Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 28 אלף ואין מצב אני יכול לקנות משהו יותר טוב מקולט (94-5) במחיר הזה

חשבתי לכיוון האצבק אבל היא יקרה מאוד וגם יקרה בביטוח

בקיצור אם תוכלו תזרקו כל דבר שאתם חושבים על קולט, אני אקרא הכל ואחכים !!

תודה רבה חברים

פורסם

רכב נחמד...למעשה הוא מבוסס על הסופר לנסר ואפשר לומר שהוא סופר לנסר האצ'בק.

רצוי לבדוק ב7 עיניים כי יש צעירים שחושבים שזה רכב ספורטיבי,ולכן גם מתייחסים אליו "בהתאם"..(קורעים לו את הצורה :? )

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

קולט אוטו מאוד נוח ביפנים יחסית לגודלו וגם מאוד יציב הבעיה היחידה היא שהאוטו זולל יחסית המון דק למנוע שלו (1600 16V) אני אישית ההיתי בוחר הונדה הבעיה שכולן קרועות והתקציב שלך מאפשר לך לקנות שנת 93.

לגבי הביטוח שהוא ייקר אם אתה נהג חדש/צעיר ממולץ שתכריס בפני הביטוח שחד ההורים שלך הוא הנהג העיקרי וזה יוזיל לך את המחיר באופן ניכר.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

הבנתי..

בקיצור האוטו הוא אוטו טוב..אם תוכלו לרשום לי בערך השוואה בינו לבין ההאצ'בק 96 אני אשמח...

ושנית אמרתם זולל הרבה דלק. זה משהו מאוד חשוב לי.

מה זה הרבה? כי לחבר שלי היה קולט והוא דווקא היה מבסוט מצריכת הדלק שלה

לא יוצא לי לנסוע יותר מ30 ק"מ בממוצע ליום

ככה שבערך מה תהיה ההוצאה בחודש?

ד"א אין מצב להביא *** עריכה - להביא לאן ? ***בממחיר הזה פולו וי16 נכון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...