Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SUB PIONEER VS KICKER

Eviatar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסאב של קיקר שאני חושב להזמין הוא 150RMS ואני לא בטוח שזה מספיק

הנה הדגם

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130349

או דגם של פיוניר מסדרת פרימייר שהוא מוצהר על 400W RMS

הנה הדגם

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=33928

המגבר יהיה המגבר המפורסם של JBL GTO 75.5 לפני הצהרות היצרן זה 284W RMS בגישור

תודה מראש

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

בלי לחשוב פעמיים תלך על הקיקר!!!!

הפיוניר לא מגיע לרבע ממנו.....

זה שכתוב 400 RMS זה לא ראומר שהוא חזק..

שמעתי אותו הרבה פעמים והוא חלש לפי דעתי...

הבלצה שלי תלך על הקיקר... הרבה יותר איכותי וחזק....

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

הפיוניר חזק יותר אבל פחות איכותי וזה הבדל דיי גדול ממליץ לך על הקיקר 150 RMS טובים

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

קיקר ורק קיקר ניראה לכם שהפיוניר באמת 400 RMS קיקר :shock3: הוא כל כך מפתיע מדוייק תיתחדש ותעדכן אותנו.

אני מאמין ואתם

פורסם

מתוך ניסיון אישי עם שתי הסאבים הנ"ל אפילו לא הייתי חושב פעמיים הייתי הולך על הקיקר,בהרבה יותר איכותי ומדויק.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תודה רבה על התגובות

מבין שתיהם אני מעדיף כבר את הקיקר

אך מצאתי סאב של JBL 15'

הדגם זה GTI 1500

צריך להגיע מהדיו טי פרי מגבר JBL GTO 75.4

לפי הנתונים של הJBL הוא 600RMS ואני פוחד שאני לא יצליח לפתוח אותו עם המגבר שלי

השאלה היא כזאת:

מה ישמעו טוב יותר הJBL או הקיקר 150W בהגברה שלי?

נ.ב

הJBL כולל תיבה אטומה האמת משומש אבל יבדק לפני קניה יותר זול מהקיקר חדש ללא תיבה

תודה רבה על העזרה

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

פיוניר .

אתה מוזמן לבוא לשמוע אצלי איך הסאב הזה דופק ביחד עם המגבר ,הוא ממש עוצמתי ואני לא חושב שהקיקר יגרד לו תביצה בעוצמה.

חוצמזה שהסאב הזה ממש איכותי הוא יותר איכותי משאר הדגמים של פיוניר כיום ככה לפחות לדעתי.

פורסם

אי אפשר לזלזל בקיקר כך

ויש סיבה לכך שאומרים שהוא יותר מדויק ויותר איכותי

אך אני שאלתי מה נותן תמורה טובה יותר למחיר

יכול להיות אפילו הפיוניר אבל אני רוצה איכות יותר מאשר עוצמה זה הרי בשבילי ולא לזקנים שיושבים בספסל בחוץ

הפיוניר ירד

אני מעריך מאוד את פיוניר הם טובים במיוחד head units לי בעצמי יש רדיו דיסק שלהם ה770MP ולא רעים ברמקולים (בחלק מהם)

אך בסאבים הם טיפה נחותים יותר מחברות האחרות

כמו KICKER ROCKFORD INIFNITY וכו........

פורסם

ממש לא הייתי חושב על הפיוניר אפילו.

אבל אני הבלם מהתרד הזה פעם ראשונה שאני שומע כל כך הרבה שלא ממליצים על הסאב של פיוניר האגדי ה400 RMS .

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

חחחח תמיד יש פעם ראשונה

לגבי הJBL זה די דחוף מה אתם אומרים?

• תוכן חדש...