Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו יודע אולי מה הלחץ אויר בהונדה סיוויק 2000SR?

בכל תחנת דלק ליד העמדה של מילוי האויר ישנו שילוט עם הלחץ המתאים לכל רכב, הכי פשוט שתלך לשם תבדוק ותמלא אויר במקום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בנוסף על כל רכב אמורה להיות על דלת הנהג או באיזור הגלגלים טבלה של לחץ אוויר לקדמיים ולאחוריים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בכל תחנת דלק ליד העמדה של מילוי האויר ישנו שילוט עם הלחץ המתאים לכל רכב, הכי פשוט שתלך לשם תבדוק ותמלא אויר במקום.

ל'

אני בבית, ויש לי משאבה שמתחברת למצת של הרכב, ולכן אני צריך למלא בבית.

בנוסף על כל רכב אמורה להיות על דלת הנהג או באיזור הגלגלים טבלה של לחץ אוויר לקדמיים ולאחוריים.

אין, חיפשתי כבר וזו הסיבה שפירסמתי פה את ההודעה.

גם עשיתי חיפוש בפורום קודם לכן אולי מישהו שאל קודם.

בתודה ומקווה שתענו בהקדם.

*חשבתי אולי יש בספר רכב, לי פשוט אין אותו...!

פורסם
אני בבית, ויש לי משאבה שמתחברת למצת של הרכב, ולכן אני צריך למלא בבית.
אם ככה אז אין בעיה. תמלא עד שהצמיג ייראה סביר לפי העין וסע לתחנת דלק למלא במשאבה של בני אדם.

הקשקוש הזה שמתחבר למצית טוב לשעת חירום בלבד. לוקח לו שעה למלא צמיג ושעון הלחץ שלו רחוק שנות אור מלהיות מדוייק.

פורסם
אם ככה אז אין בעיה. תמלא עד שהצמיג ייראה סביר לפי העין וסע לתחנת דלק למלא במשאבה של בני אדם.

הקשקוש הזה שמתחבר למצית טוב לשעת חירום בלבד. לוקח לו שעה למלא צמיג ושעון הלחץ שלו רחוק שנות אור מלהיות מדוייק.

צודק ב 100 % המשאבה טובה רק בשעת חרום היא אינה מנפחת את הגלגל כמו שצריך, והשעון של לחץ האויר אינו פועל כלל.

במידה ובתחנת הדלק אין לוח עם הלחץ המתאים תכנס לפנצ'ריה שנמצאת בתחנה ותשאל את העובד הוא בטוח ידע לתת תשובה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
במידה ובתחנת הדלק אין לוח עם הלחץ המתאים תכנס לפנצ'ריה שנמצאת בתחנה ותשאל את העובד הוא בטוח ידע לתת תשובה.

ל'

סגורה על זה?

העובד בפנצ'ריה זוכר את כל לחצי האויר בכל המכוניות או שהוא בנון-שלאנטיות חאפרית אופיינית יגיד משהו כמו "שים 30 בכולם"? :?

מוטי.

פורסם
סגורה על זה?

העובד בפנצ'ריה זוכר את כל לחצי האויר בכל המכוניות או שהוא בנון-שלאנטיות חאפרית אופיינית יגיד משהו כמו "שים 30 בכולם"? :?

מוטי.

למה לזלזל בהם? הרי זו העבודה שלהם, מן הסתם בטח יש להם טבלה של לחצי אויר בחנות.

ל'

פורסם

ליטל, אני לא מזלזל, אבל אף בנאדם בעולם לא יכול לזכור את כל לחצי האויר בכל המכוניות שנוסעות על הכביש והאמת לאמיתה ששלושת-רבעי המקומות אכן ייתנו לך תשובה חאפרית כמו לשים 30 בכל הגלגלים ויהיה בסדר אם אין להם את הטבלה ליידם.

אם יש טבלה זה משהו אחד, ברור שלהסתכל בה יניב תשובה מדוייקת, אם אין טבלה, אין מה להסתמך על סתם תשובות מהמותן.

מוטי.

פורסם

מוטי צודק

והראיה

2 גלגלנים אמרו לי בלי להניד עפעף ש40 זה לחץ מצויין כי סווג המהירות זה H

WTF?

ולבחור

תסתכל בפתח מילוי הדלק

או בספר הרכב

ואם אין - טלפון למוסך היבואן.

פורסם
33-32 מקדימה

28-32 מאחורה בהתאם למטען בבאגז'

בתחנות דלק רשום 32 מאחורה ומקדימה = לא הכי מדוייק אבל הכי פשוט ומדוייק .

בדוק אחי? **עריכה - הכותב הוא לא אחיך הביולוגי, אם הוא כן, תרים אליו טלפון ותשאל, אם הוא לא, אז המילה אחי לא צריכה להופיע בהודעה**

אני יכול לסמוך על זה ב-100%?

• תוכן חדש...