Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום הייתי קונה michelin primacy 4.

כיום יש את primacy 5 שמיוצרים בתאילנד אם אני לא טועה.

בכל מקרה, כרגע ה michelin שזמינים בכל המקומות זה משבוע 35-40 של שנת 2025, כלומר בני לפחות 7 חודשים, כשעד היום קניתי לכל היותר בני 3-4 חודשים.

אני צריך לקנות כרגע 2 צמיגים.

מה שחשוב לי בעיקר זה אמינות, אחיזה ושיהיו שקטים, ושיהיו באותו סדר גודל מחיר של ה michelin.

מידות 205/55/16, רכב - קיה פורטה

מה הייתם ממיליצים?

פורסם (נערך)

משתמע שדיברת כבר עם כמה צמיגיות. בהתאם ל"דרישת הסף" שלך לגבי התאריך, מדוע לא שאלת מה יש להם להציע שעומד בה ואז לבוא להתייעץ כאן? בכל אופן, אין בעיה אפילו עם צמיגים עד שנה מייצורם. 

אלטרנטיבות - גודייר אפישנטגריפ פרפורמנס, הנקוק K125, אם יש אז קלבר HP5. 

אפשרות נוספת חדשה שראיתי באתר אחד, דנלופ בלוריספונס TG (ורק הדגם הזה, לא האחרים של דנלופ). אין עדין חוות דעת מקומיות או מידע על שרידותו לאורך הזמן, מאחר והוא חדש בשווקים. יש מבחן אובייקטיבי אחד במידה דומה שבו הוא מככב. 

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

לפני שבועיים קניתי זוג קלבר HP5 במידה 205/50R17 - גם הם מסתיו 2025. חודש קודם אשתי קנתה primacy 5 במידה 205/60/R16 אבל לא הייתי איתה, ולמעשה לא בדקתי את תאריך הייצור.

אני מניח שבגלל המלחמה לא הגיעה אספקה, ומצד שני מלאי קודם לא נמכר, כך שצריך להסתפק בצמיגים טיפה יותר ישנים, עד שהמלאי יתחדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, Tom_22 כתב:

משתמע שדיברת כבר עם כמה צמיגיות. בהתאם ל"דרישת הסף" שלך לגבי התאריך, מדוע לא שאלת מה יש להם להציע שעומד בה ואז לבוא להתייעץ כאן? בכל אופן, אין בעיה אפילו עם צמיגים עד שנה מייצורם. 

אלטרנטיבות - גודייר אפישנטגריפ פרפורמנס, הנקוק K125, אם יש אז קלבר HP5. 

אפשרות נוספת חדשה שראיתי באתר אחד, דנלופ בלוריספונס TG (ורק הדגם הזה, לא האחרים של דנלופ). אין עדין חוות דעת מקומיות או מידע על שרידותו לאורך הזמן, מאחר והוא חדש בשווקים. יש מבחן אובייקטיבי אחד במידה דומה שבו הוא מככב. 

תודה על התשובה

אני מעדיף להתייעץ פה מאשר לקבל המלצות בצמיגיות. סלח לי אם אני חשדן, אבל לדעתי עסקים באופן כללי ינסו לדחוף לך את מה שרווחי בשבילם, לאו דווקא מה שטוב בשביל הלקוח.

בכל מקרה, באחד או שני מקומות הם הציעו לי continental, שטענו שזה יותר טוב מה michelin, אבל לא התעמקתי.

פורסם (נערך)

גם אני לאחרונה רכשתי זוג צמיגים בפנצ'ריה הרגילה שלי, וקיבלתי צמיגים מסוף 2025 - כשבד"כ הייתי מקבל צמיגים בני חודשיים-שלוש. אבל לא ביג דיל, הכמה חודשים האלה לא יעשו הבדל.

לגבי Continental - אני לקחתי את EcoContact 6, שהיה קצת יותר זול מה-Primacy. הם סבבה.

עריכה אחרונה על ידי chrono
פורסם

איזה דגם של קונטיננטל?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 דקות, sperial כתב:

איזה דגם של קונטיננטל?

כנראה שהייתי נעול על ה michelin, אז או שלא אמרו איזה דגם, או שכבר שכחתי מה אמרו

פורסם
לפני 16 דקות, chrono כתב:

אני לקחתי את EcoContact 6

לא צמיג מומלץ...

ובמידה של פותה"ש, באתרים הישראליים כנראה שאין את הדגם היותר מומלץ - פרימיום-קונטקט 7. אבל שווה לבדוק.

לפני 26 דקות, sperial כתב:

לפני שבועיים קניתי זוג קלבר HP5 במידה 205/50R17

גם כאן, במידה של פותה"ש באתרים הישראליים מופיע עדין רק ה-HP4. למרות שקיים HP5 במידה. גם כאן, שווה לבדוק.

לפני 20 דקות, Camel80 כתב:

אני מעדיף להתייעץ פה מאשר לקבל המלצות בצמיגיות.

זה מובן, אבל לא כתבתי לך לקנות ע"ב ההמלצות שלהם, אלא לקבל הצעות לפי מה שקיים בפועל בשטח ואז לבוא לפורום לשאול, ועל הדרך לקבל אולי הצעות נוספות.

