Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך היום האחרון היתחילו רעשים ממשאבת הגה כוח בזמן סיבוב ההגה , במיוחד בדקות הראשונות לאחר התנעת הרכב. בדיקת מפלס נוזל הגה כוח גילתה מיכל ריק לגמרי . הוספתי מיד כ300 סמ"ק דקסרון 3 והרעשים נעלמו . כמו כן רואים רטיבות של שמן באיזור מסרק ההגה. יש לציין שהרכב הוא יד ראשונה , עשה 109 אלף קילומטר ואף פעם עד היום לא היתה ירידה במפלס נוזל ההגה . אין הנחייה בספר הרכב להחליף נוזל הגה כוח וגם שאלתי במספר מוסכים ואמרו לי |"לא צריך ".יש לי מספר שאלות :1) מה נהוג לעשות במקרים כאלו - פירוק מערכת ההגה והחלפת אטמים או החלפה למעי משופצת או אולי משהו אחר.2) אם מישהו במקרה ביצע תיקון כזה בטיפו או טמפרה ויכול לתת לי מישג כללי על מחיר התיקון זה יעזור לי מאוד.

תודה לכל המשיבים

פורסם

לשאלתך,"מה נהוג לעשות במקרים כאלה" לא נהוג.

צריך לשטוף את המסרק,להניע ולראות מאין הנזילה,התיקון יכול להסתיים בחיזוק המוטרות

שלוחצות את צינורות השמן למסרק.

האוטו של הבן שלי נכשל בטסט בגלל אותה תופעה,רחצתי את המקום,חיזקתי את המוטרות

ועברתי את הטסט.

כמובן שצריך גם אישור מוסך עם חשבונית.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

שלום לך

שטוף את מסרק ההגה ובדוק אם יש נזיל שמן

מאזור הגרמושקות .

אם יש נזילה מאזור הגרמושקות גש למוסך

והחלף מסרק הגה משופץ או שלח את שלך

לשיפוץ . ( מה שלא מומלץ ) .

עלות התיקון בערך 1000 ש"ח +/- לפני מע"מ .

מקווה שעזרתי אייל מוסך סמיילי יקנעם

פורסם

היה לי את זה גם כן בטיפו השנייה שלי :roll:

אצלי בסה"כ זה היה צינור גומי שנקרע בתחתית שלו, בגלל בנד מתכת (הצינור שמתחבר למיכל מילוי השמן הגה כוח)...והרעשים שהיו לי זה בגלל חוסר שמן.

לפני כחצי שנה זה היה...לא זוכר כמה זה עלה...אבל לא רציני.( עשיתי את זה אצל ויקטור באיטליאנו)

• תוכן חדש...