Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנס שהזמנת בebay ,למה כל כך הרבה מכס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מוזמן לשלם קצת מיסים מאצלי אם בא לך....אתה יודע יש מין משפט כזה שאומר שפראיירים לא מתים, במקרה שלך לא מדובר על סתאם פראייר אלה על אחד שעבר שטיפת מוח וכעת הוא בשפה הצבאית: "מורעל" .

אבל איש איש באמונתו יחיה.

לילה טוב.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משעשע, המכס פשוט לא ערוך ולא מסוגל להתמודד עם כמויות הסחורה שזורמות הנה בייבוא אישי, בעידן EBAY והאינטרנט.

המכס מסוגל לתפוס אנשים ולעשות הצגות במסלול הירוק בנתב"ג, או לעשוק יבואנים מסודרים, אבל אנשים שמייבאים בשביל עצמם - ממש לא. הם עובדים בשיטת "מצליח", קודם כל מנסים לדפוק אותך ורק אז מקשיבים.

אני מזמין סדרתי מחו"ל, מעל 70 חבילות עד היום, וכבר פיתחתי שיטות - די דומה למה שהוצע כאן.

מנסיוני, לא משלמים מכס על משלוח - למרות שבאתר המכס כתוב אחרת.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
ובכל מקרה, השרים לא נוסעים בT6.. הם נוסעים בS80 2.9 "רגילה".

השרים היו "מתים" לנסוע ב-S80 2.9, בשלב זה, הם מסתפקים ב-2.4 ליטר וחמישה צילינדרים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היות והבאתי כמה דברים בחיים שלי דרך המכס - הרשו לי לתרום מניסיוני.

לא משנה כמה עלה לך החלק! לא משנה אם הוא מתנה! לא משנה כמה עלה המשלוח!

למה?

כי,

אתה תשלם לפי שווי החלק במחירוני המכס. קנית ב 10 ש"ח אבל זה שווה 1000 תשלם מכס לפי 1000.

כמו שפעם אמר לי המוכס כשניסיתי את טיעון ה"מתנה" על מחשב הזרקה שקיבלתי מחבר באנגליה:

" ואם תקבל פורשה במתנה - לא תשלם מכס???"

הוא צודק! (המוכס).

שתי הערות חשובות:

1. אם אין מחירון למה שהזמנת - כלומר הוא לא מופיע במחירון המכס - למוכס שיקול דעת - לקחת מחיר ממוצר דומה ולקבוע לפיו את המכס, להעריך שווי ולבסוף, אף לוותר כליל על המכס - וגם זה קרה לי... - אז שווה להיות נחמד למוכס ולא לנסות לתחמן אותו.

2. המוכס יכול בקלות להחליט שמשהו הוא בטיחותי ואז המכס עליו מופחת או לא קיים בכלל - שוב, שווה להיות נחמד למוכס ולא לנסות לתחמן אותו.

בקיצור - זה מה יש.

או לפחות מה היה בפעם האחרונה שהבאתי חלק דרך המכס - לפני מספר חודשים.

אלון.

פורסם

הנסיון שלך לא מספיק גדול כנראה.

בכל הפעמים שהייתי במכס ביקשו לראות קבלה של קניה ולפי המחיר שנקוב בה שילמתי מכס.

אם תרשום מתנה ממש לא יעזור לך. צריך פשוט להראות את המוצר כאילו הוא מוצר זול ונפוץ.

במקום LASER ירוק 4 ראשים שעולה 5 אלף דולר, רשמתי HOUSE LIGHTING ולא לקחו לי עליו מכס, סתם לדוגמא.

פורסם
Discover[/color]]בדיוק בגלל זה אנחנו במצב שהגענו אליו..

כל אחד אכפת לו מעצמו ומהכיס שלו, ולא אכפת לו מאף אחד אחר..

אתה מוכן להסביר לי למה לך מותר להתחמק מתשלומי מס ולי אסור?

אני לא יודע באיזה כוכב אתה חי אבל חנויות לא רק שיש להם ים של הוצאות גם מס ערך מוסף המם משלמים וכי למה שאני ועוד חנויות כמוני נשלם כפליים? למה? כי את הסחורה הזו לא מייצרים בארץ?

