Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנס שהזמנת בebay ,למה כל כך הרבה מכס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אורן, סביר להניח כי המוכר הדפיס חשבונית מסודרת והדביק אותה לקופסאת/מארז המוצר.

גש לדואר ועמוד על כך שהמוצר עלותו ביחד עם המשלוח פחותה מ50$ ולכן אינך אמור להידרש לשלם להם אפילו אגורה אחת, לראייה יש את ההדפס על קופסאת החבילה.

לא הגיוני שידרשו ממך כסף.

דיברתי איתם והסברתי שהפנס עלה לי 10 דולר בלבד!

הוא טען שבמחירון במכס מופיע לפי ערך של 100 דולר!

הסברתי לו שחדש בארץ בקושי עולה 100 איך הגעתם לסכום הזה?

בכל אופן הוא יבדוק והעיניין בטיפול, אני מקווה לטוב.

תודה לכולם אין ספק שעזרתם לי.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכל המומחים בענייני EBAY, יש לי 80 ומשהו פידבקס שם ואני מזמין ומוכר כל הזמן.

בקיצור אם זה עלה לך, 50$ + אתה אמור לקבל על זה מכס. האחוזים ישתנו כל הזמן ואין לך טעם להתווכח עם אנשי המכס הם ימררו לך את החיים.

המשלוח לא נכלל במכס. זה דבר ראשון, הפריט עלה לך 100 דולר והמשלוח 500 אתה תצטרך לשלם מכס על ה100 דולר. הבנאדם מהמכס לא יודע ולא אמור לדעת כמה עלה לך המשלוח. תחשבו כאילו אתם אלו שבודקים...

כל פעם שאתה קונה משהו ומקבל מכתב מהמכס פשוט תדפיס את הקבלות מ EBAY ומ PAYPAL (אלו ששלחו לך במייל) וזהו.

סתם לדוגמא קניתי 4 לייזרים ענקיים שעולים כ"א בארץ 10 אלף שקל. הלכתי למכס שילמתי סה"כ 570 שקל, כי אמרתי לפקידה שזה מנורות רגילות...

פורסם
לכל המומחים בענייני EBAY, יש לי 80 ומשהו פידבקס שם ואני מזמין ומוכר כל הזמן.

בקיצור אם זה עלה לך, 50$ + אתה אמור לקבל על זה מכס. האחוזים ישתנו כל הזמן ואין לך טעם להתווכח עם אנשי המכס הם ימררו לך את החיים.

המשלוח לא נכלל במכס. זה דבר ראשון, הפריט עלה לך 100 דולר והמשלוח 500 אתה תצטרך לשלם מכס על ה100 דולר. הבנאדם מהמכס לא יודע ולא אמור לדעת כמה עלה לך המשלוח. תחשבו כאילו אתם אלו שבודקים...

כל פעם שאתה קונה משהו ומקבל מכתב מהמכס פשוט תדפיס את הקבלות מ EBAY ומ PAYPAL (אלו ששלחו לך במייל) וזהו.

סתם לדוגמא קניתי 4 לייזרים ענקיים שעולים כ"א בארץ 10 אלף שקל. הלכתי למכס שילמתי סה"כ 570 שקל, כי אמרתי לפקידה שזה מנורות רגילות...

התגובה הנכונה ביותר.

כמו כן אם אתם רוצים להקל על עצמכם הזמינו ואמרו לשולח לרשום את שם החברה או אמא או בחורה כלשהיא על החבילה הגיעו נא עם יפויי כוח וספרו לפקידה שם שחברה שלכם קנתה לכם מתנה ליום הולדת.

מה לעשות המדינה שלנו זאת מדינה של עשקנים ובירוקרטים מעצבנים (מניסיון בתור אחד שחוסלה לו הפרנסה מייבוא אביזרי רכב) זאת גם המדינה שהכי הרבה תפיסות יש אצלה במכס פשוט לא נותנים לאנשים להתפרנס בכבוד ועוד בכלל שעל כל דבר יש 250 סעיפי מס..

