Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשרפה לי המנורת חנייה (הנורה ליד ההלוגן) בפנס הקדמי השמאלי בהונדה סיוויק 99 שלי,

ניסיתי איכשהוא להגיע אליה מתוך המכסה מנוע אבל לא מצאתי דרך.

ראיתי שזאת נורה 5w רגילה ואני רוצה להחליף אותה כבר היום כי יש לי להעביר את הרכב טסט מחר.

מישהו מוכן לעזור לי בעניין?!

תודה מראש!

פורסם

הגישה היא מבפנים מתא המנוע, הגישה לא נוחה, תוריד טבעות שעונים ושאר מצלצלים.

תוריד את הכיסוי גומי שמגן על הרפלקטור, יש שם מן קליפס מוזר כזה, אני כשהחלפתי נעזרתי במראה קטנה לראות איך אני משחרר את הקליפס הסורר הזה, הוא נפתח בצורה מעצבנת תילחם איתו קצת ואז הוא משחרר את הנורה הראשית, כנ"ל לגבי נורת החניה, תאמין לי נלחמתי קשות עד שהבאתי את המראה הקטנה ואז העבודה התבצעה הרבה יותר בנוחות.

אם אני זוכר נכון צריך ללחוץ אותו משני צידיו עם פלייר פטנט קטן ואז הוא בחוץ (אין כמו מראה עיניים או מראה מראה)

• תוכן חדש...