Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני מחפש רכב. בין 60-70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 22 ירושלמי. (אז הרכב יסע הרבה בעליות.

*אני עד היום כ 5 שנים. על אוטומט. ואני מתלבט בין אוטומט לידני. אני מפחד מידני, עצבים בפקקים של ירושלים. מה ההבדל בצריכת דלק? ובבלאי? וכמובן בכוחות סוס? (לאיזה רכב יש שילוב בגיר?)

*הרכב שיהיה 5 דלתות או 3 (פחות ממולץ) הכוונה. הצב'ק לא סדאן.

*שלא יהיה עם ציפוי עץ ושטויות, אבל שיהיה עם איבזור נוח. (ידידותי למשתמש.)

*אני מחפש אוטו עם כוח. ופוזה אני אוהב מהירות (אני לא מחפש לטוס 190) אבל 90-130 ברגוע , כך שזה המהירות של הרכב בממוצע. ולפי זה החישוב של הדלק. (היום 1.4 אוטומט מחרפן , רנו קליאו) משהוא ספורטיבי -לא חייב.

* יציב על הכביש !!!!. (פחות עדיפות לרכב עם צמיגים חתך נמוך (עלויות) (אבל תציעו)

*מנוע: בין 1.4 ל 2.0 תלוי בצריכת דלק, ובדגמים הקיימים.

*חשוב. !! שהרכב לא יהיה חבר של התחנת דלק.(חסכוני - 1 ל 10/14) אני עושה בשנה כ 30.000 ק"מ. וזה לא רכב עבודה.

* והתיקונים יהיו יחסית זולים. ולא שחיטה...

* חובה!!!!!!!! 2 כריות אוויר לפחות. (נהג, וליד נהג) ומזגן חזק (קירור) מזג חם:wink:

* משנתון 98 למעלה לפחות. עדיף שנתון גבוה כמה שיותר. ואני בן 22 ולא נהג חדש.

* אני צריך שיהיה לרכב רדיו דיסק מתפרק, (ולא מכשיר מובנה.) אז מכוניות עם מכשיר מובנה פחות ממולצות. (אבל תציעו. ואני יסנן, אולי אני יכניס את הרדיו לתא כפפות?.)

* דבר אחרון. אני לא סובל (מרצדס, BMW, וולובו, ביואיק,) כיף של אוטו אצל אחרים. רק הסדרות הגבוהות (SLK, סדרה 5/7/9 וכו) חסר אפס בתקציב שלי.

חשבתי היונדאי קופה. (לא נוח) איביזה ספורט(אינפוזיה של דלק) ירדו !!!!

רנו קליאו ספורט (אני מברר על הרכב) (למי שיש נתונים על צריכה, ותיקונים מוזמן לתת)

אודי A3 (אני מכיר את הרכב חיצונית) (אין לי פרטים עליו) (שוב פרטים יתקבלו בברכה)

פג'ו 106 מכיר טיפה.

אופציות שעלו. מאזדה 3. BMW Z3, מיצובישי קולט.

שאלה (איך סמארט?) ומיני (גם ישנה וגם חדשה )

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מכל מה שרשמת, אני מאמין שה-A3 תהיה הכי מתאימה לך, צריכת דלק נורמלית (ב-1.6)

האוטו ישוט על 130 בלי להרגיש, טיפולים קצת יקרים (נו למה ציפית.. אאודי...) לפי מה שידוע לי הר"ד מתפרק,

ושנת 98-99 תתאים לך לתקציב!

בהצלחה!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

השאלות לגבי הסמארט/מיני לידע כללי.

ולמשהוא יש עוד הצעות וידע לתרום. מוזמן.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

ההודעה שלך מלאה ביותר מדי רכבים שאין בניהם שום קשר, חלקם גם לא נכנס לתקציב שלך בכלל, לדוגמא מאזדה 3. אם אתה רוצה לחסוך, שתראה את עלות המקיף של הZ3 אתה תרד ממנה מיד, מה גם שלמצוא אחת שתיכנס לתקציב זה לא בדיוק קל (אם בכלל משהו נכנס לתקציב, ובאמת נמכר במחירון).

מצד אחד אתה רוצה רכב עם כוח, אבל מחפש צריכת דלק נמוכה. קח בחשבון שרכב עם כוח, שתנצל את הכוח שלו ולא תנהג בו רגוע, יגיש לך את החשבון בתחנת הדלק הקרובה. ואם כבר דלק, גיר ידני יהיה חסכוני יותר מגיר אוטומטי (בטח בתקציבים האלו) וגם הרכב יהיה מהיר יותר.

