Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לסאב עד 400-500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרך אגב לא ראיתי שצויינה כאן ההגברה שלו בתרד הזה...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום לכולם!!!

אם אתה עדין מתלבט בין ליקנות את הסאב או לא (MAX 12 ), אז אני היצתרף לתגובה של blackmazdaf, אני קניתי ראותו לפני כ 3 חודשיים, ואני אומר לך סאב באמת טוב, גם איכות צליל מצויינת וגם עוצמה מטורפת, מפוצץ לך את הצורה של הרכב :)))

אני באמת ממליץ ,ובמיוחד בסכום המצחיק לסאב כזה

HU-JVC KD LX 110R\FRONT-KENWOOD KFC1068S\REAR-PYLE PL6984BL\SUB-LANZER MAX 12\ FRONT AMP-MAGNAT THE ROCK 400\REAR+SUB AMP-MAGNAT THE ROCK 800

SAAB 9000 2.3L :smile:

פורסם
שלום לכולם!!!

אם אתה עדין מתלבט בין ליקנות את הסאב או לא (MAX 12 ), אז אני היצתרף לתגובה של blackmazdaf, אני קניתי ראותו לפני כ 3 חודשיים, ואני אומר לך סאב באמת טוב, גם איכות צליל מצויינת וגם עוצמה מטורפת, מפוצץ לך את הצורה של הרכב :)))

אני מקווה שגם אצלי זה יהיה ככה :roll:

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם
שלום לכולם!!!

מצטרף להמלצה , גם לי היה הכבוד והעונג לשמוע את הסאב הנ"ל ולהתרשם ממנו לטובה. גם אני שוקל להביא אחד כזה בשבועות הקרובים או את הדגם השני הכסוף רק שאותו לא יצא לי לשמוע לכן כרגע האלטרנטיבה הכי טובה שלי זה הMAX12

אני מקווה שיש לך הגברה טובה ...

אני שמעתי את הסאב הזה עם לאנזר vibe 428 שהזיז נחמד מאד את הMAX12

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

טוב, אז לאור התגובות שלכם, ובעיקר ל- blackmazdaF שעזר לי בעיקר, הבאתי היום את הלנזר.

סאב טוב מאוד יחסית למחיר שקניתי אותו (קניתי אותו חדש ב- 300), ולפי דעתי הרבה יותר טוב מהפיוניר ומהרבה אחרים בטווח הזה, ו-2 כאלה מספיקים כדי לפוצץ את האוטו.

רק יש לי שאלה נוספת, איך הוא יעבוד יותר טוב, בתיבה פתוחה או אטומה ? (התיבה 60 ליטר בערך)

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

לפותח התרד :

בסכום כזה לך על DRAGSTER DWB124

150W RMS 300W MAX

עובד אצלי ממש נחמד.

Don't Let Yourself Get Attached To Anything

You Are Not Willing To Walk Out On 30 Seconds Flat

If You FEEL THE HEAT Around The Corner....

®[email protected]

פורסם

סבבה אסף, אז אני ישאיר אותו בפתוחה שיש לי.

ל- SMAX- הבאתי במחיר הזה דרך אבא של חבר, אז ככה שזה היה במיוחד במחיר.

ל- molecular- אם היית קורא היטב היית רואה שכבר הבאתי את הסאב.

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

lbc כיצד אתה מגדיר "טוב" , חזק יותר, זה טוב יותר ?, נשמע טוב יותר ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
lbc כיצד אתה מגדיר "טוב" , חזק יותר, זה טוב יותר ?, נשמע טוב יותר ?

נשמע טוב יותר באופן כללי באוטו...

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

אז אתה לא צריך תיבה פתוחה, תיבה אטומה נחשבת ל"טובה" יותר..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לא הבנת אותי.

הוא נמצא כרגע בתיבה פתוחה.

השאלה היא: אם זה טוב או שאני יאטום אותה ?

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

כפי שאמרתי, זה שיקול דעת.

אתה רוצה "לשפר", אם אתה רוצה יותר עוצמה, סביר להניח שזה מה שאתה מקבל עם התיבה הפתוחה.

אם אתה מעדיף צליל יותר טוב, סביר להניח שעם תיבה אטומה הוא ישמע לך טוב יותר.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
כפי שאמרתי, זה שיקול דעת.

אתה רוצה "לשפר", אם אתה רוצה יותר עוצמה, סביר להניח שזה מה שאתה מקבל עם התיבה הפתוחה.

אם אתה מעדיף צליל יותר טוב, סביר להניח שעם תיבה אטומה הוא ישמע לך טוב יותר.

אהההה, הבנתי, תודה מיקמיק :-)

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

• תוכן חדש...