Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל עוד הקידומת היא RR אין בעיה. זה דואר רשום רגיל. הבעיה היא עם קידומת RC.

אגב, כבר שנים שלא קיבלתי כרטיס אשראי בדואר רשום. אם נדרשות חתימות הכרטיסים מגיעים עם שליח, כרטיסי חידוש מגיעים בדואר רגיל (או עם מסר ודומיה) לתיבת הדואר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 1.4.2026 בשעה 10:40, TheExplorer כתב:

לא.

כבר חידשתי לפני כמה שנים גם דרכון וגם ת.ז. ביומטרית.

עכשיו כשאני חושב על זה, החלפתי מקום עבודה לאחר המון שנים וממש בבוקר של התאריך שבו המספר הוקם במערכת הייתה לי פגישה בזום עם הסוכן הפנסיוני במקום החדש.

העברתי, משכתי, ביטלתי ושיניתי ביטוחים, קרנות פנסיה והשתלמות וכו' וחתמתי דיגיטלית על המון טפסים.

יכול להיות שזה פשוט הסוכן הפנסיוני מעביר לי העתק של כל הטפסים?

אתה יודע שאתה יכול לאחזר מכתבים דרך אזור אישי ממשלתי ואז תוכל לראות את המכתב שנשלח בדואר רשום, יש שירות כזה, אבל זה נחשב לפי הוראת הדין כמסירה אז להחלטתך.

פורסם
לפני 17 דקות, Liquidator כתב:

אתה יודע שאתה יכול לאחזר מכתבים דרך אזור אישי ממשלתי ואז תוכל לראות את המכתב שנשלח בדואר רשום, יש שירות כזה, אבל זה נחשב לפי הוראת הדין כמסירה אז להחלטתך.

אני בכל מקרה אקבל אאסוף את המכתב כשהוא יגיע. למה שהמכתב הזה יופיע באזור האישי הממשלתי? בדקתי, אין שם שום דבר שקשור לזה.

פורסם
לפני שעה, TheExplorer כתב:

אני בכל מקרה אקבל אאסוף את המכתב כשהוא יגיע. למה שהמכתב הזה יופיע באזור האישי הממשלתי? בדקתי, אין שם שום דבר שקשור לזה.

זה נקרא:

דיוור דיגיטלי

הרשמה לשירות הדיוור הדיגיטלי תאפשר לכם לקבל ישירות מסרים ומכתבים מגופים ציבוריים ולאחזר מסרים שקיבלתם בעבר, באופן נוח וידידותי.
המסרים יישלחו אליכם לערוצים הדיגיטליים, לפי בחירתכם: טלפון נייד או כתובת הדואר האלקטרוני שלכם.

זה נמצא בפרטים אישיים באזור אישי.
פורסם

אני אבדוק את זה, תודה.

יש לי שאלה כללית יותר. האם כל דו״ח משטרה (מצלמה או כל דבר אחר), היה בהכרח מופיע באתר? בעבר זאת הייתה הדרך היחידה שגרמה לי להבין שיש לי דו״ח על שמי שלא שולם והתחיל לצבור ריבית (מעולם לא קיבלתי את המכתב עצמו). מה לגבי דוחות חניה מעיריות כאלה ואחרות? 

פורסם
לפני 3 שעות, TheExplorer כתב:

אני אבדוק את זה, תודה.

יש לי שאלה כללית יותר. האם כל דו״ח משטרה (מצלמה או כל דבר אחר), היה בהכרח מופיע באתר? בעבר זאת הייתה הדרך היחידה שגרמה לי להבין שיש לי דו״ח על שמי שלא שולם והתחיל לצבור ריבית (מעולם לא קיבלתי את המכתב עצמו). מה לגבי דוחות חניה מעיריות כאלה ואחרות? 

דוחות משטרה ממצלמה כיום מופיע באתר הממשלתי באזור אישי אם אתה מקבל, אבל בשביל הוכחת מסירה שולחים בדואר רשום.

פורסם
בתאריך 3.4.2026 בשעה 21:42, TheExplorer כתב:

מה לגבי קנסות חניה מעיריות ודוחות משטרה לא ממצלמה? 

קנסות מעיריות נשלחות דואר רשום, דוחות משטרה לא מצלמה , תוכל לראות באזור אישי לאחר קבלת הדוח.

פורסם

ניסית לראות עם מעקב אוניברסלי, כמו זה, מי השולח?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אולי אפשר לבדוק במרכז לתשלום קנסות. כאילו שתבוא לשלם ואז הוא מודיע לך "שלמספר ת.ז זה אין תשלומים נדרשים". משהו כזה. 

ולגבי דיוור דיגיטלי.. קיבלתי מרשות המיסים מכתב ורק אח"כ הלכתי להוציא את הרשום מהדואר. אז דווקא כאן יש קידמה וזה היה נוח.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 6 שעות, ברווז כתב:

ניסית לראות עם מעקב אוניברסלי, כמו זה, מי השולח?

כן, אותו הדבר כמו באתר של הדואר. רק רשום שהתקבל למשלוח ולא רשום מאיפה.

לפני 6 שעות, saar5555 כתב:

אולי אפשר לבדוק במרכז לתשלום קנסות. כאילו שתבוא לשלם ואז הוא מודיע לך "שלמספר ת.ז זה אין תשלומים נדרשים". משהו כזה. 

ולגבי דיוור דיגיטלי.. קיבלתי מרשות המיסים מכתב ורק אח"כ הלכתי להוציא את הרשום מהדואר. אז דווקא כאן יש קידמה וזה היה נוח.

גם פ אין כלום.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון קצר.

המכתב עדיין באותו הסטטוס ועדיין לא מופיע שום מידע מעבר לזה שהמכתב נשלח.

היום הייתי בדואר כדי לאסוף חבילה והחלטתי לשאול בדלפק אם יש להם יותר מידע על מספר המעקב הזה וכמובן שהיה להם. השולח זה חברת החשמל. אני לא יודע למה הם שולחים לי דואר רשום ועוד עם אישור מסירה כי בוודאות אין ולא היה לי חוב בחברת החשמל, אבל אני אקבל אותו בהמשך ואגלה וגם אעדכן פה.

• מעניין 1
פורסם

חוב הם שולחים בדואר רגיל, מעטפה אדומה ("התראה"). לא דואר רשום. זה כנראה משהו אחר. 

החלפת מונים לחכמים בבניין? משהו שקשור לרכבים חשמליים? לא יודע. 

פורסם (נערך)

אין לי רכב חשמלי אבל כן החליפו לכל הבניין את המונים למונים חכמים ממש יום לפני שהמכתב נשלח.

עריכה אחרונה על ידי TheExplorer
פורסם

זה כנראה הקשר.

חכה בסבלנות למכתב, ואשמח לעדכון לגבי על מה הוא, הסתקרנתי בעצמי :lol:

• תוכן חדש...