Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה יורד לפסים אישיים וזה ממש ילדותי מצידך , מה עם כל האנשים האחרים שהגיבו בשרשור וכן הציעו מנקרות הם גם נכשלו בהבנת הנקרא ? כולם נכשלו בהבנת הנקרא . רק אתה אבשלום קור.

חמוד אל תרד לפסים אישיים בבקשה זה לא לרמת הפורום ואני בטוח שלא לרמתך .

שתיל, כשהגבתי להודעה שלך היו רק 4-5 הודעות בשירשור [כולל שלי ושלך],

אחר כך, שבאמת נפרץ הסכר וכולם התחילו לכתוב שטויות - ולהתעלם מהתנאים שהעלה פותח השירשור - בשביל זה כבר יש מנהלים.

בכל מקרה, אתה צודק, זו דוגמא מרתקת בתחום של תקשורת אנושית, אבל פחות מעניינת את פותח השירשור שהרבה מידע לא קיבל פה [מה לעשות שסיכום ההצעות כולל בעיקר "קנה BMW"]

ולגופו של ענין - אולי הניסוח היה בוטה. אם נפגעת קבל את התנצלותי, אבל עדיין, זה שכולם כותבים שטויות לא הופך את זה לבסדר וגם אם כולם מתעלמים מהבקשות של פותח השרשור והופכים את זה לשרשור "איזה מכונית הייתי רוצה שתהייה לי" או שרשור "אני מרטיב בגלל המכונית הבאה.." לא הופך את זה לבסדר.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ובחזרה לגופו של עניין:

הדרישה, בבסיסה, הייתה לרכב ספוריבי עם מקדם פוזה נמוך ללא הגבלת תקציב.

"לצערי" , מהחתך העליון של ה200 אלף ש"ח כל הרכבים הספורטיביים יהיו דגמים נפרדים בפני עצמם, או

של רכבי יוקרה. אני מבין את הרצון לרכב "עממי" יותר ואני מקווה שאני לא יורה נמוך מידי כשאני מציע את

הרנו קליאו. מומלץ לחכות קצת לדגם החדש יותר.

ספורטיבית מאוד, קטנה אומנם אבל גם לא גרמנית.

פורסם

יחס להודעה שלי היה יכול להיות נחמד...

מה רע באקורד טייפ R בלי מקדם פוזה בכלל!! (עם מורידים את הסמלים הצנועים של טייפ R)

פורסם

רון , אני שמח שהגענו להבנה.

עכשיו לפותח השרשור - 147 GTA ולהוריד את סמלי הGTA ככה רק מעט אנשים ידעו שזה GTA

חוצמזה כל העניין של אין בעיית תקציב נשמע לי קצת הזוי, מצטער שאני מפקפק אבל אם לא הייתה לו בעיה של תקציב היה יכול לקנות 206 ולשפר מקצה לקצה כמו כן גם לייבא אקזוטית. ומוזר לי לשמוע שהוא יוותר על המום מכוניות שיש להם התנהגות וביצועים לא נורמלים רק בגלל שיש עליהם פוזה.

GTA זה הכי אחי .

פורסם
יחס להודעה שלי היה יכול להיות נחמד...

מה רע באקורד טייפ R בלי מקדם פוזה בכלל!! (עם מורידים את הסמלים הצנועים של טייפ R)

לפי דעתי כבר לא מייצרים אותה...(אם אני טועה אני אשמח שמישהו יתקן אותי.)

פורסם
רון , אני שמח שהגענו להבנה.

עכשיו לפותח השרשור - 147 GTA ולהוריד את סמלי הGTA ככה רק מעט אנשים ידעו שזה GTA

חוצמזה כל העניין של אין בעיית תקציב נשמע לי קצת הזוי, מצטער שאני מפקפק אבל אם לא הייתה לו בעיה של תקציב היה יכול לקנות 206 ולשפר מקצה לקצה כמו כן גם לייבא אקזוטית. ומוזר לי לשמוע שהוא יוותר על המום מכוניות שיש להם התנהגות וביצועים לא נורמלים רק בגלל שיש עליהם פוזה.

