Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף לתגובה מעלי - זה מחיר של שני משולשים קומפלט, תותבים אמורים לעלות באיזור 50 שקל ליחידה

כנראה המוסכניק נתן לך משולש קומפלט בשביל לחסוך בעבודה,

חפש מוסך שמסכים להחליף תותבים בלבד, יצא לך אולי 400 שקל כולל חלפים ועבודה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

רוב התשלום זה עבור העבודה פירוק והררכבת המשולש.

משולש חילופי כ250ש"ח. [מקורי 760 לפני מע"מ ביבואן] אז ההפרש בינו לבין החלפת הבוקסה (לא בדקתי מחיר נגיד 50) לא כ"כ משמעותי.

מצד אחד אם המשולש מקורי אולי כדאי להשאר איתו, אבל אם לא עדיף קומפלט.

לגבי ההצעה, אם זה משולשים קומפלט מקורי/חברה מומלצת ואתה צופה שתשאר עם הרכב- כדאי. אם זו בוקסא חילופית- נסחף עם המחיר. נראה שהכי הגיוני שזו בוקסא מקורית (280 ש"ח) ומוסך יבואן.

פורסם

לפני חצי שנה החלפתי במוסך יבואן תותבים למשולשים, גומייה מקורית עלתה לי 100 שקל ליחידה (עם הנחת חבר) ומשולש חליפי עלה 980 שקל ליחידה

פער של פי 10 בין משולש חליפי לגומייה מקורית - בגלל שלרוב מה שהולך זה התותבים ובגדול אין הבדל בין משולש חדש לישן (כל עוד הוא לא עקום וכדו')

להבנתי אין שום עניין לשלם את הפער הלא מוצדק הזה בשביל ההרגשה שהוחלף משולש חדש.

הבעיה מתחילה בכך שרוב המוסכים לא מוכנים להחליף תותב בלבד, זה יותר עבודה ופחות רווח על החלק

אני לא רואה עניין לטפל ברכב 2012 במוסך יבואן זה לא גיר או החלפת טיימינג, מוסך פשוט יעשה אותה עבודה בחצי מחיר לפחות.

אגב - אם יש לך זמן באתרים בחו"ל גומייה מקורית תעלה לך 2-3 דולר, קח בחשבון שהמשלוח יתעכב בגלל המלחמה. בהצלחה!

• רעיון טוב! 1
פורסם

shlomiko- במקרה שלך (שהכל מקורי) וודאי החלפת בוקסא מומלצת. במיוחד בפער הזה.

מחיר החלפים משתנה מיצרן ליצרן כמובן. 

החלפת שמן מנוע מוגדרת בקיה כשעת עבודה, אני מניח שפירוק 2 משולשים+פרס של בוקסות מוגדרים בספר יותר זמן. שעת עבודה מניח שהוא היום 350+.

• רעיון טוב! 1
פורסם

יכול רק לומר שפעמיים הייתי פראייר והחלפתי את התותבים האלה במשולשים במחיר שנע סביב 2000 ל-2500 שקל. בפעם האחרונה פשוט הבאתי זוג משולשים חדש והוזלתי את העניין באלפייה לפחות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...