Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית מדבקות חניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש איזה מקום ספציפי באיזור המרכז שניתן לקנות שם את המדבקות ששמים על החלון למי שחונה במקום אסור?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני עד היום לא נתקלתי בכזה דבר, גם באופיס דיפו לא ממש מצאתי את זה לכן שאלתי איפה יש מוכן וזהו

in the face

with a chair

פורסם

לא עדיף לכתוב עם לורד עבה "אל תחנה כמו מניאק במקום אסור"? :twisted:

ד"א, המדבקות של איסור החניה מאוד דביקות ולוקח לא מעט זמן לגרד אותה.

משכנתא זה קל

פורסם

אם אתה צריך כמות, תתקשר לאיזה חניון ושאל אותו היכן הם מדפיסים אותם.

אם אתה צריך אחדים, בקש מאיזה שומר בחניון לנדב לך כמה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

בונא איזה חארות אתם.

פעם מישהו הדביק לי מדבקה אבל וואחד מדבקה...המזדיין הדביק לי 4 מדבקום על האוטו,אחת על השמשה הקדמית,אחת על החלון של הנוסע,אחת על חלון הנהג ואחת על המכסה מנוע.

זה היה יומיים אחרי שקיבלתי תרכב !

לקח לי כמה שעות טובות לשפשף לגרד לנקות..

בקיצור מי שעושה את זה הוא באמת חרא,רק בישראל יש אנשים חארות כאלה.

פורסם
בונא איזה חארות אתם.

פעם מישהו הדביק לי מדבקה אבל וואחד מדבקה...המזדיין הדביק לי 4 מדבקום על האוטו,אחת על השמשה הקדמית,אחת על החלון של הנוסע,אחת על חלון הנהג ואחת על המכסה מנוע.

זה היה יומיים אחרי שקיבלתי תרכב !

לקח לי כמה שעות טובות לשפשף לגרד לנקות..

בקיצור מי שעושה את זה הוא באמת חרא,רק בישראל יש אנשים חארות כאלה.

אבל אחרי זה למדת איפה לחנות.. אני מקווה!

וזה ממש עוזר לבעלים לשמור על מקום החניה שלו,בלי שאנשים יחנו לו במקום החניה שלו

חוץ מזה מי שהדביק לך 4 מדבקות אולי באמת חר* של אדם אבל מי שמדביק לך מדבקה אחת בגלל שתפסת לו את החניה שלו, הוא לא מניאק, הוא פשוט מעניש אותך על זה שעשית משהו אסור.. זכותו!

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

חארות? תחנה במקום שמותר אז לא ישימו לך מדבקות כאלה על האוטו. אתה החרא שהפריע וחנה במקום מפריע כנראה.

ואני לא אדביק לו 4 מדבקות לשכן שלי, אני אדביק לו גם 20 וגם יותר עד שהוא ילמד להחנות בחניה שלו ולא מתחת לעץ ולהפריע לכולם רק כי מתחת לעץ יש לאוטו שלו צל! ואם זה לא יעזור אני אגרום לאוטו שלו לזוז רק על גרר

in the face

with a chair

פורסם

חבוב, אל תחנה בחניה שחוסמת אנשים אחרים ומפריעה להם, על אחת כמה וכמה משהו שחוסם חניה של בניין.

במקום מדבקה כזאת אפשר לקחת ביצה, ונייר עיתון, למי שעושים את זה עדיף כבר להחליף את הרכב מאשר לנסות להוריד את זה.

הא, ותחנו כחוק בלי לחסום אנשים אחרים.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

חמודים זה היה במרכז קניות..הוא חנה על המדרכה...לעומת זאת אני חניתי בחניה מוסדרת אך דרכו לרדת מהמדרכה הייתה חסומה ע"י שורה של רכבים.

כנראה שהאוטו שלי קרץ לו לעין והחליט להשחית...

תאמינו לי שאם הייתי רואה שהוא מדביק את המדבקות ,היו צריכים להדביק אותו חזרה לחתיכה אחת.

פורסם
חמודים זה היה במרכז קניות..הוא חנה על המדרכה...לעומת זאת אני חניתי בחניה מוסדרת אך דרכו לרדת מהמדרכה הייתה חסומה ע"י שורה של רכבים.

כנראה שהאוטו שלי קרץ לו לעין והחליט להשחית...

תאמינו לי שאם הייתי רואה שהוא מדביק את המדבקות ,היו צריכים להדביק אותו חזרה לחתיכה אחת.

אתה בטוח בסיפור?

כי אני לא מכיר הרבה אנשים שמסתובבים עם המדבקות האלה באוטו.... :-)

פורסם

לא חייבים מדבקות.

מדפיסים מה שרוצים במדפסת, ואז יש ספריי דבק שלא יורד שמרססים על החלון ועליו מדביקים את הדף, רצוי עם הכיתוב כלפי פנים שהנהג שיתיישב ברכב יראה את זה.

זה מה שהשכנים אצלנו עושים כשכל מיני סטודנטים חאפרים חונים במקום לא שלהם כדי לחסוך 5 שקל חניה,

וזאת למרות שיש תמרורים ברורים לגמרי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...