כן אני יודע שזה מקרה מוזר הוא עשה הרבה כסף לפני כמה שנים מעיסקה ענקית שכולכם ודאי שמעתם עליה אבל הסיפור הוא אמיתי קצת הזוי אני יודע כי מי שעוד עשה איתו את העיסקה נגיד אחד מהם קנה אי ביוון... והוא לא כ"כ שורף את הכסף... הוא יכול אבל הוא לא רוצה.

למי שדיבר על האקורד טייפ אר- כמו שאמרו פה, הפסיקו לייצר אותה.

JUST DRIVE IT

פורסם

אני יודע שזה גרמני אבל S4 יכול להיות מעולה אין פוזה זה נראה כמו a4 רגיל.ויש ביצועים טובים מאוד. יש גיר ידני ואחלה v8 מקדימה.

פורסם

אני מצטרף להמלצה על סובארו b4 מנוע 3 ליטר ידנית. רכב נטול פוזה אבל מתנהג לא רע בכלל.

אני נהגתי (והרבה) על כזאת עם מנוע 2000 ואוטומטית ככה שאני לא יכול להמליץ בלב שלם אבל תמיד שווה לבדוק.

פורסם

בהמשך להמלצה על סובארו B4 (הנתונים מ"אוטו" ספטמבר):

B4 3.0 spec B - מעבר ל-245 כ"ס של ה-R, כיול מתלים ספורטיבי+בולמים של בילשטיין, יחס העברה סופי בגיר מקוצר, גיר 6 הילוכים של ה-STI.

נשמע מעניין ומתאים לדרישות.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

לדעתי אתה ילד קטן שלא יודע מה הוא מדבר

והדוד שלך אם באמת זה ככה אז יש לא רעיונות די טיפשיים להשיגרכב ספורטיבי ללא פוזה חבל על המאמץ

:-):-P:wink::?:roll:
פורסם
כן אני יודע שזה מקרה מוזר הוא עשה הרבה כסף לפני כמה שנים מעיסקה ענקית שכולכם ודאי שמעתם עליה אבל הסיפור הוא אמיתי קצת הזוי אני יודע כי מי שעוד עשה איתו את העיסקה נגיד אחד מהם קנה אי ביוון... והוא לא כ"כ שורף את הכסף... הוא יכול אבל הוא לא רוצה.

למי שדיבר על האקורד טייפ אר- כמו שאמרו פה, הפסיקו לייצר אותה.

דווקא מקרה כזה יכול מאוד להיות, חבר של אבא שלי שעובד איתו באותה החברה (והוא במקרה מנכ"ל כספים (החבר, לצערי לא האבא)) ושאני יודע ויכול להוכיח לכם (למי שמתעניין קצת יודע שאפשר לראות את המכירות של המניות של המהלים בחברות היי טק) הוא מכר מניות ב15 מיליון שקל, וזה רק חלק קטן מהמניות שלו וזה בכלל לא לא מתקרב למשכורת שלו, ובכל זאת הוא מהאנשים המוזרים האלה שנוסעים במאזדה לאנטיס 323 מהחברה..

ככה שיכול להיות שדוד שלו אמיתי..

ויותר מזה אם הוא היה סתם ילד שמז**ן בשכל הוא לא היה רושם "בלי פוזה"!

נ.ב.

לצערי כל מה שאני יכול להציע הוא בבארי ככה שזה לא ממש יעזור

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
בהמשך להמלצה על סובארו B4 (הנתונים מ"אוטו" ספטמבר):

B4 3.0 spec B - מעבר ל-245 כ"ס של ה-R, כיול מתלים ספורטיבי+בולמים של בילשטיין, יחס העברה סופי בגיר מקוצר, גיר 6 הילוכים של ה-STI.

נשמע מעניין ומתאים לדרישות.

אני מצטרף להמלצה.

הקנייה הכי משתלמת בתחום הספורט-סלון-אלגנט.

דרך אגב, הגיר של ה-Civic Type-R נחשב למאוד מאוד נוח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...