Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת איך פותחים את הלוח שעונים בלנטרה 96. אני רוצה להחליף את הנורות של השעונים למשהו אחר.

תודה,

אילן

פורסם

באופן עקרוני במידה וזה כמו בדגמים למעלה אז רשום לך במידה ולא תנסה לאט לאט תאמין לי שלא צריך לעבור קורס מיוחד.

על כל פנים מה שרצית להגיד לך זה שאם אתה רוצה לסדר נוריות יש מצב גדול שזה לא נורה אלא כמו פולסים.

ומה שיקרה זה שאתה תצטרך לשלוח את הלוח שעונים לחברה על מנת שיתקנו לך אותו תחשוב טוב טוב אם זה שווה כל הסיפור.

מה הלך בדיוק?

Power is nothing without control

פורסם

לא הלך שום דבר. הזמנתי כזה פלסטיק זוהר (כמו של שעון) שאני רוצה להכניס ללוח שעונים אז רציתי לברר איך לפרק את העסק.

פורסם

בהמשך לעניין. לאחר שחיפוש לתאורה ללנטרה לא הניב תוצאות מצאתי בEBAY תאורה לאלנטרה.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/i326-1997-1998-HYUNDAI-ELANTRA-REVERSE-GLOW-GAUGES_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ43952QQitemZ7996234209QQrdZ1QQsspagenameZWDVW

בהשוואה מהתמונה ללוח שעונים ברכב זה נראה מתאים אבל רציתי לראות אם מישהו יודע אם הלוח שעונים של אלנטרה מהשנתון הזה מתאים גם ללנטרה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תגובה קצת מאוחרת :-P , בדיוק אתמול החלפתי את הלוח שעונים ללוח לזה שקניתי ומתאים יופי.

רק צריך להתרגל לחפש את הספרות הקטנות של הקמ"ש במקום הספרות של המיילים.

• תוכן חדש...