Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בבית משותף. אין לנו חנייה פרטית, כל השכנים חונים צמוד למדרכה בצד הימין. החנייה שם חוקית.

יש כמה שכנות, שחנייה היא לא הצד החזק שלהן. הרבה פעמים קרה שהן מחנות את הרכב מילמטרים ספורים מהרכב שלי. לפעמים גם קורה שהרכב שלהן פוגע ברכב שלי. אין נזקים שנראים לעין, אבל כשזה קורה בתדירות נפוצה, אז בטח יתחילו להופיע סדקים בצבע וגם יפגע בתושבות שעליהן יושב הטמבון ואז הוא יראה עקום.

ראיתי כמה פעמים שהרכב של השכנים נשק לרכב שלי, אבל לא היה שום נזק.

יש כמה סריטות ממש קטנות בצידי הטמבון שלא היו כשקניתי את הרכב, אבל לא יצא לי לתפוס מישהו בעת המעשה עם הנזק ולכן אין לי ממש הוכחות.

התחלתי להחנות את הרכב כמה מטרים יותר רחוק מהמקום הקבוע של חניית השכנות הפוגעות, אבל לא תמיד יש חנייה כזאת פנוייה.

קניתי את הרכב ממיטב הכסף שחסכתי ומשתדל לשמור עליו.

*אני לא מעוניין להחנות את הרכב שלי מעבר לכביש או במקום ללא קשר עין מהחלון.

*לא מעוניין ברעיונות נקמה ברכב השכנים, כי זה לא ממש יזיז להן (כי להן הוא כלי תחבורה בלבד) וגם לא מעונין לרדת לרמה הזאת.

*ניסיתי לדבר בטוב, ניסיתי בתוקפנות ושום דבר לא עוזר. זה הגיע למצב שאנחנו כבר לא אומרים שלום.

אני יודע שזה לא בכוונה, אבל ת'אמת זה לא מעניין אותי.

לא נראה לי שמשטרה תתחיל להתעסק בזה. ביטוח מקיף יש לי, אבל לא יודע אם הם יתעסקו בזה כי אין פגיעות ממשיות שניראות לעין וגם לא רוצה להעלות את הפרמיה.

מה עושים במצב כזה?

444.jpg

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה פשוט לא לדבר עם אותן שכנות ולהוריד את מה שיש לך על הלב?

כל כך קשה?

תנסה, עדיין ממשיכות? אפשר להתחיל להיות יצירתיים :o

כן כן, לא לא.

פורסם

אין מה לעשות, שמחנים ברחוב צריך לדעת שחלק גדול מהאנשים מחנים בשיטת ה"סע עד שתשמע בום".

לי לדוגמא קרה מקרה שישבתי עם חברה שלי בעיר ואכלנו ואז ראיתי איזה מישהו עם הונדה אקורד חדשה נוסע רוורס לכיוון הטרנטה שלי, פוגע בה וממשיך עוד קצת רוורס ואז מחנה ויושב באוטו.

חטפתי קריז :mm_mad:

הבנתי שלהעיר לו לא ייתן לי כלום

טסתי לאוטו, הנעתי אותו והתחלתי להכנס בו מאחורה... כשהוא יושב באוטו. :fist:

אבל האמת היא שאני מבין אותך, העצה הכי טובה שלי לתת לך היא להרגע... אני מבין שיש לך אוטו שאתה אוהב ושאתה שומר עליו וכו' אבל אתה פשוט במצב שאין מה לעשות בו.

תאמין לי, שיגיע היום ותרצה למכור את האוטו שהשקעת בו כ"כ הרבה עצבים, זיעה וזמן ויבוא לך איזה קונה ויתחיל עם כל ההערות המעצבנות שלהם אז תבין כבר לבד את מה שאני הבנתי.

אוטו נועד ע"מ שנהנה ממנו - ואם אתה תקום כל בוקר ותרוץ לבדוק אם יש שריטה חדשה על האוטו וכל היום תהיה תרוד במצב הצבע בפגושים אז אתה מפספס פה משהו לדעתי.

פורסם

אני יכול להמליץ לך על משהו שאני עשיתי לפני כחודש וחצי.

