Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי בפורום ולא ממש מצאתי תשובה ברורה. מה ההבדל בין שמן מינרלי,חצי סינטטי וסינטטי מלא ?

והאם טורבו של פולקסווגן (1.8 טורבו) דורש סינטטי מלא ?

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

ההבדלים זה הצמיגות של השמן!!

מוביל 1 גולד יעשה את העבודה נהדר

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
חיפשתי בפורום ולא ממש מצאתי תשובה ברורה. מה ההבדל בין שמן מינרלי,חצי סינטטי וסינטטי מלא ?

והאם טורבו של פולקסווגן (1.8 טורבו) דורש סינטטי מלא ?

כנראה שלא חיפשת מספיק טוב,הנושא נטחן עד דק!

לטורבו,

סינטטי מלא מומלץ מ א ו ד מ א ו ד מ א ו ד!!!!!!!!!!

ולא שום דבר אחר!!!!!

השמן הזה (סינטטי מלא) הוא התמורה הטובה ביותר ביחס למחיר-מגיע באריזה של 5 ליטר.

LM 5-40HD

LM SYNTHETIC 5-40HD.jpg

פורסם
nit_zan - זה נראה לי שמן לדיזל,לא? (אולי אני טועה:? )

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם
nit_zan - זה נראה לי שמן לדיזל,לא? (אולי אני טועה:???: )
אתה טועה :smile: .

מיועד גם לדיזל וגם לבנזין.

) SYNTHOIL HIGH TECH 5 W-40 Energy-conserving oil for today?s engines. Reduces oil and fuel consumption. Optimum lubrication even under extreme operating conditions. With thermally-stable wide-range viscosity. Immediate lubrication during cold starts and optimum oil pressure at all engine speeds. Lubrication is also reliably maintained at extreme temperatures. Optimum engine performance. Improved protection against wear and extended service life for the engine. Tested on catalytic converters and turbochargers.

Employment:

Year-round oil for petrol and Diesel engines. Especially suitable where there are long intervals between oil changes andextreme demands.

Automobile release:

API SM / CF; ACEA A3-98/B3-98 Issue2/B4-98; BMW Longlife-98, MB 229.1, MB 229.3, VW 502.00, 505.00, Porsche alle Fahrzeuge 1307_Synthoil-HighTech_5W40.jpg

ניצן

פורסם

אוסיף על דברי חכמים ממני (ניצן)

רצוי שתבדוק לגבי פולקסווגן- אם השמן בו תבחר להשתמש תואם את התקן הנדרש ע"פ הייצרן.

בספר הרכב שלך מופיע מה התקן שמן הספציפי הנדרש .

רוב הייצרנים המכובדים מייצרים שמנים שעומדים בתקן.

ככה אתה מבטיח לעצמך ראש שקט לגבי תאימות השמן- ואיכותו.

וכפי שאמר ניצן ה LM 5W40 נהדר! (קניתי בהמלצתו) ומתאים לחלק מתקני VW

• 8 שנים מאוחר יותר...
פורסם

ולי יש שאלה בנושא: האם זה הבדל משמעותי: שמן 10W-40 לשמן 20W-50?

הרכב שלי סובארו לגאסי - צורך 10W-40 - זה מה ששמתי בו (4 ליטר), אבל יש לי עוד 4 ליטר של שמן 20W-50 - האם זה יזיק אם אני יוסיף מהשמן האחר בכל פעם שצריך (אתם יודעים, - 0.7 - 0.5 ליטר ב חצי שנה זה המקסימום שאני מוסיף...

ומה לכל הרוחות הבדל ביניהם? :shock::?:

פורסם
שמת לב שהקישור מלפני 9 שנים ?

לא, לא שמתי לב :) אני חדש פה... כמו שאתה רואה

אולי בכל מקרה תענה לי על השאלה - האם להוסיף שמן 20W-50 לשמן 10-W-40 יזיק אם להוסיף קצת - במילים אחרות התמהיל לא יהיה רציני - מקסימום 15% (ולא יישר אלה כתוספת פעם בחודש...).???:?::?::?::?:

פורסם
בעקרון לא יקרה שום דבר אבל רצוי להבא להוסיף שמן באותה איכות וצמיגות.

תודה רבה!!!

ועכשיו מרק10: "יש אנשים שהם כה מהירי תפיסה, עד שלעולם לא ילמדו דבר" - אני אוהב את הציטוט - יש אחד דומא בשפה הרוסית ואני אנסה לתרגם:

"אנו שוכחים מאד מהר את הטעויות שעשינו - כמובן אם רק אנו יודעים אליהם..." - פרנסואה דה לארושפוקו.

פורסם

שמן 10W-40 המתאים לרכב שלך הוא חצי סינתטי , שמני 20W-50 הם בדרך כלל שמנים מינרליים. אם אתה מוסיף בקביעות שמן מסוג שונה, יחס הכמויות ישתנה במשך הזמן. כתוספת עד לטיפול הבא, זה לא יעשה הבדל אבל אם אתה עושה החלפת שמנים פעם בשנתיים - זה לא רצוי.

• תוכן חדש...