Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש לפני רכישת רכב חדש והאופציה האחרונה היא פאסאט 1.8t. מה אתם יכולים להגיד לי על הרכב הזה?אמינות? איבזור? איך הוא מתנהג? אחזקה? וכל דבר שאתם יודעים עליו יכול לעזור.

הרכב הוא שנת 2000, ויש לי שאלה איזה דור זה שנת 2000?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

אני ממש לפני רכישת רכב חדש והאופציה האחרונה היא פאסאט 1.8t. מה אתם יכולים להגיד לי על הרכב הזה?אמינות? איבזור? איך הוא מתנהג? אחזקה? וכל דבר שאתם יודעים עליו יכול לעזור.

הרכב הוא שנת 2000, ויש לי שאלה איזה דור זה שנת 2000?

תודה רבה לעוזריםקודם כל שנת 2000 זה דור רביעי.

היתה לי פעם בבית פאסט 1.8T אוטו מדהים .

אוטו מהיר , ויחסית לגודל שלו גם זריז, אוטו מפנק מרווח ונוח. אולי מבחינה של פניות היא לא הכי טובה בעולם אבל בסך הכל הנתונים טובים מאוד.

לגבי אמינות - לפחות אצלנו באוטו החלפנו טורבו, הטורבו במכונית הזאת הולך מהר לפי מה שהבנתי.

אחזקה יקרה האוטו בגלל הטורבו שותה הרבה דלק מה שכן עם אני לא טועה ממלאים דלק 98 שזה יותר יקר מהרגיל. לגבי טיפולים וחלפים- ממליץ במכוניות האלה לעשות רק במוסך המורשה אולי זה יקר בגלל שזה חלקים גרמניים וכמו כל גרמנית זה יקר, אבל באוטו כזה לא ממולץ לשחק.

לבסוף אוטו ממולץ :-)

מה התקציב שלך לאוטו?, במחיר הזה יש עוד הרבה מכוניות אחרות וטובות שאפשר לקנות.

פורסם

אם אתה מתכוון להביא כזאת ידנית - הכן 10 אלף להחלפת טורבו והכן את עצמך לחוייה לכל החיים.

אוטו מדהים לדעתי (ולי יש פאסאט טורבו דיזל מודל 98 שלמעשה זה אותו דור - ידנית)

אוטו מושלם מבחינתי.

אצלי זה 110 כ"ס (דיזל = מומנט פחות טוב) ואני מאוד מאוד מרוצה מהמהירות של האוטו ומהישיבה שלו על הכביש הוא גדול מפנק מאוד והכי חשוב - נוח יותר מכל דבר אחר (אני לא מגזים!)

טורבו חדש בחברה עולה הרבה כסף אבל זה שווה את זה ובכל זאת טורבו באוטו הזה הולך מהר וזה הדבר היחיד שיש לי להגיד לא טוב על הרכב הנ"ל.

אם אתה מביא אוטומ(ת)ט תכין 20-25 אלף

10 - טורבו

10- גיר

5 - לעוד שטויות מפגרות של הקקה מיקה הזה אוטומ(ת)ט

לא מומלץ בכלל אוטומט (לאבא שלי יש פאסאט 99 טורבו דיזל אוטומט...) הוא לא יציב על הכביש באותה צורה יש לו מומנט טוב לדיזל אבל לא כמו הידני ושמע ידני מול אוטומט תמיד ידני יהיה הרבה יותר טוב וזול.

אגב, אני לא מבין מה התשובה המפגרת הזאת שהטורבו צורך הרבה דלק האוטו שלי עושה 1-20 בצריכת הדלק שלו על מה אתה מדבר בכלל !#@$@???

נכון דיזל נכון ידני אבל בחיאת אוטו חדש מהחברה עם מנוע 1.6 בנזין ואוטו קל - עושה היום 1-9 אז כמה כבר אפשר להשוות על אוטו כבד מאוד ?

פורסם

הפאסאט רכב טוב ללא ספק. אבל לא מתקרב למחמאות שנתת לו פה. המונדיאו תהיה נוחה יותר, ומהנה יותר לנהיגה בהפרש גדול. מה שכן, היא חלשה יותר מול ה1.8T, ואין אופציה לדיזל. וזה נכתב מניסיון של שבע שנים עם פאסאט TDI אוטומטית, ושבוע עם מונדיאו מהשכרה. בנוסף אני בספק אם יש כזה הבדל ביציבות בין הידני לאוטומטי בפאסאט.

גיא

פורסם

אגב, אני לא מבין מה התשובה המפגרת הזאת שהטורבו צורך הרבה דלק האוטו שלי עושה 1-20 בצריכת הדלק שלו על מה אתה מדבר בכלל !#@$@???

נכון דיזל נכון ידני אבל בחיאת אוטו חדש מהחברה עם מנוע 1.6 בנזין ואוטו קל - עושה היום 1-9 אז כמה כבר אפשר להשוות על אוטו כבד מאוד ?

לך יש דיזל, הוא מדבר על בנזין. יחי ההבדל הקטן...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מוכן להתערב שהפסאט TDI גיר רגיל לא מגיעה ל- 1 ל- 20 מבחינת צריכת הדלק.

למעשה, היא אפילו לא מגיעה לחצי מזה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אתה צודק, בדיקה שביצעתי ברכב שלי פאסט TDI 130 כ"ס ידנית דור 5 העלתה נתון של 1:10 כשרוב הנסיעה התבצעה בעיר. בכביש פתוח זה משתפר.

הרכב מאוד נח, מאובזר (תלוי ברמת הגימור), מרווח, זריז ואיכותי מאוד, ביישורת ובמהירויות גבוהות הוא יציב לחלוטין אך כשהכביש מתעקל הוא אינו מהנה לנהיגה בעליל. א. בגלל מנוע הדיזל. (אני מניח שמנוע ה-1.8T מתנהג שונה) ב. בגלל שהוא מתנהג כמו בהמה.

אם אתה מחפש הנאה בסיבובים אני ממליץ על ה-406. במידה ולא זה העיקר הפאסאט מומלצת.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

מישהו יכול להסביר בבקשה למה הטורבו במכוניות האלה הולך כל כך מהר?

יש איזו שהיא בעיה ביצור

או שאנשים לא יודעים שצריך להמתין לפני שמכבים את המנוע?

פורסם
אני מוכן להתערב שהפסאט TDI גיר רגיל לא מגיעה ל- 1 ל- 20 מבחינת צריכת הדלק.

למעשה, היא אפילו לא מגיעה לחצי מזה.

הגזמת. נתון של 1:10 נחשב אפילו גרוע בנהיגה ממוצעת בפאסאט TDI. במשפחתי הייתה פאסאט TDI שנת 98 (עם 110 כ"ס) והיא לגמה 1:13 גם כשקרעתי לה את הצורה. עם טיפה מאמץ (לנהוג רגוע כמובן :wink: ) היא גם עשתה 1:17

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם אתה מתכוון להביא כזאת ידנית - הכן 10 אלף להחלפת טורבו והכן את עצמך

אצלי זה 110 כ"ס (דיזל = מומנט פחות טוב)

?

בטורבו דיזל המומנט עדיף מהטורבו בנזין

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת