Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלי לתפוס מבטים ברמזורים אבל היה לו 156?! טוב נו..

אני תמיד ממליץ על גרמניות, אבל במקרה שלך (או שלו) אפשר תמיד להצמד למקור אבל להשתדרג,

אם אמרנו שאין לו בעיית תקציב אז ה 166 עם המנוע 3.2 ידני תוכל להתאים לו בדיוק לדרישות (המוזורת במעט)..כמובן ששללנו כאן את כל ההיבטים הכלכלים שקשורים בקניית רכב החל מהמחיר אשר נושק לחצי מיליון כלה באמינות הרכב ועד למכירת הרכב שאם ימצא קונה יאלץ להפרד מרוב הכסף אשר הושקעו ברכישת המכונית (אלפא לא ידועה כמכונית ש"שומרת" על הערך בלשון המעטה).

אם ה166 לא לרוחו של דודך אז אולי ה 159 החדשה מבית אלפא תעניין אותו, רכב יפיפה (אני אישית אוהב אותו יותר מה 166) כשבראש ההיצע מוצע מנוע 3.2 ידני (אשר נלקח הישר מהGTA).

אם בכל זאת גרמניות יכלות להכנס לתקציב אז הA6 או A8 יכולות לענות על הדרישות, הם פחות צעקניות מב.מ.וו פחות מנקרות עיינים ממרצדס ובכל זאת משדרות יוקרה וקלאס.

גם כאן בראשי ההיצע עומדות גרסאות חזקות עם הנעת קוואטרו ויכולות ספורטיביות-לגבי תיבת ההילוכים אני סבור שטיפ' זה האפשרות היחידה וידני רגיל לא מוצע, אבל אפשר לברר.

ואם אמרנו שכסף לא משחק לדודך אז תרשה לי להשתעשע במחשבה ולהציע קררה S החדשה, במחיר של מיליון שקל לפני תוספות, אמנם לא כל כך חשאית ונטולת פוזה אבל אם כבר קונים רכב למטרת הנאה מנהיגה מבלי לחשוב על הכסף זה הרכב המושלם (שנמצא ביבוא סדיר לארץ) למטרה זו.

1.8T 8)

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אין לו הגבלת תקציב , והוא בן אדם צנוע השבח לאל - שירכוש מנוע של אנזו וישתיל אותו בפיאט 124

GOT סחוג?

פורסם
אם אין לו הגבלת תקציב , והוא בן אדם צנוע השבח לאל - שירכוש מנוע של אנזו וישתיל אותו בפיאט 124

צודק, אבל ב124 אין מזגן והיא ממש מיושנת.....

אני מוכר פונטו 98, לא מנקרת עיניים. ב100 ש"ח אני אביא לו אותה עם ביצועים של מכונית על....

הטלפון שלי נמצא בחתימה.

haters will hate

פורסם

לי אין עדיין רישיון (מתחיל ללמוד שבוע הבא בעזרת השם אבל יש לי לטרקטור) אבל אני חושב שכמה שהידית יותר קרובה להגה ככה יותר נוח לנהוג... נקווה שהוא יבין את זה גם ויקנה אותה.

אני יציע לו תרעיונות על האלפא... אין סיכוי לפורש... זה גם ממש אכפת לי כי הוא בערך כל חצי חודש נמצא שבועיים בחו"ל אז אני ישמור לו על האוטו... נקווה שזה יהיה משהו טוב. תודה לכולכם בכל זאת.

JUST DRIVE IT

פורסם

אני בעד

:lol:

טוב ברצינות, נראה שדוד שלך רוצה אוטו גרמני, כל עוד הוא לא גרמני. :???:

האפשרות היחידה היא כנראה עוד אלפא...159 לכשתגיע ארצה נראית לי הכי מתאימה..

ואם ייבוא זאת גם אפשרות אז שיביא מאזרטי קוואטרופורטה. היא באמת אידאלית בשבילו :smile:

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
(מתחיל ללמוד שבוע הבא בעזרת השם אבל יש לי לטרקטור)

תראה אני לא רוצה להתחיל כאן איזה סכסוך משפחתי אבל דוד שלך הוא במצב שהוא יכול לקנות זונדה ואתה עושה רישיון לטרקטור? משהו כאן לא מוזר קצת?

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
תראה אני לא רוצה להתחיל כאן איזה סכסוך משפחתי אבל דוד שלך הוא במצב שהוא יכול לקנות זונדה ואתה עושה רישיון לטרקטור? משהו כאן לא מוזר קצת?

עמוס

חחח אז זהו... שעדיין אין לי 17... אז עשיתי רישיון לטקטור ועכשיו אני נוסע במה שנקרא הקדמה לאוטו... כלי מדהים, מדהים בכביש, מדהים בשטח, מדהים מדהים מדהים ניחשת נכון יש לי תומקאר... אני בניתי על ה156 שלו עד שהוא פירק לה תצורה איזה בעסה איתו.

JUST DRIVE IT

פורסם
לי אין עדיין רישיון (מתחיל ללמוד שבוע הבא בעזרת השם אבל יש לי לטרקטור) אבל אני חושב שכמה שהידית יותר קרובה להגה ככה יותר נוח לנהוג... נקווה שהוא יבין את זה גם ויקנה אותה.

אני יציע לו תרעיונות על האלפא... אין סיכוי לפורש... זה גם ממש אכפת לי כי הוא בערך כל חצי חודש נמצא שבועיים בחו"ל אז אני ישמור לו על האוטו... נקווה שזה יהיה משהו טוב. תודה לכולכם בכל זאת.

את האמת - לי השרשור נראה קצת הזוי ומלא פנטזיות...

בכול מקרה, אם אכן הסיפור נכון, ראשית התנצלותי. כמו כן-אם יינתנו לך המפתחות (גם בספק - אני מניח שלדודך יש מספיק שכל לא לתת לך אותם), אני מקווה מאוד שלא תתפתה ותחשוב שאתה נהג טוב כי רכבים כמו שהוצעו לך כאן לא נועדו לילדים עם רישיון.

מהר מאוד תמצא את עצמך מגלח אישה זקנה או את עצמך משחק "חיבוקי" עם איזה עץ או תמרור.

(את המראה של "חיבוקי" בין ילדון עם רישיון ורמזור יצא לי, לצערי, לראות. מראה מאוד קשה).

פורסם
ספורטיבי בלי פוזה זה כבר דרישה טובה ועל כן אני מעריך את דוד שלך.

Alfa Gt V6 3.2 32V קרוב ל350K שקל, יש עליה מקדם פוזה גבוה.

Alfa 147 GTA מעל ל300,000 שקל , אם הוא מוריד את הכיתוב GTA מאחור מעט אנשים ידעו על מהותו של הרכב.

ניסאן 350Z אין לי מושג לגבי מחיר היבוא (אם אני לא טועה אפשר לייבא דרך הסכונות) מקדם פוזה עצום .

בוואריות נחשב ? אם כן אז :

במוו M6 מיליון ומאתיים אלף שקלקלים חדשים.

לדעתי , שווה לחכות ולראות אם יהיה בעתיד יבוא של הבררה .

אני במקומו קונה אינטגרלה.

צ'ינג צ'ינג

אסף[/quote

לאסף :

יש שתי אופציות

1 או שאתה עדיין ביסודי - ועוד לא למדת הבנת הנקרא - ואז אתה לא אשם שאתה כותב דברים שלחלוטין לא קשורים למה שהבחור שאל

2. אתה אחרי בית ספר יסודי, ותיכון, ואולי אפילו יש לך רשיון, אבל כנראה אין לך בגרות, כי נכשלת בהבנת הנקרא.

השואל ביקש במיוחד

אוטו בלי פוזה

אוטו שאינו גרמני

.

רון.

אתה יורד לפסים אישיים וזה ממש ילדותי מצידך , מה עם כל האנשים האחרים שהגיבו בשרשור וכן הציעו מנקרות הם גם נכשלו בהבנת הנקרא ? כולם נכשלו בהבנת הנקרא . רק אתה אבשלום קור.

חמוד אל תרד לפסים אישיים בבקשה זה לא לרמת הפורום ואני בטוח שלא לרמתך .

GTA זה הכי אחי .

פורסם

חבר'ה אני לא מבין מה הבעיה שלכם, אני מכיר אחד עשיר ביותר, יכול לקנות גם רכב במליון בלי בעיה

וקנה פאסאט TDI, והוא אמר בגלל שלא רוצה לנקר עיניים לאף אחד, באמת שזה מטומטם קצת לדעתי

אבל יש כאלה, אז למה סתם לקפוץ להגיד שאין בנאדם כזה, או קשה להאמין שיש אחד כזה.

אם הוא פתח ת'רד על זה אז כנראה שיש, לא סתם לקפוץ עליו שלא יכול להיות שיש אנשים כאלה!

פורסם

הפתרון המושלם :

יעלה המון , לא ימשוך תשומת לב (כולם יחשבו שמדובר בקיבוצניק תמהוני להגיע לעיר הגדולה) , יגזור כל אוו 9 ו-STI , ויאפשר לך לנהוג כאשר הדוד בחו"ל .

simply.jpg

אה ,הוא גם לא גרמני :idea:

פורסם

למי מכם שמכיר יש את האקורד טייפ R אוטו מגניב ביותר עם הספק 200 כ"ס ותיבה מרשימה של 6 הילוכים נראה כמו אקורד רגילה אם תוריד את הטייפ R מכל מקום ספוילר צנוע וביצועים מאוד מרשימים (לא משתווה כמובן לאימפרזה או לEVO) ראיתי איזה אחת כזאת ואני עדיין מתלהב

מבחינת הנתונים היא כמו הסיוויק טייפ R אבל מבחינת המראה החיצוני הרבה יותר נאה וקלאסית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...