Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,
מזה תקופה שאנחנו רוצים להתפנק ולרכוש מיניואן (כיום הרכב הראשי אאוטלנדר 22). ממש אהבנו את הנראות של הקרניבל החדש ואת כל מה שהוא מציע. אנחנו נוסעים פחות מ10אלף ק״מ בשנה.
רק בדגם הייבריד פרימיום (שעולה 350אשח) יש מערכת חניה אוטומטית (גם מהשלט וגם מתוך הרכב) + וידאו 360 מעלות (ועוד כמה פינוקים).

אני יודע שהמנוע 3.5 בנזין מאוד אמין אבל אין ברמת גימור פרימיום. 

השאלות שלי:
המנוע ההיברידי הוא כבר תקופה איתנו, האם ידוע על בעיות איתו? אכילת שמן? נזילות? בעיות נוספות?
אולי יש צפי להביא קרניבל ברמת איבזור פרימיום אבל מנוע 3.5?
יש צפי לשינויים בקרניבל 2027 ועדיף להמתין?

פורסם

גם אני איתך באותה דילמה לגבי המנועים של קיה (לא קשור לקרניבל), לא יודע איזה דגם וצורה נמצאים בארץ רק תשים לב שתקבל את הצורה החדשה שיצאה לאחרונה:

זאת צורה מהשנה האחרונה אם אני לא טועה, ולפי הערכה שלי (לא מקצועית) לא חושב שיעדכנו צורה גם ב 2027.

תבדוק ותוודא מיוטיוב/אתרים בחו"ל, וגם זה לא אומר הרבה כי לא בטוח מה היבואן יחליט להביא, אם בכלל יביא.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...