פשוט בושה.

פורסם

אדון גולף-GTI, אם אתה חושב שהבןאדם בסניף של הדואר יכול לשנות לך את עלות המכס - אתה טועה.

חוצמזה, שאם אתה רוצה להתפרנס מייבוא של אביזרי רכב - מן הראוי שתשלם מס. אחרי הכל זה לא לשימוש פרטי.

בקשר למכס, למכס בארץ יש ספר משלו לגבי כל מיני מוצרים, כאשר בספרים האלה יש מחירוני RETAIL כפי שמפורסמים עפ"י החברה.

למכס לא אכפת אם קנית את זה בפחות ואפילו לא אם בארץ זה נמכר בהרבה הרבה פחות..

מבחינתו זה המחיר - והמס שתשלם מבוסס על המחיר הזה.

אין טעם להתווכח זה לא יעזור..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אתה יודע מה מצחיק אדון DISCOVER?

שבארצות אחרות המיסים הם 50% פחות לפחות ממה שיש פה, אז תעשה לי טובה עם הגישה הצדקנית הזאת שלך, אחרי הכל גם אתה משלם מיסים על כל דבר קטן, מי שישמע אותך יגיד "זה לא איכפת לו לשלם גם 100 ש"ח מיסים על קרטון חלב".

ובנוסף לא לא ראוי שאני אשלם 50% ומעלה מס!!! אחרי זה אתה ואנשים כמוך מתבכיינים למה זה עולה כ"כ יקר!

תאמין לי למדתי וכבר ראיתי הכל בעסק הזה! ה50% + מס שאנחנו אמורים לשלם היו יכולים בקלות להיות הרווח שלי ובכך לגרום לתמחור יותר הגיוני של מוצרי רכב.

בלי קשר תאמין לי לא פעם אחת הזמנתי ציוד מחו"ל ולא פעם נתפסו לי דברים במכס! וכן! אפשר לשנות עלויות במכס כל מה שצריך זה חשבונית זה הכל. הרי יושב שם אדם שהתפקיד שלו זה להעריך שווי של ציוד הוא מבחינתו יודע שבחברה נגיד זוג פנסים עולה 1200 שקל אז מבחינתו ככה זה יתומחר.

עם כל הכבוד אדון DISCOVER תן לאנשים שיש להם ניסיון לעמוד על הנק' ומן הראוי שתדע ותלמד מניסיונם של אחרים.

פורסם

עם כל הכבוד, אני לא חושב שיש סיבה שלחנות אחת יהיו 100 אחוז מס, ולחנות אחרת לא יהיה מס בכלל - זאת הכוונה שלי.

אני לא אומר שהמס המטורף שיש בארץ מוצדק, ממש לא.. אני רק אומר שאם בעלי חנויות אחרות משלמים, גם אתה צריך.

אם אתה מזמין ציוד מחו"ל למטרות שימוש אישי - תהנה.. שלא יהיה מס..

אבל אם אתה מזמין ציוד מחו"ל ומוכר את זה בארץ למטרות רווח נטו - אז מן הסתם צריך להיות מס.

ובכל מקרה, אני מתעסק עם ייבוא של דברים מחו"ל כבר הרבה מאוד זמן, והבאתי מחו"ל דברים בשווי של עשרות אלפי דולרים.. אז תעשה לי טובה.

חוצמזה שהדפס קבלות של EBAY וPAYPAL לא יתקבל במכס. רק קבלות מס מהחברה ששלחה את זה יתקבלו במכס, מנסיון.

פורסם

לא הבנתי משהו...

למה אם זו מתנת יום הולדת שרשום על שם אמא/חברה/חתולה של הקונה אינו חל עליו מכס?

לפי מה שהבנתי אני משלם 17 אחוז מכס על החלק שזה עלה לי? ולא על ההובלה והמשלוח.