קליאו ספורט תהיה יחסית חסכונית בדלק בנהיגה רגועה, אבל מדובר ברכב ספורטיבי עם עלויות נלוות שלא יהיו זולות במיוחד. בנוסף למצוא אחת כזו במצב ממש טוב זו משימה קשה, ולא נראה גם שאתה מחפש ספורטיבית כמו הקליאו, אלא משהו עם קצת כוח (אם הבנתי אותך נכון). בכל מקרה אתה מוזמן להריץ חיפוש על הקליאו היו לגביה המון דיונים. גם 206GTI יכולה להיות אופציה (אם היא נכנסת לך בתקציב...)

פג'ו 106 - איך היא הגיע לפה? ב50-70K עדיף לקנות משהו עדיף על 106, בטח אם אתה מעוניין ברכב בטיחותי. אומנם יש לה 2 כריות, אבל בטיחות ממש - אין.

מיני ישנה ?! לא נוחה, לא בטוחה.

מיני חדשה, תבדוק עלות ביטוח. לא נוחה במיוחד. אופציה מעניינת אם מוצאים אחת במצב טוב (ואחרי שבדקת את עלויות הביטוח) קח בחשבון עלויות תחזוקה לא זולות, זה BMW, לא נראה שהיא מתאימה לדרישות שלך.

סמארט - אמרת שאתה רוצה כוח לא? לנסוע בסמארט 130 זה להיות על קצה הסקאלה, מ"מ לפני מגביל המהירות.

רכבים שכן יכולים להתאים לך, חלקית לפחות והיו ברשימה - A3, וגולף (שלא היתה ברשימה). קח בחשבון ששתיהן לא חסכוניות במיוחד. אולי שווה לך לשקול את גרסאות הדיזל. ואופציה נוספת (אם כי חסרת פוזה) פוקוס 5 דלתות, אם נכנסת ה2 ליטר לתקציב (אוטומטית בלבד), מעולה, אם לא , 1.6 ידנית (נדירה), אבל לא מדובר ברכבים חסכוניים במיוחד.

עוד אופציות - 206 XS 1.6 ידנית. והאפציה הטובה ביותר, אם כי תצטרך למתוח אולי את התקציב קצת, יאריס TS. אמינה, זריזה, חסכונית, בטוחה, עלויות תחזוקה נמוכות, ביטוח זול.

תנסה להריץ חיפוש על רכבים מסויימים לפני שאתה שואל על מידע לגביהם, אולי תמצא את כל המידע שאתה צריך, או שתוכל לשאול שאלה ממוקדת יותר.

גיא

פורסם

טיפה סדר.

המיני, סמארט, אני מברר לחברה שלי. שהיא רוצה רכב קטנטן, ועירוני.

אני שואל לי , רכבים בינוננים. כמו:

הA3. והZ3 אני לא מכיר ולכן בקשתי מידע.

גולף ופולו, 206, יאריס, קולט, קליאו ספורט וכו

אני לא מכיר את הנתונים של הביטוח. של אף רכב. וכנ"ל את הצריכת דלק.

אני מחפש יותר נוחות. מאשר כוח. (אבל חשוב שיהיה כוח סביר, לפחות כמו רנו מגאן 1,6 , היחיד שאני מכיר ויכול להשוות לו. ).

אז לגבי מחירים תרשמו גם בערך מה מחיר הרכב? נגיד 80K.

אבל גם עם מחיר גבוה תרשמו פרטים.

תודה

פורסם

אני מחפש פרטים כמו: צריכת דלק, ביטוח, אמינות, נוחות, טיפולים, וכו. על:

רנו קליאו B ספורט.

אודי A 3

סיאט ליאון (הסיאט הקצרה)

טויוטה יאריס

מיצובישי קולט

סקודה פאביה

מאזדה 323F הקצרה. (נדיר לפי מה שאני רואה)

פולקסווגן גולף/פולו

206 רגילה/ספורט/ (יש עם גג נפתח גדול) לא ה CC

אז למי שיש פרטים אל אחד מהרכבים למעלה, או רעיון לרכב נוסף. מוזמן לתת.

בבקשה להתייחס למחיר בין 60K עד 70K אבל אפשר לגרד עד 75-80

פורסם

גבר אני לא מכיר את הרכבים האים חוץ מהרכב מיצובישי קולט ששקלתי לקנות אותו לפני שנה.

לפי מה שאי רואה על הכבישים עיחסית לאוטו זה יש הרבה כאלה על הכביש לכן אני מסיק שהוא אוטו אמין בעל חלפים זולים

אני יודע בוודאות שהאוטו לא זכה בכוכב אחד במבחני הריסוק. לכן הוא ממש לא ביטחותי.

אני משער שגודל המנוע יקבע פה את צריכת הדלק והתנהגות הנסיעה שלך.

לדעתי הצריכה בהתאם.

משום שאפחד לא הגיב לשאלות שלך אני מרשה לעצמי לענות לך לפחות על הרכב הנ"ל שיתקנו אותי אם אני טועה

אלו העובדות שאני יודע ומכיר על הרכב.

יקירק.

• תוכן חדש...