Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחי החלה נזילת מים ברכב הנ"ל..(ככה זה שקונים מסוחר ולא עושים בדיקה :() ..הרכב מאבד מים בכמויות גדולות ויש סימנים לטיפטופי מים בתחתית הרכב..המוסך אמר שהלך אטם ראש המנוע וצריך לשפץ את הראש ..איך אפשר לבדוק שזו הסיבה האמיתית (סימנים לראש מנוע..) וכמה אמורה לעלות עבודה שכזו (הוא קיבל הצעות שנות בין 1500-3500 שקל..) ...

תודה לעוזרים.

נ.ב.

אמרתי לו לקנות סובארו DL :)

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

בסובארו דיאל צריך להיות מאוד אבל מ-א-ו-ד מוכשר בשביל שיילך שם ראש(שני ראשים).

אני בחיים לא ניתקלתי בסובארו דיאל שהלך לה ראש אפילו בסובארואים שגמעו מעל 300 אלף.

בקליאו הראש הוא רק התחלת הסיפור,בד"כ מדובר בסיפור בהמשכים.....

פורסם

חבל, במכוניות האלה שהסיפור מתחיל....צריך להתפלל כדיי שהוא ייגמר....

הבעייה היא שהתפילה ברוב המקרים לא עוזרת.

כבעל סובארו בהווה(לאונה 93) ו 2 סובארואים בעבר(82 ו 84), אני חייב לומר לך שגם בסובארו ישנם תקלות אך התקלות הינם קרבורטור או רדיאטור שהולך לו או ציריות או מפלג , אין שם דברים אחרים, כל הבעיות מתרכזות לכמה אלמנטים, אם למשל עושים שיפוץ לקרבורטור , אז צימצמת את התקלות בחצי.

בגלל זה אין כמו סובארו.

פורסם

גם אם הוא היה לוקח לבדיקה, סביר להניח שלאותו סוחר יש קומבינות עם כל המוסכים ומכוני הבדיקה באיזור - כך שזה לא היה עוזר הרבה.

הוא היה צריך לקחת למוסך בעיר אחרת ושם לבדוק את הרכב.

בגלל זה לעולם לא קונים מסוחרים רכב.

פורסם

שלום.

והיה וכן הלך אטם ראש אז ההצעת מחיר סבירה.

אם אתה מעונין אתה מוזמן ליצור איתי קשר בפרטי ולהגיעה אלי לבדיקה לא מחייבת.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תודה בני אך נראה לי שאאלץ לוותר על ההצעה...(אתה נמצא במרכז ואילו אני מתגורר בקריות..)

מה שכן אשמח אם תמליץ לי על מישהו אמין וזול שיוכל להעיף מבט ברכב ולגלות מה באמת לא תקין שם.

נ.ב.

נראה לי שאשנה את החתימה ל-"שונא רכבים צרפתיים" :)

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

פנה למוסך רימון בקריית חיים לייד טיב טעם.

מוסך אמין וישר כמו סרגל - חובה לראות ולשמוע בשביל להאמין,אין עוד מוסך כזה בכל הארץ.

על בדיקה ברור שלא ייחייבו אותך.

תן צילצול ותאמר להם שהבחור עם הסובארו לאונה והדייהטסו שרייד הפנה אותך = תקבל יחס ומחיר מיוחד.

048413719

048412011

תבקש את עמר.

• תוכן חדש...