למשל קניתי משהו ב 100 דולר, אז אני משלם למדינה רק 17 דולר

תתקנו אותי בבקשה אם אני טועה והאם אפשר הסבר יותר מדויק?

המון תודה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

בוא אני אגלה לך משהו קטן... חנות גדולה מאוד וידועה לא מזמן נסגרה בגלל העיניין הזה, אני לא אנקוב בשמה אבל בגלל אותו סיפור של תפיסות מכס גם הם סגרו...בלי קשר לידעתך...כל החנויות והסדנאות בארץ משתמשות בדרך הזו תאמין לי או לא כסף גדול אין כ"כ בתחום רק במידה ונתפס לך ציוד במכס.כמו כן אנחנו הישראלים לא מעוניינים לשלם על כלום! מבחינתנו שיהיה בחינם למי איכפת... תחשוב על זה . למה שגם חנויות לא ינצלו את הדרך הזו?... אבל אין ידידי, החגיגה נגמרה והמכס חוגג ע"ח היבואנים ומנפח את קופת המדינה על חשבון פרנסה..פייר אה?

שוב אתה טועה ידיד המלומד, אני שיחררתי רק לפני חמישה ימים ציוד מהמכס ע"י הדפסת חשבונית PAYPAL.

בלי קשר אמור לי...וכי למה אתה קובע שאם אני רוצה להתפרנס בכבוד אני צריך לשלם מכס? למה? בשביל ששרי ממשלה יוכלו לנסוע בT6 שלהם ואני באיזה דיהטסו שרייד מקרטעת כי אני מליונר ואוהב לשלם מיסים?...

התשובה ברור מראש.

פורסם

אז זהו שגם אני מדבר מנסיון, ובינתיים כל ה50+ מוצרים שעברו דרך המכס הבאתי להם קבלות דרך EBAY ו PAYPAL, פשוט מאוד היא לקחה את המספר ITEM של ה EBAY ובדקה במחשב שלה כמה עלה.

פורסם
לא הבנתי משהו...

למה אם זו מתנת יום הולדת שרשום על שם אמא/חברה/חתולה של הקונה אינו חל עליו מכס?

לא הבנת נכון, מניסיוני אם אתה מציין לשולח החבילה (ממי שאתה רוכש ממנו)שירשום את שם החברה שלך או אמא שלך או משהו בסגנון יש לך סיכוי לצאת משם בעודך אוחז בכספך.

לפי מה שהבנתי אני משלם 17 אחוז מכס על החלק שזה עלה לי? ולא על ההובלה והמשלוח.

למשל קניתי משהו ב 100 דולר, אז אני משלם למדינה רק 17 דולר

תתקנו אותי בבקשה אם אני טועה והאם אפשר הסבר יותר מדויק?

המון תודה.

אכן אתה לא משלם על משלוח, הסכום שננקב במכס הוא בעבור שווי המוצר בלבד באם אין בידך הוכחה לכך שעלותו פחותה מ50 $ אמריקני.

כפיר

שיהיה לכולנו רק נחת

פורסם

מוזר מאוד,לפני מספר ימים קיבלתי שסתום פריקה (פורק לחץ) לטורבו שלי,זכיתי בו באיביי בסכום של 55 דולר כולל משלוח,דיברתי עם המוכר והוא צירף חשבונית על סך 20 דולר,ובנוסף הוא סימן בחלק החיצוני של החבילה שזה מתנה,לא שילמתי עליה כלום.

אתה לא אמור לשלם כסף על חלק משומש שעלה פחות מ50 דולר,אל תוותר!!

פורסם
מוזר מאוד,לפני מספר ימים קיבלתי שסתום פריקה (פורק לחץ) לטורבו שלי,זכיתי בו באיביי בסכום של 55 דולר כולל משלוח,דיברתי עם המוכר והוא צירף חשבונית על סך 20 דולר,ובנוסף הוא סימן בחלק החיצוני של החבילה שזה מתנה,לא שילמתי עליה כלום.