אתה שוב מוכיח את עצמך כמתחסד , תחשוב מעבר לספר חוקים שאתה חי בו ותבין שהחיים זה לא שחור לבן!!!!

למה שאני אשלם על המשכורת שלי 35 אחוז מס, ואתה תשלם רק פעם בחצי שנה כשיתפסו אותך?

חשבת אולי שאם כולם היו משלמים כמה שהם צריכים, היו מורידים את המס במקום להעלות אותו כל הזמן?

שוב , מי אמר שאני לא משלם מיסים כמוך?!?! מי אמר שבארץ אני לא הייתי מנפיק חשבוניות!

אתה מדבר בחוסר עיניין מוחלט ידידי. ותעשה לי טובה אתה שוב נשמע כמו איזה אדם שאוהב לשלם מיסים...אז בבקשה אתה מוזמן לשלם גם את שלי! כי אני לא מוכן להשלים עם העובדה שאני קורע תת'חת(סליחה על הביטוי) ושליש מזה מנוכה בשביל המדינה הקומבינטורית שאני חי בה!

תפתח את העיניים! כי בקצב הזה אני מאמין שיום יבוא וגם עלייך יעשו את הקומבינה ואז מעניין מה תחשוב.!

חשבת שאם עכשיו נגיד ולוקחים לי 35 אחוז מס, ופתאום עוד 10 אחוז מהאוכלוסיה לא תשלם מס, ויצטרכו מאיזה שהוא מקום לכסות את הגרעון - אז יעלו את המיסים עוד?

ואז במקום שאני אשלם 35 אחוז אני אשלם 50 אחוז ?

ידידי לא אתה ולא אני פוליטיקאים (אולי אתה כן) ובטח ובטח שאתה לא תשלם אלא כולנו נשלם אם אני לא אשלם אז גם לי יעלו מיסים בדרך זו אחרת זה סוג של גלגל! ובוא תהיה רציני ... מה לעזאזל הקשר בין משלוחים מחו"ל (יבוא אישי) לבין ביטוח לאומי שאתה משלם!! אנחנו משלמים אותו דבר!

אגב לידיעתך אם נשלם מכס כיאות בלי "קומבינות" זה לא אומר שהמדינה תפסיק או תוריד לנו את המיסים!!! HELLO!!!WAKE UP CALL!!! זה ישראל!! פשוט יבזבזו את הכסף שלנו למשרד ממשלה מסויים קרי ביטחון, חקלאות או כיבוד במזנון הכנסת!!

נקודה למחשבה.

עלה בדעתך אי-פעם לחשוב על מישהו אחר חוץ מעצמך?!

אתה חיצוף! דיבור בכבוד הוא מעלה , נסה לרכוש אותה! אני לא יודע איך אתה קורא למשפחה, אבל בשבילי להביא ילדים לעולם ולפרנס אותם זה לא ממש לחשוב רק על עצמי!:x

מן הסתם אף אחד לא אוהב לשלם מיסים.. אבל מה לעשות שאין הרבה ברירה..

אם אף אחד לא ישלם מיסים המדינה הזאת תתרסק - ואז מה תעשה?

טוב שלא נסחפת...בגללי יפנו את ת"א? :D

ובכל מקרה, השרים לא נוסעים בT6.. הם נוסעים בS80 2.9 "רגילה".

בפעם האחרונה שבדקתי זה היה T6 עימך הסליחה אם אני לוקה בחוסר דיוק!

שיהיה לכולם לילה טוב!:)

פורסם

בכל אופן לכל הפרופסורים למינהם.

צלצלתי לפקיד שיושב במכס ודיברתי איתו שיחה תרבותית.

הוא אמר שהפנס מתומחר אצלהם 100 דולר ולכן יש לשלם מכס, אני הסברתי שקניתי מ EBAY במכרז ועלה לי סה"כ 9 דולר וציינתי גם שחדש לא עולה יותר מ- 50 דולר ב EBAY .