במקרה יצאתי מהמקלחת וניגשתי לחלון לוודא שלא קר לבייבי שלי,ולרכב שחנה לפני הרכב שלי נכנסה בחורה בשנות ה-30 לחייה,ומתחילה לצאת מהחנייה.

הרכב שלי קיבל 3 נשיקות תו"כ היציאה מהחנייה המאוד מוצלחת.

ירדתי לראות את הרכב,וראיתי שאין נזקים,למעט דופק מואץ אצלי ולחץ דם מאוד גבוה.

למחרת ראיתי את אותו רכב חונה באותה נקודה בדיוק,ניגשתי אליו והשארתי פתק על הווישר,בזה הנוסח:

"גברתי היקרה !

ידוע לי שרוב הנשים יוצאות מהחנייה בשיטת ה"סע עד הבום", ואין לי עם זה שום בעייה,עד הרכב שלי.

אתמול חניתי מאחורייך ובמקרה הייתי נוכח כאשר יצאת מהחנייה,וראיתי שפגעת ברכבי מס' פעמים.

אמליץ לך מאוד להמנע מזה בעתיד,שכן יש ברשותי את מספר הרכב,ולא אהסס להשתמש בו לתביעה בגין נזק שייגרם לרכבי.

אודה לך על שיתוף הפעולה."

ציינתי בפתק את סוג הרכב שלי,כדי שהיא תבין בדיוק מי כתב לה את המכתב, ולמחרת ציפה לי מכתב על הווישר:

"היי,

מצטערת שפגעתי ברכבך,אני לא מאותן נשים שיוצאות מחנייה כמו שציינת,למרות שגם אני שותפה לדיעה, מקווה שלא נגרם נזק שיצריך שימוש במספר הרכב שלי.

המשך יום נעים"

ומאז יצא לי לראות אותה יוצאת מספר פעמים מהחנייה,והיא הרבה יותר נזהרת.

ממליץ לך לנסות את זה,תכתוב פתק ברוח טובה (לא איומים וכו'),לפעמים אתה תתפלא כמה זה עוזר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הבחור מעליי ממש צודק.

אין לך הרבה מה לעשות. עצם זה שאתה נוסע בכבישים, פה בארץ, עם הבורות ושיפוצים, זה כבר משפיע על האוטו. יש דברים שלא תלויים בך. תשתדל לשמור והכל, אבל אם השכנים לא משהו, אין לך הרבה מה לשנות. פשוט יותר לחפש חניה אחרת, או לבדוק מתי ואיפה הם חונים בד"כ, ולא לחנות ליד הרכב ה"חשוד".

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אם השכנות צעירות תסביר להן שהאוטו כמו אישתך/ביתך וכואב לך לראות שפוגעים באישתך וכאילו פוגעים בך (על השכנות והחברות שלי זה עבד :-P ) תעשה את זה בטון משכנע ומדבר מהלב, אם זה לא יעזור אז שים פתק

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

ואם פתק לא יעזור........תמיד תזכור שבלי גלגלים מאוד קשה לצאת מהחנייה !

סתםםםם.............אני צוחק, אבל אם הפתק באמת לא יעזור,אני פשוט הייתי ממתין לראות אותה יום אחד יוצאת מהחנייה,ובשנייה שהיתה מנשקת לי את הרכב,הייתי קופץ עלייה ולוקח ממנה פרטי ביטוח ("לא עשית לי נזק ? תוכיחי בבית משפט !").

למרות שהיא יודעת שלא עשתה לך נזק,רק מהפחד שבאמת תלך להתלונן היא תעדיף לחנות 2 רחובות מהבית שלה במקום לחנות לפנייך\אחרייך.

פורסם

אני פשוט הייתי ממתין לראות אותה יום אחד יוצאת מהחנייה,ובשנייה שהיתה מנשקת לי את הרכב,הייתי קופץ עלייה ולוקח ממנה פרטי ביטוח ("לא עשית לי נזק ? תוכיחי בבית משפט !").

למרות שהיא יודעת שלא עשתה לך נזק,רק מהפחד שבאמת תלך להתלונן היא תעדיף לחנות 2 רחובות מהבית שלה במקום לחנות לפנייך\אחרייך.

צודק.