אתה לא אמור לשלם כסף על חלק משומש שעלה פחות מ50 דולר,אל תוותר!!

זה בדיוק מה שצריך לעשות. פשוט לבקש מהשולח לסמן את זה בתור מתנה...למשל אם מזמינים פנסים צריך לכתוב בתיאור המוצר DECORATIVE LIGHTS ואז אולי "יעבירו".. עם זאת מבקשים שתצורף חשבונית "מוקטנת".

פורסם

אז מתחת ל 50$ לא משלמים מכס בעבור הרכישה?

ואם זה מעל 50 דולר?

כמה מכס לדוגמא על בקליות שקופות?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אם אמרו לך לשלם אז לא יעזור כלום , אתה תהיה חייב לשלם, לא נורא.

תשלם להם,קח את המוצר, ותאמר להם שיהיה לכם לתרופות ובפעם הבאה תקווה לא לשלם.

הכל שאלה של מזל.

פורסם
בוא אני אגלה לך משהו קטן... חנות גדולה מאוד וידועה לא מזמן נסגרה בגלל העיניין הזה, אני לא אנקוב בשמה אבל בגלל אותו סיפור של תפיסות מכס גם הם סגרו...בלי קשר לידעתך...כל החנויות והסדנאות בארץ משתמשות בדרך הזו תאמין לי או לא כסף גדול אין כ"כ בתחום רק במידה ונתפס לך ציוד במכס.כמו כן אנחנו הישראלים לא מעוניינים לשלם על כלום! מבחינתנו שיהיה בחינם למי איכפת... תחשוב על זה . למה שגם חנויות לא ינצלו את הדרך הזו?... אבל אין ידידי, החגיגה נגמרה והמכס חוגג ע"ח היבואנים ומנפח את קופת המדינה על חשבון פרנסה..פייר אה?

שוב אתה טועה ידיד המלומד, אני שיחררתי רק לפני חמישה ימים ציוד מהמכס ע"י הדפסת חשבונית PAYPAL.

בלי קשר אמור לי...וכי למה אתה קובע שאם אני רוצה להתפרנס בכבוד אני צריך לשלם מכס? למה? בשביל ששרי ממשלה יוכלו לנסוע בT6 שלהם ואני באיזה דיהטסו שרייד מקרטעת כי אני מליונר ואוהב לשלם מיסים?...

התשובה ברור מראש.

בדיוק בגלל זה אנחנו במצב שהגענו אליו..

כל אחד אכפת לו מעצמו ומהכיס שלו, ולא אכפת לו מאף אחד אחר..

אתה מוכן להסביר לי למה לך מותר להתחמק מתשלומי מס ולי אסור?

למה שאני אשלם על המשכורת שלי 35 אחוז מס, ואתה תשלם רק פעם בחצי שנה כשיתפסו אותך?

חשבת אולי שאם כולם היו משלמים כמה שהם צריכים, היו מורידים את המס במקום להעלות אותו כל הזמן?

חשבת שאם עכשיו נגיד ולוקחים לי 35 אחוז מס, ופתאום עוד 10 אחוז מהאוכלוסיה לא תשלם מס, ויצטרכו מאיזה שהוא מקום לכסות את הגרעון - אז יעלו את המיסים עוד?

ואז במקום שאני אשלם 35 אחוז אני אשלם 50 אחוז ?

עלה בדעתך אי-פעם לחשוב על מישהו אחר חוץ מעצמך?!

מן הסתם אף אחד לא אוהב לשלם מיסים.. אבל מה לעשות שאין הרבה ברירה..

אם אף אחד לא ישלם מיסים המדינה הזאת תתרסק - ואז מה תעשה?

ובכל מקרה, השרים לא נוסעים בT6.. הם נוסעים בS80 2.9 "רגילה".

• תוכן חדש...