Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שניהם סופגים בדיוק את אותו מקור רעש.

ההבדל הוא סביבת העבודה של כל כבל, וכמובן באורכו שזה מצביע על פוטנציאל ההשראה.

וההבדל העיקרי - הרעש של כבל הסיגנל יוגבר ויהפוך לשמיע. בעוד שהרעש שהכבל של הסאב יספוח לא יוגבר ובכך לא יהיה שמיע.

העובדה שהכבל של הסאב מעביר מתח גבוה לא אומרת דבר.

הרעשים שאנו שומעים בכבל RCA שלנו, אינם שמיעים בווליום גבוה, אלא בווליום נמוך.

במצב הזה, מה חוזק האות שלנו שנספח אליו הרעש ?

עכשיו תעשה את אותו החשבון עם הסאב שלך, במצב של שקט.. כמה "המתח" גבוה בכבל של הסאב שלך ?

אז זה ההבדל ביניהם, ההבדל הוא סביבת העבודה ואורכם של הכבלים, והעובדה שבמקרה של הסאב הרעש איננו מוגבר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

.

רק בגלל הכבל של הסאב מעביר מתח גבוה זה אומר הכול,

1. הכבל שעובר לסאב מעביר מתח גבוה יחסית לRCA. הסאב הוא לא הגברה הוא לא ישמיע הפרעות קטנות כאילו, שעובר רעש בRCA הוא עובר דרך הגברה, אם הייתה מחבר את הRCA ישר לסאב היית שומע חלש מאוד, ואם היית מנמיך גם אם היה הרבה רעשים בכבל בספק אם הייתה שומע אותם.

לסיכום הRCA מעביר מתח נמוך למגבר שמגביר אותו, וכן הרגישות.

הסאב מקבל "מתח גבוה" לא משנה כמה רעשים יהיו בכבל לא בגלל המגבר אלה בגלל הפרעות מגנטיות באמצע הכבר לא יהיו שמיעות,

1. הסאב לא רגיש, כדי להתחיל לעבוד הוא דורש הספק מסויים.

2. המתח שעובר לסאב גבוה מאוד יחסית לרעשים, לכן זה לא נספר.

תמיר

פורסם

תמיר, וכשהכבל של המתח לא מעביר מתח גבוה ? אלא, לא מעביר כלום..... מה אז ?

את הרעשים שומעים כשעובר מתח גבוה, או כשעובר מתח מאוד מאוד נמוך ?

תמיר כבר הסברתי למה המתח שעובר בכבלים הוא ללא חשיבות.

כשבכבל הסיגנל שלנו עובר הסיגנל - אנחנו לא נשמע את הרעשים. (נניח חצי וולט).

משמע, את הרעשים שומעים יותר בכיוון של SILENCE, (אות ממש חלש).

משמע, זה לא משנה כמה מתח יעבור בכבל של הסאב - הסיבה שאתה לא שומע את הרעשים בSILENCE זה בגלל הסיבות שציינתי.

1. סביבת עבודה.

2. אורך פוטנציאל לספוח רעשים.

3. הכי חשובה - הרעש שנספח לא מוגבר.

4. לכמות המתח אין שום חשיבות, לא במציאות וכמובן שלא על הנייר. הרעשים שלנו שמיעים ברמות מתח מאוד מיזעריות בלבד.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

3. הכי חשובה - הרעש שנספח לא מוגבר.

4. לכמות המתח אין שום חשיבות, לא במציאות וכמובן שלא על הנייר. הרעשים שלנו שמיעים ברמות מתח מאוד מיזעריות בלבד.

3. זה אני רשמתי, אתה לא הזכרת את זה מיקודם כי לא חשבת על זה בכלל.

4. שוב אתה טועה. זו החשיבות הכי גדולה.

תמיר

פורסם
רק בגלל הכבל של הסאב מעביר מתח גבוה זה אומר הכול,

1. הכבל שעובר לסאב מעביר מתח גבוה יחסית לRCA. הסאב הוא לא הגברה הוא לא ישמיע הפרעות קטנות כאילו, שעובר רעש בRCA הוא עובר דרך הגברה, אם הייתה מחבר את הRCA ישר לסאב היית שומע חלש מאוד, ואם היית מנמיך גם אם היה הרבה רעשים בכבל בספק אם הייתה שומע אותם.

לסיכום הRCA מעביר מתח נמוך למגבר שמגביר אותו, וכן הרגישות.

הסאב מקבל "מתח גבוה" לא משנה כמה רעשים יהיו בכבל לא בגלל המגבר אלה בגלל הפרעות מגנטיות באמצע הכבר לא יהיו שמיעות,

1. הסאב לא רגיש, כדי להתחיל לעבוד הוא דורש הספק מסויים.

2. המתח שעובר לסאב גבוה מאוד יחסית לרעשים, לכן זה לא נספר.

תמיר

למה אתם מתווכחים עם תמיר על דברים שהוא יכול ללמד אתכם.

הRCA -עובר הגברה בסופו לכן כל הפרעה תוגבר בהתאם.

תמיר המליץ לא לגעת .

הכבל בין המגבר לסאב- גם אם הוא יתפקד כאנטנה, הסאב לא יפיק את תדרי ההפרעה,

בגלל 2 סיבות עיקריות:

1.הסאב הוא לא רגיש

2.הרמקול עצמו-דבר אחד בטוח, אם זה סאב-התגובה בתדר גבוה תהיה זניחה.