אני ארבתי לשכן המוכשר שלי וצילמתי אותו נושק לרכבי, הראתי לו את התמונה ואמרתי לו שבפעם הבאה אני אדרוש ממנו פיצוי על הנזק. מאז הוא לא חונה לידי ולא מדבר איתי.

פורסם

לנו שכן ניכנס בדלת האחורית והשאיר פתק.

אם אתה חושב לחנות ברחוב.

ברחוב לפני הבית כמה פעמים כבר קרה שרכב ניכנס במכונית חונה והיא ניכנסה במכונית שלפניה

BMW מוכרים רכבים משורינים אם אתה רוצה להיות בטוח מפגיעות בחניה

אייל

פורסם

יש לי 3 הצעות:

1. לשכור חניה פרטית בקרבת מקום.

2. לעבור לגור בדירה שיש לה חניה פרטית צמודה.

3. לקנות טרענטע שלא אכפת לך אם ידפקו אותה בחניה.

שום פיתרון אחר לא יעזור...

פורסם

לבחור שמעליי,עם אופטמיות כמו שלך הייתי מעדיף לנסוע באוטובוס........:wink:

אין דבר כזה "אין מה לעשות",ו-2 ההצעות הראשונות שלך לא היו ראליות,אולי ההצעה השלישית עוד מתקרבת,אבל גם לא ריאלית לבחור חובב מוטוריקה ורכב.

יש מלא דברים שאפשר לעשות עוד לפני מה שהצעת (לשרוף,לפוצץ,לנקב,לשבור,למעוך,לאיים,לפצוע קלות, לפצוע קשה)..................:wink:

וכמובן שסתם צחקתי בפסקה האחרונה,אני באמת לגמרי נגד זה.

אבל ברצינות עכשיו,תמיד יש מה לעשות,לפנות לבנאדם ישירות ברוח טובה ולהסביר לו שאם זה יימשך,לא תיהיה לך ברירה ואתה תתבע אותו על גרימת נזקים לרכבך, תשאיר לו פתק על החלון, תתלונן במשטרה (לא תמיד יעניין אותם,אלא אם אתה גר ביישוב נידח שממש משעמם לשוטרים), אם מדובר בבחור\ה צעיר\ה, פנה להוריו ותסביר להם את הבעייה,אם אין לך ברירה ואתה חונה מאחוריו, תשאיר לו מרווח בטחון ליציאה מהחנייה.

ואם זה לא עובד,תאלץ אותו פעם אחת לחנות רחוק מהבית- למה הכוונה ?

שוב,תעשה הכל,העיקר לא איומים ואלימות:

יש לי שכנה מטרידה שכל פעם הרכב שלי משום מה מפריע לה בעיניים (אוטו בגודל מטר על 2 מטר, אבל מפריע לה בעיניים,למרות שאני לא חונה לה בחנייה,לא פגעתי בה מעולם,באמת כלום).

ויום אחד היא התחילה להתווכח איתי שאזיז את הרכב שלי מהחנייה (ברחוב !!! ולמרות שהיו שם עוד איזה 20 מקומות חנייה ברחוב!!!), כי בעוד 3 שעות הבן שלה אמור להגיע לביקור,אז שלא יהיה מצב שאין לו חנייה.

רק על החוצפה,סידרתי שלבן שלה לא תיהיה חנייה ברחוב:

הבן שלה היה אמור להגיע אלייה ב-21:00 (זה היה ערב שישי).

סדרת טלפונים מהירה שלי,ובשעה 20:00 כבר עמדה בת ז**ה של מסיבה אצלי בבית,מעל 50 איש, אין מקום חנייה אחד ברחוב !

כמובן שהיא צעקה והתפוצצה מעצבים,אני רק אמרתי לה בנימוס,שכל פעם שהיא תיהיה חוצפנית, לא תיהיה לה חנייה,והיא גם לא יכולה להגיד כלום,כי לא עברתי על שום חוק !

היה משעשע....

פורסם
לבחור שמעליי,עם אופטמיות כמו שלך הייתי מעדיף לנסוע באוטובוס........:wink:

אין דבר כזה "אין מה לעשות",ו-2 ההצעות הראשונות שלך לא היו ראליות,אולי ההצעה השלישית עוד מתקרבת,אבל גם לא ריאלית לבחור חובב מוטוריקה ורכב.

