Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא גיר (עצמי או דרך יבואן???)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

רכשתי מפירוק מנוע שקשה להשיג לו חלפים בארצנו....

לכן אני צריך לייבא לו גיר מארה"ב...

יש לי 2 אופציות...

-לקנות משומש מאיביי או מפורום כלשהו בארה"ב ולשלוח אותו באופן אצמעי לישראל. (המחיר של הגיר בתוך ארה"ב יהיה $200+- דולר)

-לקנות גיר משומש דרך יבואן מנועים\גירים במחיר הזוי.

אשמח אם מישהו יוכל לשפוך אור בנושא משלוח חלק כ"כ גדול.

בברכה מושיק גלימידי

קו---------------------------------------

פורסם

קח בחשבון שהמשלוח יעלה כמו או יותר מגיר. שקלתי לייבא גיר קטן יחסית והעלות היתה קרוב ל 300$.

אם תוכל לצרף את הגיר למכולה/משלוח של מישהו אחר,תוכל לחסוך לא מעט.

גיר הוא חלק בעייתי,קח בחשבון שאם הגיר שתרכוש לא יהיה תקין,נתקעת איתו וגם אם המוכר יסכים לקבלו בחזרה,תישא בעלויות המשלוח,לכן,אם יש בישראל גיר או מישהו שיטול עליו את היבוא והאחריות לספק לך גיר תקין,אולי שווה לשלם עוד קצת.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

שלום ותודה על התגובה...

כוונתי היא להזמין גיר במצב טוב... וגם אם הוא לא תקין זו לא תהייה בעייה.. כי יהיה אפשר לשפץ אותו בארץ.

האם אני אצתרך לשלם מכס על התיבה ? (המשומשת)

נ.ב

יש פה מישהוא שמביא מכולה בזמן הקרוב?? :wink:

קו---------------------------------------

פורסם

אני (בצער רב וביגון קודר) מסכים עם ארנון, תעשה גם ביקור על הדרך אצל המשפחה. אתה יכול גם להביא את כל שאר החלקים שאתה צריך.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
שלום ותודה על התגובה...

כוונתי היא להזמין גיר במצב טוב... וגם אם הוא לא תקין זו לא תהייה בעייה.. כי יהיה אפשר לשפץ אותו בארץ.

האם אני אצתרך לשלם מכס על התיבה ? (המשומשת)

נ.ב

יש פה מישהוא שמביא מכולה בזמן הקרוב?? :wink:

תצטרך לשלם מיסוי על הגיר - מחושב לפי איזו נוסחה של משקל ומחיר החלק .

• תוכן חדש...