הוא הבטיח לבדוק שוב ולעדכן אותי טלפונית, ואז פלא למחרת היום הגיע מכתב שבו מצוין שהחבילה פטורה ממכס!!!:-)

היום לקחתי את החבילה מהדואר חתמתי ולא שילמתי כלום!

הפנס חדש לחוטין ממש לא להאמין שעלה 9 דולר, אצלינו הסיפור לא היה נגמר בפחות מ- 500 ש"ח!

חשוב לציין שהפנס שונה מהשני שבאוטו מכיוון שהוא בא עם פס ניקל מקורי מהמם.

עכשיו נשאר להזמין פנס צד שני ונגמר הסיפור.

תודה אורן.

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

תעשה מה שאני עשיתי

הגעתי למכס בת"א, אם אתה רוצה, אולי עדיין יש לי את הכתובת

הגשתי את הקבלה שקיבלתי באימייל מEBAY שם רשום כמה הפריט עלה

הם בודקים במחשב

אתה מסביר שזה משומש

ואתה לא משלם שקל (ושלי עלה מעל 50 דולר, לידיעתכם, ובהתחלה דרשו ממני מכס של 367 שקל.)

פורסם
השרים היו "מתים" לנסוע ב-S80 2.9, בשלב זה, הם מסתפקים ב-2.4 ליטר וחמישה צילינדרים.

מהיכרות עם פורז, בתקופה שהוא היה שר, הוא היה נוסע ב2.9 - מצטער לבאס.

בנוסף, ראיתי גם את פואד נוסע ב2.9..

אז אולי האחרים נוסעים ב2.4 - אבל לפחות השנים הספציפיים האלו נוסעים ב2.9.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני לא יודע באיזה כוכב אתה חי אבל חנויות לא רק שיש להם ים של הוצאות גם מס ערך מוסף המם משלמים וכי למה שאני ועוד חנויות כמוני נשלם כפליים? למה? כי את הסחורה הזו לא מייצרים בארץ?

אתה שוב מוכיח את עצמך כמתחסד , תחשוב מעבר לספר חוקים שאתה חי בו ותבין שהחיים זה לא שחור לבן!!!!

את המע"מ שאתה משלם על הייבוא, אתה מתקזז מול מס-הכנסה עם המס שאתה צריך לשלם..

שוב , מי אמר שאני לא משלם מיסים כמוך?!?! מי אמר שבארץ אני לא הייתי מנפיק חשבוניות!

אתה מדבר בחוסר עיניין מוחלט ידידי. ותעשה לי טובה אתה שוב נשמע כמו איזה אדם שאוהב לשלם מיסים...אז בבקשה אתה מוזמן לשלם גם את שלי! כי אני לא מוכן להשלים עם העובדה שאני קורע תת'חת(סליחה על הביטוי) ושליש מזה מנוכה בשביל המדינה הקומבינטורית שאני חי בה!

תפתח את העיניים! כי בקצב הזה אני מאמין שיום יבוא וגם עלייך יעשו את הקומבינה ואז מעניין מה תחשוב.!

אתה באמת חושב שאני אוהב לשלם מיסים? אישית אין לי כלכך הרבה נסיון כי לא עבדתי בהרבה מקומות..

אבל כשאני רואה מידי פעם את התלוש משכורת של אבא שלי אני מתעצבן איך למעלה מ50% היו הולכים למדינה..

(לפי מה שהבנתי ביבי שינה את זה בזמן האחרון לפחות מ50 אחוז.. אבל לא ממש יצא לי לראות תלוש משכורת מאז)

אתה חיצוף! דיבור בכבוד הוא מעלה , נסה לרכוש אותה! אני לא יודע איך אתה קורא למשפחה, אבל בשבילי להביא ילדים לעולם ולפרנס אותם זה לא ממש לחשוב רק על עצמי!:-x

לא דיברתי על להביא ילדים, להקים משפחה ולפרנס אותה.. ממש לא..

דיברתי על העובדה שאם אתה לא יכול להתחרות בחנויות אחרות בלי לעבור על החוק ולהתחמק ממיסים - כנראה שלא זו סוג העבודה שאתה צריך לעבוד בה.