ZZR

פורסם

תמיר תרשה לי לצטט אותך מתחילת התרד, ואז אתה תבוא ותגיד לי, מי אמר למי.(כניראה התבלבלת)

"1.אם זה מכשיר עם 3 יציאות יש שליטה על הסאב ושיכבה אותו דרך המכשיר.

2.מתג טוב לאחד המחברים של הסאב, לא ישנה את האיכות.

תמיר"

"אם מחברים מתח לחוט של הסאב לא היו רעשים.

תמיר"

"למה את ממשיך להתווכח עד דברים שאין לך מושג בהם?...

פשוט תכניס לראש מה שאמרתי, אם הוא יחבר מתג לחוט של הסאב, לא יהיה שום שינו בסאונד ובאיכות. תמיר"

"עוד פעם ספיחת רעשים, מה אני לא מבין? נתקעת על המושג הזה? הוא לא רלונטי לפה.

אפשרי מאוד לעשות מתג כזה, ועם התקנה נכונה לא תהיינה בעיות.

תמיר"

"לא RCA.

אמרתי החוט שמחובר לסאב מהמגבר.

אסור להתעסק עם הRCA בכלל.

תמיר"

ואז אני כתבתי:

את האמת. גם אם הוא ישים מפסק על הכבל של הRCA לא תהיה בעיה אמיתית על הנייר.

הפוטנציאל לספיחת רעשים יהיה "כל כך" בלתי ניתן למדידה .. זה כימעט כמו לטעון שזה לא משנה באיזו צורה הכבל עצמו שזור - אם הראש של הRCA חשוף לרעשים ..

ככול שאורך הכבל ארוך יותר הפוטנציאל גדל - אנו מדברים על נקודה של 2 ס"מ מתוך כבל של בערך 4 מטר... תעשו את החשבון.

שניהם סופגים בדיוק את אותו מקור רעש.

ההבדל הוא סביבת העבודה של כל כבל, וכמובן באורכו שזה מצביע על פוטנציאל ההשראה.

וההבדל העיקרי - הרעש של כבל הסיגנל יוגבר ויהפוך לשמיע. בעוד שהרעש שהכבל של הסאב יספוח לא יוגבר ובכך לא יהיה שמיע.

הרעשים שאנו שומעים בכבל RCA שלנו, אינם שמיעים בווליום גבוה, אלא בווליום נמוך.

במצב הזה, מה חוזק האות שלנו שנספח אליו הרעש ?

עכשיו תעשה את אותו החשבון עם הסאב שלך, במצב של שקט.. כמה "המתח" גבוה בכבל של הסאב שלך ?

אז זה ההבדל ביניהם, ההבדל הוא סביבת העבודה ואורכם של הכבלים, והעובדה שבמקרה של הסאב הרעש איננו מוגבר.

-סוף ציטוט-.

כניראה קראת את מה שכתבתי - וחשבת שהמצאת את הגלגל ... אז לא.

-העובדה שהכבל של הסאב מעביר מתח גבוה לא אומרת דבר-

-את הרעשים שומעים בSILENCE, ולא בFULL VOLUME, הרי לך שגם הכבל של הסיגנל שלנו מתגבר על הרעשים מעוצמה מסויימת, ולכן זה לא רלוונטי כמה עוצמה -יכולה- לעבור בכבל של הסאב, השאלה הנישאלת האם הוא שמיע במצב -SILENCE- והתשובה -לא-.

(שוב, לא בגלל עוצמת הסאב, אין לה חשיבות ולו הקטנה ביותר)

אין מה לעשות תמיר, קיבלת תיקון.

התיקון לא רק בנוגע לעובדה שלעוצמת המתח של הסאב אין חשיבות.

ולא רק בנוגע לעובדה שטענת שאסור להתעסק עם הכבל של הRCA.

ולא רק לעובדה שחשבת שהמצאת משהו ואני משתמש במילים שלך.

אלא תיקון לחיים - מתקנים אותך תחיה עם זה, לא ללכת ראש בקיר אתה רק מראה על חוסר רצון ללמוד.

אם אתה עדיין לא מאמין לי, אין לי בעיה להביא עכשיו ציטוטים ממהנדסי חשמל שיסבירו לך את הנושא קצת יותר לעומק, בכיף רק תבקש.

מידן, אל תיכנס לנושאים אם אינך בקיא בהם ... תקרא שוב את דבריי תעשה חושבים ואז תבוא ותגיד לי מי צודק.

אם עדיין לא תשתכנע גם אתה מוזמן להתייעץ עם מישהו שמבין עיניין בתחום הקאר אודיו.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
הכי פשוט זה לקחת את אחד החוטים שמתחבר לסאב לחתוך אותו ולהשים מפסק אך זה לדעתי יורד את איכות השמיעה

לא יוריד שום איכות - הכי טוב לעשות ככה - לחוט עצמו של הסאב את ה + שלו או ה - לשים על זה מפסק ונגמע העניין

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

יש לי את אותה הבעיה עם אמא שלי ופשוט מה שעשיתי הוא שמתי מתג על ה remote ומאז שתינו שמחים ומאושרים

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

• תוכן חדש...