Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לנו לא הרשו "לחלוק" באותה שיטואציה... :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעתיים, vxlan כתב:

אני בגדול אוכל בשבוע משהו כמו קג קג וחצי של סלמון או פורל או בשר בקר( סינטה/אנטריקוט/מס 5 בסיר לחץ),  ביחד עם תוספות לא פחממתיות כגון ברוקולי/כרובית/שעועית ירוקה( שקית לשבוע)וקופסת טחינה גולמית אחת.

כלומר בשבוע משהו כמו 150-200שח עבורי. 

בעבר זה היה סביב ה300 עם כל הקינוחים חטיפים לחמים ושאר שטויות שדחפתי. 

מעדיף למות מהתקף לב ולא להתאבד מדיכאון.

לפני 28 דקות, ברווז כתב:

לנו לא הרשו "לחלוק" באותה שיטואציה... :lol:

גם לנו. זה עלה לי בעוד 2 מימיות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש מצב שגם לנו (זה היה ממש מזמן), עדיין אפשר לעשות קומבינות :P

פורסם
לפני 5 שעות, Derish כתב:

מניח שאם זה היה כ"כ פשוט ומשתלם, אז כולם היו עושים את זה במקום לשלם מאות שקלים בחודש ולדקור את עצמם מדי שבוע. 

גם להוריד כמויות אוכל לרמה בריאה זה פשוט ומשתלם. זה לא אומר שזה קל.

להזריק או לקחת כדור שיאזן אותך הרבה יותר קל. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
בתאריך 15.2.2026 בשעה 12:13, ברווז כתב:

שלומות. 

אתחיל מהסוף- אני לא מעוניין "לקבל גוף לחוף". זו לא המטרה. 

אני בערך 20 ק"ג מעל המשקל שאני אמור להיות בו. הרוב זה שומן ביטני, המסוכן יותר. 

תזונה בלבד, לא ממש מצליחה לי. 

בגיל 45 כבר יותר ויותר קשה להוריד במשקל וגם הסיכונים רק עולים. 

פלוס, קסמה לי מאד תופעת לוואי אחת ספציפית שחשובה לי גם כן- ממה שהבנתי הזריקות מסייעות גם לכבד שומני. 

כששוחחתי עם הרופאת משפחה שלי, קיבלתי ממנה המלצה ואת ברכת הדרך להתחיל- אני "בדיוק בפלח אוכלוסיה שהזריקות האלו מתאימות לו". 

אז. 

אודה  למחשבות ועצות. 

להתחיל עם עוד טיפול תרופתי קבוע לכל החיים זה לא משהו שאני ממהר לעשות. 

אני לא לחלוטין מודע להשלכות ארוכות הטווח של הדבר הזה, למרות שזה קיים כבר מספר שנים בשוק- אין לי מידע. 

אני חושש לנסות לחפש מידע ברשת, כי אני מנחש שהרוב יהיה תוכן שיווקי או מידע לא מבוסס- אם אתם מכירים מקור אמין למידע מדעי, אודה להכוונה. 

אני יודע לאיזה כיוון אני נוטה. אני יודע מה בסביבה הקרובה שלי חושבים על הנושא. 

יש פה אנשים שניסו? ומוכנים להיחשף? גם בה"פ זה בסדר...

תודה לעונים. 

תסלח לי שלא קראתי את רוב השרשור.

מעט צעיר ממך, יותר שמן ממך, סוחב משהו כרוני.

1. עדיף לך להמר על תופעות הלואי שמוכרות עשרות שנים דרך הטיפול בסכרת, מאשר להיות שמן ולסבול מהבעיות של שמנים.

2. אשתי ירדה 29 קילו עם ויגובי, שומרת על זה עם מינון מתאים כבר שנה בערך. מדהים.

אפס תופעול לוואי בדרך, רק חיוך שלא נגמר.

3. אני טופלתי כשנה בויגובי, ירדתי בטוטאל 6 קילו, ככל שהמינון עלה כך תופעות הלוואי, בעיקר עייפות ובחילות. אחרי חצי שנה על מינון מקסימלי הפסקתי.

עברתי למונג'ארו - בגדול אותו רעיון ואותה השפעה עלי, עוצמה יותר גדולה של תופעות לוואי. הפסקתי חודשיים אחרי שעברתי למינון הגבוהה.

יש אנשים שזה פחות עובד עליהם, אולי הייתי צריך לשלב יותר טוב תזונה או כושר, אבל הרעיון של תרופות קסם מאוד קרץ לי - וכאמור לא עבד.

אתה יודע מה הבעיה הכי גדולה? שאני מוסיף במוטורסיטי בסביבות 0.7-0.8 שניות לכל הקפה בגלל המשקל, שלא לדבר על הזמנה מותאמת של חליפת נהיגה. צרות של שמנים.

אם יש לך שאלות חופשי, כאן/בפרטי או על איזו לאפה שווארמה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא רופא ולא לוקח זריקות, אבל אם זה כמו שכותבים כאן - מצריך שינויים בהרגלי התזונה ולא בא במקום פעילות גופנית, לא עדיף פשוט לנסות את שני הדברים האלה בלי זריקות?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אצלי הזריקות הביאו לבדאת השינוי לחא שום פעולה או מאמץ מצידי.

פורסם
לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

לא רופא ולא לוקח זריקות, אבל אם זה כמו שכותבים כאן - מצריך שינויים בהרגלי התזונה ולא בא במקום פעילות גופנית, לא עדיף פשוט לנסות את שני הדברים האלה בלי זריקות?

