לכולכם בכל מקרה :)

פורסם

שאלה נוספת היא :

היה לי רדיודיסק של פיוניר אך מכרתי אותו , האם הקומפוננט יעבוד בצורה טובה יחד עם הרדיו דיסק המקורי שבא עם הרכב ?

פורסם

האמת היא שאין לי מושג

בספר מפרט של הרכב לא רשום באף מקום

ועל הרדיו דיסק עצמו רשום :

r - d - s

Compact DISC Digital audio

פורסם

בעיקרון עם יש לך שם יצאת rca אז סבבה זה אפשר לחבר את המגבר, אבל אתה לא תקבל איכות ממש כי בדרך כלל הרדיו דיסקים שבאים עם האוטו לא משהו.

דרך אגב איזה אוטו זה?

• תוכן חדש...