Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

נתקלתי בתופעה מוזרה, אולי מישהו יכול להצביע על כיוון:

נסעתי בערך חצי שעה עם מזגן ועצרתי לתדלק, זה היה בשבת, אז זמן התידלוק היה קצר יחסית (בסביבות ה 5 דקות).

התנעתי את המנוע בלי שום בעיות (מד טמפ' בדיוק על החצי).

אבל אחרי שיצאתי מהתחנה, האוטו התחיל לרעוד, וראיתי שהוא מתקשה לשמור על סל"ד קבוע.

כיביתי את המנוע, עמדתי בצד עם מכסה מנוע פתוח למשך כמה דקות (בדקתי נוזלים, לראות שהכל תקין), התנעתי - והאוטו נסע בלי בעיה.

הדפוס הזה חזר על עצמו עוד כמה פעמים:

כיבוי מנוע - המתנה קצרה - התנעה - נפילת סל"ד - כיבוי - התנעה ונסיעה תקינה

אם מישהו מכיר את הבעיה, אשמח לקבל כמה עצות לפני שאני רץ למוסך.

פורסם

אל תתדלק בתחנה הזו

כנראה דלק מהול

רצוי שתפרסם את שם ומקום התחנה

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם

הבעיה היא שגם לפני התידלוק קרה מקרה דומה - גם עצירה קצרה, התנעה חלקה, בעיה בטורים.

בכל אופן פרטי תחנת הדלק:

תחנת "דלק" על כביש 40 מכיוון פ"ת (נחלים) לכיוון צומת טייסים (אני לא בטוח בשם המושב - נראה לי מגשימים).

פורסם

לא, אני בודק את הדברים האלה לבד, לפני הנסיעה

למה? יש לך איזה כיוון?

עשיתי טיפול 60K, ליתר דיוק 62K לפני חודשיים, לפני הטיפול לא ראיתי דברים כאלה.

בטיפול החליפו לי שמן, והוסיפו לי איזה תוסף (בלי שביקשתי, שזה רע בפני עצמו...)

פורסם

קרה לי באוטו (גם בלנו) שהיה לי גמגומים כאלה וגיליתי שעל אחד הפלגים היה שמן שאולי גרם לחוסר מגע (עדיין לא טיפלתי בבעייה ואני צריך להחליף פלגים ומקווה שזה יסתדר)

אז תפתח את מחברי הפלגים על הראש מנוע ותראה מה המצב שם ודרך אגב מתיי החלפתה פלגים?

פורסם

כן, בחלק מהמקרים באמת נדלקת מנורה של "check engine", אבל נכבית אחרי 15 דקות בערך.

אגב מחברי הפלאגים, אני רואה מלמעלה רק שתיים מהם, מה זה הקופסאות פלסטיק שמחוברים לראש מנוע ומסתירים את השניים האחרים? האם צריך להוריד אותם כדי להגיע לפלאג?

מצטער על השאלות המפגרות, פשוט הנסיון שהיה לי, זה עם סובארו ג'סטי - ושם הכל הרבה יותר פשוט.

פורסם
קרה לי באוטו (גם בלנו) שהיה לי גמגומים כאלה וגיליתי שעל אחד הפלגים היה שמן שאולי גרם לחוסר מגע (עדיין לא טיפלתי בבעייה ואני צריך להחליף פלגים ומקווה שזה יסתדר)

אז תפתח את מחברי הפלגים על הראש מנוע ותראה מה המצב שם ודרך אגב מתיי החלפתה פלגים?

לפותח הת'רד , זה בדיוק הרעיון עליו חשבתי..

יוגב 205

פורסם
כן, בחלק מהמקרים באמת נדלקת מנורה של "check engine", אבל נכבית אחרי 15 דקות בערך.

אגב מחברי הפלאגים, אני רואה מלמעלה רק שתיים מהם, מה זה הקופסאות פלסטיק שמחוברים לראש מנוע ומסתירים את השניים האחרים? האם צריך להוריד אותם כדי להגיע לפלאג?

מצטער על השאלות המפגרות, פשוט הנסיון שהיה לי, זה עם סובארו ג'סטי - ושם הכל הרבה יותר פשוט.

"הקופסאות" יורדות בידיוק כמו שני האחרים,רק שצריך לפתוח 2 ברגים בצדם של אחת.

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער להאיר מתים,

אבל רציתי לחלוק איתכם את הנסיון שלי.

כיוון שהאוטו לא השתולל מאז שכתבתי בפורום, לא יצא לי להכניס את האוטו למוסך.

אבל עכשיו הבעיה החמירה (האוטו התחיל לאבד כח גם בלי מזגן ובלי קשר לעצירות. בחלק מהפעמים נדלקה נורת האזהרה "check engine"), אז נאלצתי לשים את האוטו במוסך. אחרי שהמוסכניק הריץ את האוטו במשך יותר משעה, הוא גילה את הבעיה:

הבעיה הייתה חיישן גל ארכובה (crankshaft sensor) דפוק.

החלק עולה 300 ש"ח לפני מע"מ + עבודה.

הנה קישור לבעיה ברכב דומה: http://www.jeeptrip.com/page.aspx?div=Forums&group=9&item=592637

מקווה שחסכתי למישהו.

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...