Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, Haim_gds כתב:

אשמח ללינק/טלפון.

https://www.justmotor.co.il/items~234~0~21248.htm

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

על תא המטען "נקי" יחסית וכמעט ריק (כל הכלים דחופים ליד הגלגל רזרבי

כל הכבוד, אני עם רכב שניתן לאחסן בתא המטען כבשים/שקי חיטה/גופות ומשתדל גם כן לשמור נקי ופנוי. בגלל הצורך (פראנוייה ליתר דיוק) בשמן/מים/מדחס אוויר יש לי קופסת פלסטיק של תנובה המאחסנת את כל מה שלא ניתן להסליק למטה. אני חייב לציין שהקופסה טיילה ברחבי תא המטען במקרים מסויימים (הקוף קופץ😉) ומעולם לא התהפכה.

לפני שעה, amosbmw כתב:

תודה עמוס אך לא עונים באף אחד מהטלפונים, אנסה להתגבר על התימני שבי ואקפוץ לחנות בראש העין. 750 ש"ח אך לפחות זה רכע שעה מהעבודה.

פורסם
לפני 12 דקות, Haim_gds כתב:

תודה עמוס אך לא עונים באף אחד מהטלפונים

אין צורך בטלפון, הזמנתי באתר (אין משלוח של מצברים) ואז נסעתי לקחת.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 21 שעות, Haim_gds כתב:

אוריה ממצברי השפלה

הוזמן והורכב וורטא כחול 74 אמפר ב 750 ש"ח, ממש בשנייה האחרונה כי בהתנעה האחרונה לפני ההחלפה הוא התחיל לגמגם והרכב הונע רק בפעם השניה. המצבר הישן נשאר אצלי, אנסה לבדוק אם המחדש מצברים יכול לחדש אותו. באופן אישי אני מפקפק כי הוא נועד לפתור בעיית התגפרות ולא (כנראה) נזק פנימי אך זה עדיין מסקרן אותי.

המתקין לא האמין שהמצבר נפרק לגמרי ושרד שתי תקלות אלטרנטור, לדבריו זה נשמע בלתי אפשרי כך שאני מניח שעדיין המותג שומר על שמו.

• אהבתי 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...