Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רדיו דיסק של בלאונפק ואתמול בלילה שמתי לב שהוא מתחמם ממש! שאני מוציא את הדיסק אחרי שהוא נגמר הוא ממש חם! וגם אם אני מוציא את הפנל הוא רותח!

זה משהו טבעי או שאמורה להיות בעיה כלשהי?

פורסם

קצר פנימי ?

יש לי קנווד, וגם הוא רותח .. לא נראה לי שמדובר בשום קצר ...

אתה כניראה משתמש בהגברה של הפאנל בשביל הרמקולים שלך, וכתוצאה מכך המכשיר מתחמם ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תחשוב על זה שהאוטו עומד בחניה והשמש יושבת לו על הגג ומלטפת אותו בנעימות ,אבל הנעימות הזו יכולה להגיע ל50 מעלות בתוך האוטו.

גם אצלי הדיסק יוצא חם אש ,אין לך מה לדאוג זה בסדר.

פורסם

תוסיף לכך שהחלל הפנימי שבHU הוא קטן יחסית ודי אטום והרכיבים ממש צמודים אחד לשני דבר המוסיף לעניין ההתחממות ובנוסף על כך הHU ממוקם בנישה פנימית בדש שגם ככה מוסיפה "אש למדורה" . וכמו ששי ציין אם לכל זה אתם מוסיפים את העניין שאתם מגבירים את הדרייבים עם ההגברה הפנימית בפאנל תופעת החום מתגברת...שום דבר המכשירים הללו ברובם בנויים לעבוד בטמפ חום גבוהות ..כך גם מגברים והאלמנטים ומכלולם[סליל ממברנה וכו'..]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני מדבר איתך על פעולת הרדיו דיסק בלילה בזמן שאין שמש ,

והרדיו דיסק מגביר רק זוג רמקולים קידמיים מקוריים של הרכב (אפלאוס).

אז ככה שאין לו מה להתאמץ!

פורסם

הבנת הניקרא בחור -אני מצטט עצמי שוב" וכמו ששי ציין אם לכל זה אתם מוסיפים את העניין שאתם מגבירים את הדרייבים " אם לא הבנת אז הכוונה הייתה שאם דבר שני כלל לא הזכרתי רמקולים אחוריים אלא דיברתי על הגברה של רמקולים באופן כללי מהפאנל אז אל תכניס לי דברים לפה!

שוב גם אם אתה מדבר על לילה זה עדין רלוונטי היות וכמו שכבר הסברתי[ואתה כניראה לא הבנת הוא העדפת להתעלם] הרדיו דיסק נימצא בנישה פנימית בדש שתורמת להתחממותו בנוסף על כך רכיבי הרדיו דיסק נימצאים בחלל קטן וצפוף מאד ככה שפליטת חום של הרכיבים לאויר היא מצומצמת ולכן מצטבר אותו חום שאתה מדבר עליו..

קח בחשבון שגם אם אתה מוציא את הפאנל וגם הוא חם זה כתוצאה המתצוגה והנורות שעובדים בפנים ולא רק הרדיו דיסק עצמו.

דבר אחרון שאיתו אני יסגור את תגובתי-אף אחד לא חייב לך פה כלום סה"כ באים לעזור לך אז תתנהג בנימוס ולא בזילזול לתגובות משתמשים!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בלילה רכיבים לא יכולים להתחמם ?

אין קשר ישיר בין התחממות הפאנל שלך לשמש או לילה.

כמובן שבשמש הכל כבר מראש רותח בתוך הרכב שלך, אין זה אומר שבלילה הוא לא יצליח להגיע לאותה רמה.

אולי יידרש יותר זמן, אבל זה יקרה, וכפי הנראה זה אכן קורה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
הבנת הניקרא בחור -אני מצטט עצמי שוב" וכמו ששי ציין אם לכל זה אתם מוסיפים את העניין שאתם מגבירים את הדרייבים " אם לא הבנת אז הכוונה הייתה שאם דבר שני כלל לא הזכרתי רמקולים אחוריים אלא דיברתי על הגברה של רמקולים באופן כללי מהפאנל אז אל תכניס לי דברים לפה!

שוב גם אם אתה מדבר על לילה זה עדין רלוונטי היות וכמו שכבר הסברתי[ואתה כניראה לא הבנת הוא העדפת להתעלם] הרדיו דיסק נימצא בנישה פנימית בדש שתורמת להתחממותו בנוסף על כך רכיבי הרדיו דיסק נימצאים בחלל קטן וצפוף מאד ככה שפליטת חום של הרכיבים לאויר היא מצומצמת ולכן מצטבר אותו חום שאתה מדבר עליו..

קח בחשבון שגם אם אתה מוציא את הפאנל וגם הוא חם זה כתוצאה המתצוגה והנורות שעובדים בפנים ולא רק הרדיו דיסק עצמו.

דבר אחרון שאיתו אני יסגור את תגובתי-אף אחד לא חייב לך פה כלום סה"כ באים לעזור לך אז תתנהג בנימוס ולא בזילזול לתגובות משתמשים!

מה שאני מנסה להסביר זה , שמספיק לתת לרדיו דיסק לעבוד 5 דקות (אני לא מגזים) וכבר הפאנל רותח בצורה כזאת שאי אפשר לגעת בו עם גב היה.

חוץ מזה אני לא הזכרתי בכוונה זוג רמקולים אחוריים מפני שאני מנסה להסביר, שאפילו מזוג רמקולים קדמיים (קטנים וחלשים) הרדיו דיסק כמעט עולה בלהבות.

דרך אגב- אני לא מבין עדיין ממה נפגעת אחי? בסך הכל באתי במטרה שיעזרו לי, כי יש לי פה בעיה שכבר הרבה זמן אני מנסה לפתור וחשבתי שמישהו מהפורום יוכל לעזור.

אז אם פגעתי בך או אמרתי משהו לא במקום אני חוזר בי!

סבבה? :beerchug: שיהיה לחיים!

פורסם

אתה יכול לשאול את אוטופרט , או להגיע לשם , הם מיבאים בלופאנק.

או שאתה יכול לבקש מבנאדם עם אותו רדיו דיסק שלך לבדוק את עיניין החום .

בעיקרון , כמו שאמרו לך , מערכת שמתפקדת עם המגבר הפנימי שלה צריכה להתחממם, לכל רכיב ורכיב יש טמפרטורת עבודה.

אם לדעתך זה יותר מידי אז תבדוק את זה.

פורסם
אתה יכול לשאול את אוטופרט , או להגיע לשם , הם מיבאים בלופאנק.

.

כותבים בלאופונקט!

Blaupunkt (נקודה כחולה בגרמנית).

גם לי יש את בעיית התחממות

בפיוניר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...