Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אתמול במקרה נכנסתי לאתר הדואר כדי לבדוק סטטוס של חבילות שונות שהזמנתי. בין כל מני חבילות מסין שבדרך אליי ראיתי שיש גם דואר רשום עם אישור מסירה ש"אמור להשלח" אליי.

מספר המעקב שלו מתחיל באותיות RC ונגמר ב X1. מעבר לזה לא מצויין מי השולח או מאיפה הדואר נשלח.

משהו כזה: RC201XXXX45X1

בדקתי באזור האישי באתר הממשלתי ואין לי חובות או קנסות פתוחים או כל דבר אחר בסגנון. חיפוש באינטרנט גם לא גילה הרבה, חוץ ממישהי שקיבלה דואר רשום עם מספר מעקב כמעט זהה ובסוף זה היה "דואר מחברת החשמל" בלי לציין מעבר.

כמובן ברגע שהדואר יגיע אליי, אני אפתח אותו ואגלה אבל זה יכול לקחת זמן עקב המלחמה והחג והייתי שמח לדעת אם למישהו יש כיוון למה זה יכול להיות.

תודה

עריכה אחרונה על ידי TheExplorer
פורסם

קידומת RC פירושה דואר רשום עם אישור מסירה. חשוד כמשהו משפטי, לאו דווקא של המדינה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה...

יש עוד משהו שזה יכול להיות? וגם, למה לוקח למכתב כל כך הרבה זמן להגיע? המספר במערכת מזה שבוע אבל המכתב לא התקדם בכלל.

פורסם

מלחמה?

הזמנת דרכון או משהו דומה?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לא.

כבר חידשתי לפני כמה שנים גם דרכון וגם ת.ז. ביומטרית.

עכשיו כשאני חושב על זה, החלפתי מקום עבודה לאחר המון שנים וממש בבוקר של התאריך שבו המספר הוקם במערכת הייתה לי פגישה בזום עם הסוכן הפנסיוני במקום החדש.

העברתי, משכתי, ביטלתי ושיניתי ביטוחים, קרנות פנסיה והשתלמות וכו' וחתמתי דיגיטלית על המון טפסים.

יכול להיות שזה פשוט הסוכן הפנסיוני מעביר לי העתק של כל הטפסים?

עריכה אחרונה על ידי TheExplorer
פורסם

הכל אפשרי, אבל לא בסיר.

אני מתקשר עם היועצת הפנסיונית שלי בדוא״ל ופנים אל פנים. את כל המסמכים אני מקבל בדוא״ל. יש פריטים בודדים שמגיעים לתיבת הדואר.

המקרה היחיד שזכור לי שקיבלתי RC - היה כתב תביעה בעקבות דליפה מצנרת, שצורפתי אליו במסגרת תביעה בתפוצת. נאטו.

פורסם

גם אני. אני מסכים שזה לא נשמע סביר.

בדקתי שוב באתר הממשלתי וברשות הגביה ואין על שמי דוחות או קנסות.

נראה שאין ברירה ואצטרך לחכות.

• רעיון טוב! 1
פורסם

יכול להיות כרטיס אשראי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

יכול להיות שיש לך כרטיס אשראי שעומד לפוג לו התוקף?

זה קרה לי לאחרונה שהבנק ביקש ממני להפעיל את הכרטיס שהם שלחו ולא הבנתי על מה מדובר

עד שראיתי את הכרטיס וראיתי שפג התוקף לכרטיס הישן אז הם שלחו חדש

• אחראי פורום
פורסם

מדי פעם מתקבלת אצלנו הודעה על דואר רשום בלי שהזמנו משהו בדרך המיושנת הזאת.

תמיד מדובר במכתב עם אפס משמעות מחברת ביטוח כלשהי.

כבר שנים מתקבלים דברים יותר "קריטיים" (סיום פוליסה, סיכום שנתי וכו') מחברות ביטוח ישירות למייל, לא ברור לי הקטע הזה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מה שמטריד אותי הוא שמדובר לא בדבר דואר רשום רגיל אלא כזה עם אישור מסירה. מישהו השקיע בכך מסיבותיו.

פורסם

אחת מחברות הביטוח הפנסיוני שלי מתעקשת לשלוח לי דו"ח שנתי בדואר רשום. אני שוקל לעזוב רק בגלל העונש הזה (והתקף הלב... דו'ח? תביעה?)

:turn-l:
  • תוכן חדש...