Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף פעם לא היה לי ספריי סיליקון של WD40 ולא השתמשתי עם זה, הרכב שלי בן יותר מ-12, יש תחזוקה מונעת שצריך לעשות עם ספריי סיליקון?

ראיתי משהו ביוטיוב שזה מאריך חיי מגבים - כדאי לשים על המגבים? יוצא לי להחליף כל 4-6 חודשים כי זה מתחיל להרעיש

אשמח לשמוע דעות ועיצות לגבי זה

תודה

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכיר את המשפט "כשיש לך רק פטיש, כל בעיה נראית כמו מסמר"? 

לא צריך לחפש דברים לעשות עם מוצר חדש (שלא ברור אם כבר קנית או שאתה מתכנן לקנות), כשתגיע לסיטואציה שאתה צריך את המוצר - תשתמש בו. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

• פיתרון
פורסם (נערך)

זה טוב לגומיות של דלתות, בגאז', סנרוף וכדומה.

על מגבים לא הייתי שם, חשש ללכלך את השמשה.

במילא מחליפים אותם.

עוד מקום שזה מצוין - חגורות בטיחות שלא נגללות חזרה כשפותחים אותן, לרסס במוביל שמעל הכתף, מתחת לחגורה ופותר את הבעיה.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

זה טוה גם לרסס מעט על הפנסים הקדמיים מידי פעם[אחת לחודש נניח] , שלא יפתחו שכבה צהובה [וגם עוזר לפני טסט]

משתדל לעזור

פורסם
לפני 14 דקות, PASHUT כתב:

זה טוה גם לרסס מעט על הפנסים הקדמיים מידי פעם[אחת לחודש נניח] , שלא יפתחו שכבה צהובה [וגם עוזר לפני טסט]

אתה מדבר על WD40 הרגיל לא סיליקון נכון? 

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, PASHUT כתב:

כן, הרגיל

זה טיפ שקיבלתי לטסט [מבעל יונדאי שכידוע יש מחלה של דהיית הפנסים]

הוא עבד עליך חלקית, וכנראה עבדו עליו לפני שסיפר לך.

WD40 הרגיל זה ממס אורגני שהיום ימיס לך לכלוכים אבל הבעיה האמיתית תחזור ותהיה בהירה לעין תוך כשבוע שבועיים, אין לה שום קשר למניעת הצהבה ודברים כאלה.

זה יכול להיות רלוונטי אם הטסט שלך עוד 1-4 ימים, אבל אחר כך הבעיה תחזור

זה לא פותר את הבעיה מהשורש, ההפך. בזבוז זמן, אתה יכול לנקות גם עם חומרים אחרים.

ז"א שאם תנקה עם אלכוהול:מים בריכוז כלשהו אותה פעולה תקרה - ממס אורגני ימיס לכלוכים אורגניים.

ושים לב ששאלתי על WD40 סיליקון ספיציפית בבקשה.

אין פתרון אחר לניירות שיוף עם מים וכל התהליך הרגיל שהכנופיה הציג בכל מיני פוסטים, וכמובן יש לך ביוטיוב בשפע

הסבר למה הוא עבד עליך:

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם (נערך)

לא בטוח ש-8 שנים זה מספיק כדי להצהיב,

אצלי 3 שנים חונה בחוץ ולא היה קרוב להצהיב, רק טיפה כזה.. 

כאן למשל מדובר ברכב בן 20 לפחות - פג'ו 206:

589018346_1517383862648949_56441391018391403_n.thumb.jpg.8a969b70826c6f3e38b7a716dc18914a.jpg

פורסם

בפאביה דיזל [המופיעה בחתימה שלי] היו פנסים צהובים לגמרי ולא הורגשה כלל ירידה ביעילות בלילה

אני לפחות לא שמתי לב לכך. 

בכל אופן פנסים מבריקים תמיד עושים טוב על הלב אז למה לא.

משתדל לעזור

פורסם (נערך)

כמה זמן אחרי שקיבלתי את הרכב, שנים אחורה, ראיתי את ההמלצה לנקות פנסים עם WD40 ובאמת יצא שחור על המטלית מיקרופייבר.

אבל אז ראיתי סרטונים שיש בהם ניירות שיוף, מים וכל מיני אז שאלתי את עצמי למה צריך את זה אם יש WD40?

ואז הבנתי ש WD40 זה רק פתרון זמני, וזה לא רלוונטי יותר.

אם WD40 היה פתרון אף אחד לא היה קונה ניירות 800, 1500, 2000, 3000 ו 5000 לצורך הזה.

בעצם כתבת את זה בפורום הלא נכון, כי אתה מכיר את הפורום ושואפים פה להיות טובים בכל פעולה ולא להיות חאפרים.

אני די בטוח שאם תקח מיכל של 500 מ"ל, תשים שם 450 מ"ל מים ו 20 גרם של ONR גם המטלית מיקרופייבר תצא שחורה...

אני לא יודע איפה אתה נוהג, אבל אני ממש לא רוצה לנהוג עם פנסים צהובים (לא נתקלתי עדיין) בערב או בלילה מאשדוד לכיוון ב"ש, ובטוח יש עוד דוגמאות.

• מעניין 1
פורסם

אתה מסוג האנשים שהייתי רוצה לקנות מהם רכב בתיאוריה, כי אתה פדנט חיובי

זה מעולה!!

כל הכבוד שאתה שומר על תקינות ונקיון הפנס.

משתדל לעזור

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...