פורסם
לפני 3 שעות, Tom_22 כתב:

באתרים הישראליים כנראה שאין את הדגם היותר מומלץ - פרימיום-קונטקט 7. אבל שווה לבדוק.

יש באוטו דיפו חיפה אני קניתי 4 לפני שבוע

פורסם (נערך)

במידה של פותה"ש?

באתר שלהם לא מופיע.

ואם בכל זאת, באיזה מחיר?

מה שכן מופיע אצלהם הוא הדנלופ בלוריספונס שהזכרתי קודם, ו-4 נמכרים ב-1500 ש"ח (או 433 ליחידה, כי פותה"ש מעונין רק ב-2).

לדעתי הייתי מהמר עליו, בהתאם למבחן שצירפתי גם קודם.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
לפני 8 שעות, Camel80 כתב:

עד היום הייתי קונה michelin primacy 4.

כיום יש את primacy 5 שמיוצרים בתאילנד אם אני לא טועה.

בכל מקרה, כרגע ה michelin שזמינים בכל המקומות זה משבוע 35-40 של שנת 2025, כלומר בני לפחות 7 חודשים, כשעד היום קניתי לכל היותר בני 3-4 חודשים.

אני צריך לקנות כרגע 2 צמיגים.

מה שחשוב לי בעיקר זה אמינות, אחיזה ושיהיו שקטים, ושיהיו באותו סדר גודל מחיר של ה michelin.

מידות 205/55/16, רכב - קיה פורטה

מה הייתם ממיליצים?

לי באוטו היה בארבע שנים האחרונות גם את הפרימסי 4.

צמיג מדהים.

אבל צריך להחליף אחרי שלוש וחצי שנים.

המידה של הרכב שלי היא 195/65r15.

הייתי היום בפנצ'ריה, לא היה לו את הפרימסי זמין במלאי, רק בהזמנה.

הוא לא ידע להגיד לי חודש ייצור של הצמיג, רק אמר שזה אמצע 2025, וידע להגיד לי שהספק של מישלן, ייתן לו מה שיש לו במלאי ואפילו השאלה מה חודש הייצור הוא לא יענה לו, ועד שלא ייגמר כל המלאי לא יגיע מלאי חדש.

ובגלל המלחמה אין מלאי חדש, וגם אם יש מלאי של פרימסי 5, זה נשאר בתוך החברה ליודעי עניין ופחות יחידות יוצאות לשוק.

העניין הוא שאם היה שפע של פרימסי 5, אז לפחות הספק היה טורח לתת מחיר משתלם ל4, אבל זה מרגיש לי שאני צריך לשלם יותר על דגם שיוצר לפני עוד מעט שנה, רק כי אין כרגע במלאי.

אם לך אמרו שזה בין שבוע 35 ל40, אז זה יחסית סבבה, רק שכל המקומות שאני שאלתי פשוט לא ענו על השאלה הזאת וגם לא רצו לנסות לשאול את הספק אם יש סחורה טרייה יותר...

אז זה להזמין ולהתפלל.

הבחור הציע לי את הecocontact 6, אמר לי שהוא יותר טוב מהפרימסי.

הבנתי אבל שהקונטקט לא רך ומפנק כמו הפרימסי...

פורסם
לפני 37 דקות, 2006Marko כתב:

המידה של הרכב שלי היא 195/65r15.

הייתי היום בפנצ'ריה, לא היה לו את הפרימסי זמין במלאי, רק בהזמנה.

העניין הוא שאם היה שפע של פרימסי 5, אז לפחות הספק היה טורח לתת מחיר משתלם ל4, אבל זה מרגיש לי שאני צריך לשלם יותר על דגם שיוצר לפני עוד מעט שנה, רק כי אין כרגע במלאי.

במידה הנ"ל הפרימסי 5 לא מיוצר. מתחיל רק בקטרי 16 ומעלה.

גם בחו"ל תמצא רק את ה-4/4+/E.

לפני 39 דקות, 2006Marko כתב:

הבחור הציע לי את הecocontact 6, אמר לי שהוא יותר טוב מהפרימסי.

פעם שניה בשרשור שארשום שלא מדובר בדגם מוצלח. לא תמצא המלצה אחת בפורום לגביו, אם כבר רק ההיפך.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, Tom_22 כתב:

במידה של פותה"ש?

באתר שלהם לא מופיע.

ואם בכל זאת, באיזה מחיר?

נקנו במידה 225/45/17

עלו לי 2600 כולל הרכבה ואיזון

עריכה אחרונה על ידי Karnaf053
פורסם
לפני 17 שעות, Tom_22 כתב:

מוזר מאוד ומעניין מאוד שדווקא דנלופ טורקי מנצח במבחן של המגזין הזה.

בכל מקרה על אוטו דיפו אני לא סומך באספקט של דיוק בסוג הדגם הנמכר, ועל היבואן של דנלופ אני לא סומך שימכור משהו טוב במחיר תחרותי.

אולי ימים יגידו ובעצם אני טועה כאן.

הייתי לוקח גודייר אפיגריפ פרפורמנס.

https://itire.co.il/mobile/catalog.php?id=1075

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...