אתה צודק לחלוטין.

במצטבר בדיאטות ושינוי הרגלי תזונה לאורך 2 עשורים הורדתי למעלה מ 100 קילו ב-3 סיבובים.

זה אף פעם לא החזיק יותר מכמה שנים לצערי.

מלחמה של כל החיים, בעיקר מפסידים בה.

פורסם
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

זה אומר לאכול לא מעט חזה עוף/טונה/יופלה גו/קוטג/גבינה לבנה 5% ולהרבה אנשים זה בא ממש ברע, אבל לי זה הציל את החיים

פורסם
לפני 14 דקות, SlowRide כתב:

לא אפשרי למי שששמן ואוהב לאכול.
העניין בתרופה הוא שהיא *מאלצת* אותך לעשות שינויים בהרגלי התזונה, מי שכתב שהוא לא שרד את החודשיים עם תופעות הלוואי זה כי ממשיכים לאכול כמו קודם ולא מבינים למה מרגישים רע ויש בחילות.
בנוסף היא מדכאת תיאבון חבל על הזמן.
אז כנראה שהדיכוי תיאבון + סבילות מופחתת לשומנים עושות את העבודה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, elibaba כתב:

לא אפשרי למי שששמן ואוהב לאכול.

אפשרי:

אצלי הבעיה הייתה שהייתי אוכל שניצל תירס לא מעט, 4 משולשי פיצה כל 3-4 ימים, טוסטים של לחם לבן וגם כריכים מלחם לבן עם פסטרמה

סביב 140 ק"ג.

אני עשיתי ככה:

ביום אחד התחלתי לאכול קוטג' 5% עם 4-5 פריכיות כל פעם, כל 2-3 שעות לא זוכר. וסלט ביום.

עכשיו מה הקטע, הפריכיות טעימות. האלה בטעם זיתים או עגבניות. הם אש.

נמאס, התחלתי לאכול גבינה לבנה גם, וסלט טונה, אבל הקטע היה כזה: היה חסר לי משהו טעים, אבל לא יקר מדי - הפריכיות האלה יקרות.

אז התחלתי לאכול קוטג' במקום עם פריכיות, עם 30 גרם בייגלה. שקול על המשקל.

לא היה כזה קשה להתרגל.

היום יש מלא יופלה גו בטעמים וזה משביע עם מלא חלבון.

כמובן חשוב לשתות מים.

העפת 250 גרם פחמימה מהתפריט עבור 150 גרם חלבון? הועלת לגוף שלך.

כמובן שתלוי בזמן שאתה רוצה לרדת.

אתה יכול גם להעיף יותר ולהכניס פחות. אבל חלבון ושתיית מים הם המפתח.

וכמובן ירקות , אבל לא כל שמן יכול לאכול פתאום מלא ירקות כי לא רגיל ולא בא לו.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

אני אף פעם לא הצלחתי להחזיק מעמד עם שינויים כאלה.

אני גם לא נוגע ביקקות מבושלים וכמעט ולא אוכל קטניות.

למעשה עד שנפצעתי והורדתי פעילות הייתי מאוזן אבל אחרי זה התחלתי לעלות.

פורסם (נערך)

זה לא קל, אבל אני הכרחתי את עצמי. בתקופה ההיא של סוף 2021 לא היו זריקות, והתרגלתי. אני לא זוכר אם היה יום שאכלתי פחות מ 120 גרם חלבון מאז סוף 2021. ברוב הימים אכלתי מעל 150 גרם חלבון. 

פורסם

סך הכול עברת לאכול אוכל עם צפיפות קלורית נמוכה יותר. לא חלבון...

לפני 51 דקות, elibaba כתב:

לא אפשרי למי שששמן ואוהב לאכול

זה העיניין של משמעת והקושי הנפשי.

גם להתאמן ברצינות חמישה פעמים בשבוע זה לא קל.

אתה יודע מה ההוכחה לזה? שיש אנשים שחוטפים כאפה מהחיים ומתאזנים חזרה לקו הבריאות.

הבעיה שנירמלנו אוכל בעל צפיפות קלורית גבוהה מאוד. מה זה פיצה, בקטנה, רק שזה אלף קלוריות וזה שווה לחצי או יוצר מהכמות היומית שצריך לצרוך.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, David32 כתב:

סך הכול עברת לאכול אוכל עם צפיפות קלורית נמוכה יותר. לא חלבון...

אתה צודק שנניח בקוטג' 5% אפשר להגיד שבערך 80% מזה הם מים, אחוז גבוה של מים תמצא גם ביופלה גו, פרו וכל האלה, גם בגבינה לבנה 5% עם זיתים משהו כזה,

אבל בתכלס, מה שמשביע זה החלבון, קראתי המון בהקשר של חיפוש בגוגל על : "why protein makes you feel full" ו "why protein burn more calories through digestion" 

וגם ירקות הם תכלס 90% מים, אבל אחד הדברים שעשיתי זה פשוט לשקול את הדברים הפחות בריאים (אבל נחוצים נפשית וכו) כמו בייגלה. או לא יודע, מדי פעם דוריטוס 30 גרם, שקית במבה קטנה וכדומה.

אבל המטרה שלי הייתה לאכול חלבון. רק בהמשך הבנתי שהמאכלים האלה הרבה פעמים מכילים אחוז גבוה של מים, למעט כמובן חזה עוף וטונה שהם ללא מים אבל באים בכמות קטנה (100 גרם טונה, 200 גרם חזה עוף על המחבת) וכדומה.

• תוכן חדש...