Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mifa 7 מול mgs9

jpex

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים 

אשמח להתייעצות וההבנה בהבדלים בין הרכבים. ומה בעיניכם עדיף

בעיקר מעניין אותי מה התחזוקה של הmifa והעלות שלה לעומת הmg. 

ומה בעיניכם יחזיק מעמד יותר טוב לאורך זמן. 

פורסם

עלויות אחזקה ומחירים - אל תשאל אותנו, תשאל את היבואנים. לאחרונה המיפה 7 היתה במבצעים בסביבות 170.0 אש"ח.

המיפה 7 חשמלית מלאה.

ה MG S9 פלאג אין.

ההשוואה שאתה מבקש לעשות מעניינת מאוד. ההנחה הבסיסית היא שיש לך אפשרות להתקין עמדת טעינה ביתית עבור המיפה 7, או שיש ממש קרוב אליך עמדות איטיות ציבוריות, או שאתה יכול להטעין בעבודה. אם אין לך אף אפשרות מהמוזכרות - שכח מהמיפה 7. 

אם אתה צריך את כל שבעה המקומות לשימוש קבוע - המיפה 7 הרבה יותר מתאימה. היא ממש מוביל נוסעים שימושי ומרווח.

ה MG S9 היא מכונית מצוינת, עדיפה בכמה רמות מהמיפה 7 בהתנהגות כביש, אבל המושבים 6 ו 7 שלה פחות מרווחים מאלו של המיפה. 

לגבי מה יהיה בעתיד, כדור הבדולח שלי כרגע במוסך. שתי המכוניות הן מותגים של SAIC שהיא חברה רצינית וטובה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה רבה על התגובה. 

המיפה 7 באמת במבצע כסאח של 160 אלף, ולכן בטרייד אין אני אקבל ממש קצת על הרכב שלי. 

כאשר הmg s9 היא במחיר גבוה יותר ב190 וקצת אבל שם אני אקבל יותר על הרכב ואז הפערים מאוד מצטמצמים. 

אכן אני אשים עמדת טעינה פרטית. 

רוב נסיעות שלי כעת הם קצרות ברמה של 10 דקות / סיבוב סידורים בעיר. מתלבט האם עצם זה שה mgs9 עם מנוע בנזין ידרוש תחזוקה יותר שוטפת ויקרה. 

ולאחר שאני כעת אחרי 2 צרפתיות שמאוד התקשתי במכירתם (אחד עדיין לא נמכרה ומחכה לקונה המאושר) 

כן מתחיל לשקול את הנושא הזה

פורסם

את הרכב הנוכחי תמכור לבד. גם אם תוריד במחיר, זה לא יהיה כמו מה שהטרייד אין יוריד אותך.

תעשה נסיעת מבחן על שתי המכוניות ותראה למה אתה יותר מתחבר, וכמובן השימושיות הנדרשת למושבים 6 ו 7 היא משמעותית בבחירה. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 3 שעות, jpex כתב:

תודה רבה על התגובה. 

המיפה 7 באמת במבצע כסאח של 160 אלף, ולכן בטרייד אין אני אקבל ממש קצת על הרכב שלי. 

כאשר הmg s9 היא במחיר גבוה יותר ב190 וקצת אבל שם אני אקבל יותר על הרכב ואז הפערים מאוד מצטמצמים. 

אכן אני אשים עמדת טעינה פרטית. 

רוב נסיעות שלי כעת הם קצרות ברמה של 10 דקות / סיבוב סידורים בעיר. מתלבט האם עצם זה שה mgs9 עם מנוע בנזין ידרוש תחזוקה יותר שוטפת ויקרה. 

ולאחר שאני כעת אחרי 2 צרפתיות שמאוד התקשתי במכירתם (אחד עדיין לא נמכרה ומחכה לקונה המאושר) 

כן מתחיל לשקול את הנושא הזה

ל 10 דקות נסיעה לא קונים רכב במחירים הללו , מחפשים אוטלנדר 7 מקומות ושומרים על הכסף.

הרכבים הסינים לא שומרים על המחיר כמשומש ואת זה צריך לקחת בחשבון.

פורסם

המיפה לפי מבחנים עם טווח ממש קצר, לחובצה עיצוב קשה לעיכול אני בספק אם מחוץ למגזר החרדי מישהו יקנה אותה כמשומשת וגם שם היא לא להיט גדול .

זה טוב רק אם זה ממש תפור לצרכים שלך כמו ככפה אחרת ירידת הערך תהיה כואבת במיוחד 

פורסם
לפני כשעה, 3n כתב:

ל 10 דקות נסיעה לא קונים רכב במחירים הללו , מחפשים אוטלנדר 7 מקומות ושומרים על הכסף.

הרכבים הסינים לא שומרים על המחיר כמשומש ואת זה צריך לקחת בחשבון.

מי אמר לך את זה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...