Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנחנו זוג בדרך ל +1, ורוצים לקנות יד שניה רכב משפחתי אמין עם תא מטען גדול שיספיק לצרכים שוטפים(עגלה + קניות), עם מקום מאחורה לכיסא תינוק.

התקציב שרצינו להקדיש הוא עד 60,000 ש״ח.

השגרה שלנו נראית כך: אנחנו או עובדים מהבית או עובדים על קו רכבת כך שלא ניקח את הרכב לנסיעה לעבודה, אלא נשתמש בו רק לנסיעות שצריך בתוך העיר למעון ולקניות, ונסיעות להורים בסופ״שים, וטיולים מדי פעם. הרצון הוא גם להחזיק מבחינתנו את הרכב לטווח א

ראיתי שיש מקומות כמו אלדן שבהם מוכרים ניסאן אלנטרה 2021 בטווח מחירים שיכול להתאים לזה כרכב יד 2.

השאלה שלי מנסיונכם האם הרכב הזה הוא באמת טוב לצרכים שלנו? כלומר מבחינת נוחות לנסיעה עם ילד/ילדה

וגם ברמת האמינות - הבנתי שלניסאן יש שם לא טוב, אבל הבנתי גם שזה על דגמים קודמים של הרכב, ולא של 2021 שם הוא עבר שינוי.

ואם זה לא ניסאן, אז מה כן? אני כבר תקופה מנסה למצוא רכב משפחתי נורמאלי שהוא בתקציב הזה שהוא גם 2018+ ולא מוצא. לא הייתי רוצה סתם לרדת לשנים נמוכות יותר, בייחוד כשיש אופציה לקנות רכב שהוא 2020-2021.

אשמח לשמוע עצות, תודה :)

פורסם

שמתי לב שבמהלך הפוסט כתבתי ניסאן אלנטרה, הכוונה כמובן לניסאן סנטרה :) 

בנוסף - חשבתי לקנות את גרסת ה SR, האם יש הבדל משמעותי בינו לבין גרסת SV שיגרום לי לרצות לעבור ל SV?

פורסם

בשנת 2021 היה למיטב ידיעתי רק SV אבל אולי אני טועה.

בכל אופן לי יש 2022 שזה אותו הדגם, עכשיו בדיוק 4 שנים ברשותי.

ה-3 שנים הראשונות היו בליסינג מהעבודה וכשהסתיימו רכשתי את הרכב לפני שנה ללא היסוס.

הרכב גדול ומרווח, נוח מאוד במיוחד בנסיעות ארוכות (יותר מקורולה ואוקטביה שהיו ברשותי קודם לכן) וגם ה-SV כולל את כל המערכות הבטיחותיות החשובות באמת (למשל זיהוי רכב בשטח מת ובלימה אוטונומית גם בנסיעה לאחור וגם מערכת שמתריעה לא לשכוח ילד, והכל מערכות מקוריות).

אציין שתצרוכת הדלק בעיר לא מאוד חסכונית אבל בשיוט מחוץ לעיר היא נמוכה, אני מגיע ל- 20 עד 21 ק״מ לליטר בשיוט רגוע כדבר שבשגרה, ולהזכיר שזה מנוע 2000 סמ״ק אטמוספרי, בעוד שבתוך העיר התצרוכת כמעט כפולה אבל כמובן כתלות באופי הדרך והנהיגה. כיוון שאינני נוסע הרבה במיוחד התצרוכת אינה שיקול מבחינתי.

בינתיים מבחינת אמינות אני מאחל לעצמי אמינות כזו בכל רכב אחר בעתיד אף שאין לי כל כוונה להחליף אותו בטווח הנראה לעין וגם אז כנראה יישאר במשפחה.

אגב, זה רכב שאוהבים מאוד לא לאהוב בארץ וזה מתבטא במחיר, לכן כדאי לשקול ברצינות לנצל את זה לטובתך. כמובן לבדוק היסטוריה היטב וכן הלאה כמו בכל רכב.

פורסם

הדגם הקודם הרוויח את החוסר אטרקטיביות עם הבעיות בגיר והטיפול בהן ולכן החשדנות המשיכה גם לדגם החדש. 

השאלה מה עם הדגם הנוכחי וכל כמה זמן מחליפים שמן גיר. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...