טוב שלא נסחפת...בגללי יפנו את ת"א? :grin:

יפנו את ת"א? מפתאום.. פשוט כשלמדינה לא יהיה כסף לכלום כי אנשים לא ישלמו מיסים (אחרי הכל המדינה לא ממש עובדת.. רוב הכסף שלה זה מיסים, ועוד קצת רווחים של חברות שבבעלותה ועוד קצת סיוע אמריקקי)

אז לא יהיה כסף בשביל פיתוחים צבאיים.. אז איך תגן על המדינה כשסוריה/לבנון/איראן יתקפו?

ולא יהיה כסף לקצבאות לאנשים.. אז הם יצטרכו לגנוב בשביל לאכול (יש כמות קטנה שעושה את זה כבר עכשיו...)

ואם זה יתפשט חנויות יפשטו פה רגל בגלל הגניבות, ואז יהיו עוד מובטלים שלא יקבלו שום קצבה ולא יהיה להם כסף לאוכל..

ולאט לאט זה יתגלל עד שנגיע פה למצב כמו בדרום אפריקה, שאנשים עומדים בצומת באור אדום - בא אליהם בןאדם עם אקדח, יורה בהם ולוקח ת'אוטו כדי למכור אותו..

או שירצחו אנשים ברחוב בשביל הארנק עם ה50 שקל שיש להם..

ואז גם השקעות מחו"ל יפסיקו להיות בארץ.. וכמובן שגם החברות הגדולות של המזון, שימכרו פחות - יפטרו עובדים..

וכל זה יגרום לעוד מובטלים.. ואז המובטלים האלה שלא יהיה להם כסף לאוכל - כי כאמור, אין כסף לקצבאות - יצטרכו לחיות ממשהו.. אז חלק יגנבו את האוכל ויגרמו לקריסה של עוד חנויות

וחלק פשוט יגנבו כסף מאנשים, או חפצים של אנשים בשביל למכור אותם..

ואז הפערים בחברה רק יגדלו יותר ויותר..

ואתה ממש לא תרצה לחיות במדינה כזאת.. אז כל מי שיוכל - פשוט יעזוב את המדינה..

והשאר שישארו לאט לאט יהרגו אחד את השני..

וכל זה בגלל שאתה - לא שילמת מיסים!

עכשיו אתה שמח? תראה מה קרה למדינה..

(סתם כי משעמם לי בבוקר..)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שלום.

אכן שרשור מענין אבל החשוב מכול לא נאמר!!!

על פי חוק במדינת ישראל אין ולא מחיבים מכס על חלקי בטיחות ובכללם פנסים.

יוצע מכך שכול השרשור לא רלונטי.

הבחור היה צריך לדפוק סקנדל ולבו אם החוק כתוב ולזייי---- את הצורה של המוכס.

לדוגמא: סיפור אמתי.

בסוברו לאונה פנס ראשי עולה בארץ +- 400 450 ש"ח.

תבר שלי נסע ליפן, ואני לא יכולתי להיתאפק וביקשתי ממנו שיעשה לי טובה ויברר כמה עולה פנס כזה ביפן.

הבחור ניכנס לחנות חלקי חילוף ביפן וביקש לדעת מחיר של פנס. אחרי ששמה את המחיר קנה שתי פנסים על המקום, ושילם עבור שתי פנסים 8$ . כאשר חזר לארץ ביקשו ממנו מכס ומס בולים אמרתי

שישאיר את הפנסים יהיה בסדר. למחרת הלכתי איתו למכס דפקתי להם סקנדל עד השמים הסברתי להם שהם שקרנים וגנבים וקיים חוק הפוטר חלקי בטיחות ממכס. וראה פלא קיבלתי את הפנסים ולא שילמתי אגורה אחת מכס.

כלומר הפנסים עלו לי 8$ לא כולל מישלוח אז תבינו איז מדינה אנחנו חיים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

אכן שרשור מענין אבל החשוב מכול לא נאמר!!!

