Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

180 שקל לא יעשו שום קומפוננט בהרבה יותר טוב..

אני לא אומר תביא את ה7750 ב450 שקל יותר ,אני אומר שתביא את ה770 שהוא רק 180 שקל יותר ניראה אותו דבר כמו ה7750

180 שקל לא יעשו אף קומפוננט הרבה יותר טובים !.

ואם כן אז אני בטוח שהוא יוכל להביא עוד 180 שקל ,כי אם הוא כבר קונה מערכת כל כך יקרה ,הוא יוכל להביא עוד 180 שקל כדי שהיא תיראה גם טוב

פורסם

אתה יודע שב 180 שקל אפשר לרכוש קיט אטימה לדלתות , אולי לא אקסטרים אבל אפשר עם קצת קומבינות.

אני יודע שזה יותר מרשים לראות אנימציות ועוד, מסכים איתך זה יפה , אבל לא שווה מורל פולס סיני עם מערכת טובה שיש לה אנימציות.

בוא אני יגיד לך מניסיון , לאחר חיבור המערכת תתאכזב, כי הרמקולים היחידים הם הפולס , שכבר בווליום גבוהה מעוותים יותר מידי , וה JBL מגבר חזק ויספק אותם עד הסוף .

לדעתי זה לא יספק אותך .

אם אתה לא מוכן להוריד מתקציב הרדיו דיסק אז תוסיף תקציב לקומפוננט.

פורסם
אתה יודע שב 180 שקל אפשר לרכוש קיט אטימה לדלתות , אולי לא אקסטרים אבל אפשר עם קצת קומבינות.

אני יודע שזה יותר מרשים לראות אנימציות ועוד, מסכים איתך זה יפה , אבל לא שווה מורל פולס סיני עם מערכת טובה שיש לה אנימציות.

בוא אני יגיד לך מניסיון , לאחר חיבור המערכת תתאכזב, כי הרמקולים היחידים הם הפולס , שכבר בווליום גבוהה מעוותים יותר מידי , וה JBL מגבר חזק ויספק אותם עד הסוף .

לדעתי זה לא יספק אותך .

אם אתה לא מוכן להוריד מתקציב הרדיו דיסק אז תוסיף תקציב לקומפוננט.

בוא נסגור את זה כך:

אם אין לו עוד כמה שקלים כדי להביא משהו יותר טוב מהפולס אתה צודק..כל שקל חשוב

אבל אם יש לו עוד 180 שקל מיותרים ..לא יזיק לו אנימציה יפה ועיצוב חדשני

פורסם

בכיף, זה כבר שיקול שלו...בסופו של דבר הכל מתחיל ונגמר בכסף:wink:

לפותח השירשור-

אם משקיעים אז עוד טיפה לדעתי, אני בטוח שאתה רוצה בסופו של דבר שישמעו נחמד באוטו.

אני לא רוצה שתתאכזב , פשוט תגדיל את התקציב לקומפוננטים יותר טובים , זה מאוד חשוב !

פורסם
בכיף, זה כבר שיקול שלו...בסופו של דבר הכל מתחיל ונגמר בכסף:wink:

לפותח השירשור-

אם משקיעים אז עוד טיפה לדעתי, אני בטוח שאתה רוצה בסופו של דבר שישמעו נחמד באוטו.

אני לא רוצה שתתאכזב , פשוט תגדיל את התקציב לקומפוננטים יותר טובים , זה מאוד חשוב !

אני מסכים איתו...אמנם אני לא מיקצוען כמו Golf 2.0 והידע שלי מתבסס על הקריא המירבית כאן בפורום

אבל אני חושב שחבל לך לקנות קומפוננט ביננוי ,עדיף לך אפילו לחכות כדי שתשיג עוד כמה שקלים ותיקנה קומפוננט ש"יעמוד מפני המגבר"

פורסם
אני מסכים איתו...אמנם אני לא מיקצוען כמו Golf 2.0 והידע שלי מתבסס על הקריא המירבית כאן בפורום

אבל אני חושב שחבל לך לקנות קומפוננט ביננוי ,עדיף לך אפילו לחכות כדי שתשיג עוד כמה שקלים ותיקנה קומפוננט ש"יעמוד מפני המגבר"

אני חושב שאתה מתכוון. שהקומפוננט לא יתעוותו בגלל המגבר?

אבל זה לא קשור. כי אתה יכול לגרום גם לט הכי טוב להשמע רע. ולסט בינוני להשמע טוב.

הכול תלוי בהתקנה ובכיוונים . ופחות בציוד עצמו 70% זה תלוי בהתקנה, 30% בציוד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אני חושב שאתה מתכוון. שהקומפוננט לא יתעוותו בגלל המגבר?

אבל זה לא קשור. כי אתה יכול לגרום גם לט הכי טוב להשמע רע. ולסט בינוני להשמע טוב.

הכול תלוי בהתקנה ובכיוונים . ופחות בציוד עצמו 70% זה תלוי בהתקנה, 30% בציוד.

כן ???

סבבה אני יביא לך ציוד שך FIRST ב 99 ש"ח ..ניראה מה תעשה איתם..

פורסם

סאונד מן צודק, חלק גדול שמשפיע על התוצאה ברכב הם כיוונים צורת ההתקנה ואטימה בדלתות.

אתה לא יודע עד כמה זה משמעותי , קומפוננט ב2000 שקל שלא מכוון כמו שצריך על ידי הקרוסים במגבר או בפאנל (במידה ויש) , ישמע רק מאוד! , אפילו ברמה של זבל....

לגבי הפולס בווליום גבוהה, היה כבר אחד עם מגבר אוריון שנותן 50RMS וכבר בווליום גבוהה הם מעוותים.

טוב זה סיני וזה הסידרה הכי נמוכה שלהם אז לא לצפות יותר מידי מקומפוננט ב500 שקל.

פורסם

בוקר טוב כולם

אני חושב להשקיע בקומפוננט טוב אז מה ההמלצות שלכם? (עד 1000 שקלים)

אני חושב על MOREL DOTECH

מה אתם אומרים??

תודה על העזרה מאוד!

פורסם

יש קיקר סידרת K כמו שיש למיקי באוטו, הם יותר זולים בסביבות ה850 , סט טוב מאוד , לא שמעתי לכן אני לא יודע להגיד לך אם כדאי או לא .

כעיקרון תשמע כמה שיותר סטים ותחליט מה אהבת .

אם תגיע למפגש בראשון לציון ביום שישי הקרוב תוכל לשמוע סטים ולהחליט ככה על רגל אחת ...

• תוכן חדש...