Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי באינטרנט מגבר של חברת DUB כתוב שהוא 4 ערוצים וחוצמזה אין עליו עוד פרטים.

המחיר ניראה די אטרקטיבי ובגלל שלא שמעתי מעולם על חברת DUB רציתי לשאול את דעתכם על המוצר.

הנה הקישור למוצר:

http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1158

בכל אופן אני מעוניין במגבר עד 1500 שח בשביל להגביר קומפוננט של מורדל דוטק וסאב של קיקר קומפ VR.

תודה מראש.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

אין מי שיביא לי מהדיוטי פרי מגבר, מרוב שאני אהבל אמרתי לעצמי שחבל להתעסק עם דיוטי פרי ופה ושם ועכשיו אני בוכה עלהטעות הזאת שלא הבאתי מהדיוטי ועכשיו גם אין מי שיביא לי.

בכל אופן תודה עתיד על התגובה אבל אולי בכל זאת מישהו יכול לתת קצת תגובות על המגבר או להציע אלטרנטיבות אחרות?

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

ראיתי באחד מהקישורים פה מגבר של אוריון ב1200 ש"ח וחשבתי גם עליו אבל אני לא יודע אם הוא יצליח להחזיק את המערכת שאני רוצה לרכוש.

בהתחלה די חשבתי על לאנזר VIBE 431 אני יודע שהנתונים לא ממש נכונים אבל בכל זאת אם הוא מוצהר על 125RMS ליציאה אין מצב שהוא יוציא לפחות 100RMS?

בכל מיקרה אשמח לשמוע כל הצעה עד 1500 אבל זה ממש גג שבגוות

תודה לכולם.

הקישור לארויון

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2585,normal_sales

פורסם

ג'י בי אל מוציא 100 לאנזר זה הימור ולדעתי אין מה להשוות בין חברה רצינית כמו JBL ומגבר עם כלכך הרבה פידבקים חיובים לבין לאנזר

אוריון - תאחלס פעם ראיתי בו אופציה טובה יחסית...אבל אחד החבר'ה פה אומר שהוא אוכל ממנו פרוטקשנים על התחממויות..לי יש את הJBL ואני מנצל אותו עד הסוף ולדעתי הוא מצויין אם היית במפגש של הפורום היית רואה שחצי מהמכוניות עם מגברים של JBL וכולם מרוצים עד הגג

מתכון טוב לא מחליפים....

דבר נוסף שבעייתי באוריון....קח בחשבון שבגישור המגבר מוציא רק 200 וואט RMS מול הג'י בי אל שמוציא כמעט 300

פורסם

הצורה החיצונית לא ממש מעניינת אותי, עכשיו באמת האופציה של הJBL עולה ונהיית מאוד רצינית.

fsound ציין שDUB היא סדרה של אודיו באן, האם בכל זאת כדאי לשקול שוב אפשרות זאת?

בכל אופן תודה לכולם.

פורסם
לסדרה החדשה של אודיבהאן קוראים DUB

מאיפה הגעת לזה?

DUB זו לא הסדרה החדשה של אודיוובן ...

DUB זאת חברה בפני עצמה שהיא DUB MAG AUDIO.(נתמכת ע"י אודיובן)

חברת DUB המקורית בעקרון מייצרת חישוקי אלומניום לרכבים, ויש גם את מגזין DUB.

זאת סדרה שיצאה בשיתוף החברות הנ"ל, בייצור של כמה סאבים ומגברים ומס' בודד של רמקולים של אודיובן עם השראת המגנזיומים של DUB, וכן המגברים הנ"ל נמכרים כרגע מאוד זול, כי מה שמוכרים זאת סידרת 2004 והחברה הנ"ל עשתה עליהם SALE לאחרונה הארה"ב ולכן המחירים הנמוכים.

זאת סדרה מצויינת, מגברים מאוד מוצלחים ומתאימים לסאבים והרמקולים של אותה סדרה.

זאת אפשרות לקנות את הרכיבים של אודיובן בזול ולקבל את היופי של DUB...

יש לי את הסאב DUB200 שלהם, שהוא נהדר, אני שומר אותו כרגע לאיזו תחרות SPL כשתתקיים לה.

הסאבים מאופיינים בגרילים דמויי מגנזיום וכך גם המגברים שלהם..

מצורפת פה תמונה של המערכת הקודמת של אחי עם הסאב של אודיובן DUB200 בתיבת SPL...

ניתן לשים לב לגריל המיוחד,כמוכן מדובר על סאב 700וואט RMS סליל כפול 4 אוהם.

IMG_0869.jpg

under construction..

פורסם

מה אתם כל כך מתלהבים מי ה jbl שכל מי שמחפש מגבר אתם מציעים לו אותו

לחבר שלי היה לאנזר VIBE421 וגנבו לו

ואחרי זה 2 חברים הביאו את ה JBL והם לא ממש מרוצים ממנו מעדיפים את הלאנזר

יש לי תלאנזר VIBE421 יושב על רמקולים אינפיניטי 100 RMS

וסאב סרווין ווגה 12 אינץ דגם HED

והייתי מאוד מבסוט וברוך השם עד היום אני מבסוט ממנו

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

אני מציע למנהלי הפורום לאור המלצות חברי הפורום(בעיקר עתיד), להעלות הודעה ב"דביק" : כל מי שמחפש מגבר עד 1500ש"ח +- לחסוך לעצמו אנרגיה התלבטויות וייסורים ולקנות JBL מהדיוטי פרי.

*המבצע עד גמר המלאי

פורסם

על פי דבריו של "המפלצת הירוקה"... אני מבין שכדאי לרכוש מוצרים של DUB, השאלה היא האם מישהו יודע על המגבר הזה עוד נתונים כמו כמה וואט וכל העיניין הזה.

בכל אופן אני רואה שמישהו פה גם משבוח את לאנזר ואומר שהJBL לא הכי משהו, הכל אופן תודה על התשובות ואם אפשר עוד המלצות.

תודה לכולכם!

פורסם

זה מאוד מאוד פשוט, אנשים מרוצים כי הם לא רוצה להודות שהקנייה שלהם גרועה

ולא נותנת להם את הוואטז' שהם רצו.

אז חברה, עד 1500 מינימום (וגם מעל) אין אף מגבר שנותן לכם כזאת עוצמה כמו הJBL

וב200$ בטוח שהוא הקנייה הכי טובה מבחינת יחס WATT לשקל.

יש אלמנטים אחרים שאולי צריך להתחשב בהם אבל כעיקרון - הכי הרבה WATT לשקל

במדינת ישראל זה הJBL נבדק והוכח.

פרוטקשיין איכות חומרים איכות קרוס - לא יכול לדבר בנושא הזה, לי אין את הJBL,

אצלי יש את המגבר שעשה הכי הרבה בושות בתחום הWATT ואיכות הצליל .

Race Smart

• תוכן חדש...