על פי חוק במדינת ישראל אין ולא מחיבים מכס על חלקי בטיחות ובכללם פנסים.

יוצע מכך שכול השרשור לא רלונטי.

הבחור היה צריך לדפוק סקנדל ולבו אם החוק כתוב ולזייי---- את הצורה של המוכס.

לדוגמא: סיפור אמתי.

בסוברו לאונה פנס ראשי עולה בארץ +- 400 450 ש"ח.

תבר שלי נסע ליפן, ואני לא יכולתי להיתאפק וביקשתי ממנו שיעשה לי טובה ויברר כמה עולה פנס כזה ביפן.

הבחור ניכנס לחנות חלקי חילוף ביפן וביקש לדעת מחיר של פנס. אחרי ששמה את המחיר קנה שתי פנסים על המקום, ושילם עבור שתי פנסים 8$ . כאשר חזר לארץ ביקשו ממנו מכס ומס בולים אמרתי

שישאיר את הפנסים יהיה בסדר. למחרת הלכתי איתו למכס דפקתי להם סקנדל עד השמים הסברתי להם שהם שקרנים וגנבים וקיים חוק הפוטר חלקי בטיחות ממכס. וראה פלא קיבלתי את הפנסים ולא שילמתי אגורה אחת מכס.

כלומר הפנסים עלו לי 8$ לא כולל מישלוח אז תבינו איז מדינה אנחנו חיים.

בברכה בני ל.

ידוע שעד 50 דולר כלל לא משלמים מכס, כך אמרו לי בטלפון.

לגבי חלקי בטיחות אין לי מושג, גם המוכס כלל לא דיבר על זה.

יכול ליהיות שמי שלא מבין פשוט משלם, לפעמים צריך לשבת להם על הראש בפקסים ובטלפון וליהיות עקשנים :twisted:

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
שלום לכולם.

הזמנתי דרך EBAY פנס אחורי לאוטו שבארץ עולה לא מעט.

הפנס עלה 9 דולר+15 משלוח סה"כ 24 דולר , מאוד אטרקטיבי!

היום דיברתי עם רשות הדואר ונמסר לי שאני אמור לבוא לסניף עם 99 ש"ח כדי לשחררו.

לא נראה לכם מוגזם?

איך מתבצע החישוב לגבי עלות המכס?

תודה על עזרתכם, אורן

100 אחוז מס

:-):-P:wink::?:roll:
פורסם
שלום לכולם.

הזמנתי דרך EBAY פנס אחורי לאוטו שבארץ עולה לא מעט.

הפנס עלה 9 דולר+15 משלוח סה"כ 24 דולר , מאוד אטרקטיבי!

היום דיברתי עם רשות הדואר ונמסר לי שאני אמור לבוא לסניף עם 99 ש"ח כדי לשחררו.

לא נראה לכם מוגזם?

איך מתבצע החישוב לגבי עלות המכס?

תודה על עזרתכם, אורן

אז בוא תשמע.

זה עובד ככה.

במכס בת"א יש דוכן מספר 8 (או 7, לא הייתי שם כמעט חודש!), יושב שם אדם מבוגר, שאת שמו לא אזכיר, הוא יושב, מסתכל באתרי אינטרנט בחו"ל, שם הוא רואה כמה הפריט עולה, אם המחיר מעל 50 דולר, אתה משלם מכס.

מה שכן, אם יש לך קבלה מEBAY ורשום שם המחיר (שלא עולה על 50 דולר כולל משלוח!!!), בנוסף לכך רשום שם שהפריט משומש!!!! CONDITION!!! צריך להיות רשום, USED.

גש אליו בלבד!! לא לדוכן 26 (שם משלמים את הקנס) ב99 אחוז מהמקרים, הוא יבטל לך את המחיר, בדרישה שלך שלא ידעת מה עושים במקרה כזה. (לכתובת מלאה של המכס בת"א, גש אליי בה"פ)

תהנה, בכל זאת יצאת בזול. בעבר דרשו ממני מכס של 716 שקל על מראות שעלו לי 22.04 פאונד (פחות מ200 שקל).

• תוכן חדש...