Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני הולך להתקין אימובילייזר - והייתי שמח על המלצה על מקום ...

הי,

היום הלכתי לסוכנות הביטוח, כדי לארגן ביטוח מקיף לפיאסטה, ובאופן "מפליא" הם דרשו אימובלייזר.

הם הפנו אותי למקומות שהם עובדים איתם, שבכולם זה אותו מחיר.

אשמח לקבל הערות לגבי נסיונכם עם המקומות.

המקומות באיזור שלי:

רדיו הקניון - מבצע קדש 55 בני ברק (איזור קניון איילון)

אוטו צליל - תובל 22 ר"ג

אפריל טקליין בע"מ - חומה ומגדל 22 ת"א

כלל מערכות לרכב - סלמה 17 ת"א

שלום אביזרים לרכב - השלושה 7 ת"א

פסגת המערכות - לבנדה 16 ת"א

מיטב מערכות - עמק הברכה 50 גבעתיים

כעקרון, אני רוצה לבקש מהמתקין גם להחליף את הרדיו טייפ שיש לי באחד קצת יותר חדש (יש לו בעיה שהוא לא שומר תחנות)...

כמה הגיוני לקחת על זה?

יש לי גם עוד זוג רמקולים, שאני חושב אם אפשר לשים מאחורה... אם יש הכנה, כמה הגיוני לקחת על התקנה?

תודה מראש...

אבי

פורסם

האימובוליזזר לא הכי משוכלל, שלי מנתק גם את מערכת הדלק. בקשר לרדיו טייפ תביא במפגש, נסדר לך את שמירת התחנות, רוב הסיכויים שפשוט הוא לא מחובר טוב לזרם הקבוע.

פורסם

אני אגיד את האמת, אני ממש לא סומך על האימובילייזר שימנע גניבה. כל גנב יכול להתגבר על זה... ככה שניתוק הדלק לא ממש מעניין...

אבל הביטוח דורש, אז אני מעדיף מקום שלא יגרום יותר מדי נזק... אז מישהו מכיר?

פורסם

לנסות ככל האפשר לשכנע את סוכן הביטוח למכור לך פוליסה ללא אימובילייזר.

כל ההתקנות הם חאפריות וחובבניות, מדובר בחיתוך כבלי חשמל איכותיים ועבים במקומות הכי קריטיים במערכות החשמל ברכב ובגישור (לא כולם אגב משתמשים במלחם :mad: ) לכבלים של האימובלייזר שתמיד צרים יותר מהכבלים המקוריים.

בגלל שמדובר ברכיב זול והרווח על ההתקנה נמוך יחסית ואיכות הרכיב (כבלים דקים וממסרים זולים) אין מה לצפות להתקנה איכותית. חלק גדול מבעיות החשמל ברכבים המודרניים נובע מהתקנות חובבניות של אמצעי הגנה ברכב, קרי אימובלייזרים ואזעקות.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

ובסקר שוק שעשיתי, בין המון סוכני ביטוח וכל חברות הישיר, כולם דרשו מינימום אימובלייזר. הצעתי להתקין במקום זה רב בריח - לא הסכימו (למרות שהוא יותר יקר..).

בכל מקרה, התקנתי היום ברדיו הקניון. דווקא נראתה עבודה די רצינית, כולל החלמה בקטעים שבהם ליפפו את החוטים... נקווה לטוב

• תוכן חדש...