יש מלא דברים שאפשר לעשות עוד לפני מה שהצעת (לשרוף,לפוצץ,לנקב,לשבור,למעוך,לאיים,לפצוע קלות, לפצוע קשה)..................:wink:

וכמובן שסתם צחקתי בפסקה האחרונה,אני באמת לגמרי נגד זה.

אבל ברצינות עכשיו,תמיד יש מה לעשות,לפנות לבנאדם ישירות ברוח טובה ולהסביר לו שאם זה יימשך,לא תיהיה לך ברירה ואתה תתבע אותו על גרימת נזקים לרכבך, תשאיר לו פתק על החלון, תתלונן במשטרה (לא תמיד יעניין אותם,אלא אם אתה גר ביישוב נידח שממש משעמם לשוטרים), אם מדובר בבחור\ה צעיר\ה, פנה להוריו ותסביר להם את הבעייה,אם אין לך ברירה ואתה חונה מאחוריו, תשאיר לו מרווח בטחון ליציאה מהחנייה.

ואם זה לא עובד,תאלץ אותו פעם אחת לחנות רחוק מהבית- למה הכוונה ?

שוב,תעשה הכל,העיקר לא איומים ואלימות:

יש לי שכנה מטרידה שכל פעם הרכב שלי משום מה מפריע לה בעיניים (אוטו בגודל מטר על 2 מטר, אבל מפריע לה בעיניים,למרות שאני לא חונה לה בחנייה,לא פגעתי בה מעולם,באמת כלום).

ויום אחד היא התחילה להתווכח איתי שאזיז את הרכב שלי מהחנייה (ברחוב !!! ולמרות שהיו שם עוד איזה 20 מקומות חנייה ברחוב!!!), כי בעוד 3 שעות הבן שלה אמור להגיע לביקור,אז שלא יהיה מצב שאין לו חנייה.

רק על החוצפה,סידרתי שלבן שלה לא תיהיה חנייה ברחוב:

הבן שלה היה אמור להגיע אלייה ב-21:00 (זה היה ערב שישי).

סדרת טלפונים מהירה שלי,ובשעה 20:00 כבר עמדה בת ז**ה של מסיבה אצלי בבית,מעל 50 איש, אין מקום חנייה אחד ברחוב !

כמובן שהיא צעקה והתפוצצה מעצבים,אני רק אמרתי לה בנימוס,שכל פעם שהיא תיהיה חוצפנית, לא תיהיה לה חנייה,והיא גם לא יכולה להגיד כלום,כי לא עברתי על שום חוק !

היה משעשע....

אהבתי מאוד את הפיסקה האחרונה... :)))

Veni Vidi Vici

פורסם
שכנים שלא יודעים לחנות ופוגעים

מכת מדינה. ברצינות.

אין הרבה מה לעשות אלא אם מדובר ברכב ספציפי או מספר מאוד מצומצם של רכבים שניתן להסב את תשומת לב הבעלים לעניין החניה ו/או להתמודד מולם בדרכים אחרות.

הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה למצוא לעצמך מקום מרווח לחנות בו (וזה אומר: לא לחנות בחניות מאוד צפופות, אפילו שאתה הצלחת להכניס את האוטו לחניה כזו) וגם כאשר אתה חונה בחניה מרווחת, תשאיר הרבה מרווח לרכב שלפניך ולרכב שמאחוריך לצאת החוצה.

אל תתבאס שזה המצב, תראה איך אנשים נוהגים בכבישים ותבין לבד שנהיגה זה הדבר האחרון שהם היו רוצים לדעת לעשות או עושים בפועל... חניית הרכב היא בורג מאוד קטן במערכת. המצב יכול היה להיות הרבה יותר טוב אם לאנשים היה איכפת מהזולת (אז גם היה אפשר לבקש מאנשים להיזהר בחניית הרכב מבלי שהם יתחילו "להתפוצץ" עליך ולצרוח כאילו גנבת להם מיליון דולר מהבנק והרגע הם גילו את זה).

מצטער שלא היו לי רעיונות טובים לבשר לך אבל זה המצב... במדינה שלנו חיים יותר מידי אנשים מתוסכלים שאיכפת להם רק מעצמם ועל כל השאר הם שמים זין.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...