Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפורט צריך להתאים לנפח התיבה. זה לא מספיק שנותנים לך מידות לפורט צריכים לתת לך גם את הנפח של התיבה. כל נתון אחד ללא השני הוא חסר משמעות.

את הנפח ואת תדר הכיוון של הפורט מתאימים לסאב וכמו כן לטעמנו (יותר לכיוון SQ או יותר לכיוון SPL).

עכשיו ראיתי שנתת נתוני T/S של הסאב כמו QTS, FS וVAS ואלו נתונים חשובים שלפיהם ניתן לתכנן תיבה לסאב. אם יהיה לי זמן מאוחר יותר אני אנסה להריץ אותם בתוכנה ולראות איזו תיבה יכולה להתאים.

אם אתה רוצה בנתיים להחכים בנושא אז גש לFAQ, יש שם ת'רדים בנוגע לנתונים האלו ולתכנון תיבה.

צמר סלעים מיותר ודובר על כך רק אתמול. תריץ חיפוש על "צמר סלעים".

אייל, עם איזה תוכנה אתה משתמש?

יש מצב שאתה שולח לי אותה?

under construction..

פורסם
אייל, עם איזה תוכנה אתה משתמש?

יש מצב שאתה שולח לי אותה?

אין לך צורך בתוכנה מיוחדת להתקין. כל שעלייך לעשות הוא להיכנס לקישור הבא שהבאתי עבורך

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/portedbox/27-12-04-Theory-ported-Box-design.html

ולקרוא על משמעות הנתונים שיש לקחת בחשבון בחישוב נפח תיבה וקוטר ואורך פורט-שים לב שבסוף המאמר יש לך כבר מחשבון מובנה לחישוב פורט המבוסס על כל הנתונים שהוסברו קודם לכן.

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

יש תוכנה שבאה גם אם כמה מהדגמים והחברות שכל סאב נותן היא גם מתעדכנת ואני יודע שהרבה חנויות שבונות תיבה לפי הסאב משתמשות בו (אוליא אפילו אוטופארט) התוכנה היא BassBox 6 Pro אני הורדתי מאימיול ומהאתר שלהם את העדכונים האחרונים.

דרך אגב את הדגם של הסאב שלי לא מצאתי שם.

פורסם

תוכנה נחמדה מאוד הWINISD קלה מאוד לתפעול.

אבל עדיין לא הגעתי למה שאני מחפש כדי לגמור תתיבה בעצם איזה פורט להכין לה בסופו של דבר? זה הדבר היחיד שנותר לי לסיום התיבה.

פורסם

אם אני ישתמש בנתונים האלו קוטר = 9 ס"מ

אורך = 18 ס"מהתיבה תרד לי לתדר מספיק נמוך? כמה שיותר יותר אהוב עלי

פורסם
אין לך צורך בתוכנה מיוחדת להתקין. כל שעלייך לעשות הוא להיכנס לקישור הבא שהבאתי עבורך

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/portedbox/27-12-04-Theory-ported-Box-design.html

ולקרוא על משמעות הנתונים שיש לקחת בחשבון בחישוב נפח תיבה וקוטר ואורך פורט-שים לב שבסוף המאמר יש לך כבר מחשבון מובנה לחישוב פורט המבוסס על כל הנתונים שהוסברו קודם לכן.

בהצלחה.

תודה רבה, אך אני מכיר את האתר, מכיר את הנתונים שצריך לקחת בחשבון,ואני יודע איך לחשב ולבנות תיבה.

פשוט אני מחפש תוכנה יותר רצינית(בלי שום קשר) ויש כאלה עם דגמים ספציפים של סאבים מיצרנים שונים,והתוכנות הנ"ל בעלי גרפי הענות יותר פרטניים וברורים.

under construction..

• תוכן חדש...