Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח שיגיע לבעלת הרכב לפי המספר שציין - היא לא תתנדב לשלם (בעצמה או באמצעות הביטוח) - והעניין יגיע למשפט.

אז נתחיל בכך שהתביעה תצטרך להתברר בנצרת או עפולה או חיפה, בקרבת מקום מגוריה של הנתבעת.

אבל הבעיה הגדולה תהיה להוכיח שהוא מציין מספר רכב נכון: פות"ש בעצמו מציין שלקח לו זמן להתעשת, מצד שני טוען שרשם מספר רישוי (חלקי) כאשר מדובר בשעה 2 לפנות בוקר ותנאי התאורה לא אופטימליים. מאיזה זוית ראה את המספר? ראה את המספר הקדמי (בעת שהוא כנראה מסונוור על ידי פני הרכב) או האחורי (כיצד ראה אותו כאשר הוא במושב הנהג והניסאן נמצא מאחורי הצד הימני של רכבו?

אני עדיין פסימי לגבי היכולת של פות"ש לקבל פיצוי.

ואני חוזר על ההערה לגבי הסרטונים: ראיתי שוב את הסרטון השני, הפעם על מסך יותר טוב ועם תוכנה שמאפשרת לעבור כל כל פריים - עדיין קשה מאוד להוצא מידע. פות"ש, בבקשה העלה את הסרטונים המקוריים שהוצאת מהמצלמה.

• מבאס 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 32 דקות, hans כתב:

שהמשטרה במקרים האלה לא עושה כלום ולא מחפשת כלום, נאמר לי על ידי מספר שוטרים

מצטרף לנאמר. לי אמרו שנזק ברכוש לא מעניין את המשטרה. שזה עניין לביטוח. אבל, ברגע שמילאתי דוח דיווח על תאונה הם כן שומרים את הסרטונים..להבנתי אם זה יגיע לבית משפט.

ועדיין, זה לחברת הביטוח בגדול.

אני מקווה שפות"ש יסתדר על ידי הפעלת הביטוח שיש לו, והביטוח יבצע את השאר, בעקבות המידע הקיים.

בהצלחה!

• רעיון טוב! 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 13 שעות, sperial כתב:

אולי תוכל להעלות את הסרטון כפי שיצא מהמצלמה? (להעלות את הקובץ המקורי).

לא מצליח. ניראה לי זה קובץ גדול מדיי

בכול אופן שלחתי לביטוח שלי את הסיפור ניראה מה יהיה. אני עצמי לא בונה לקבל ממנה משהוא אבל נחיה וניראה 

• רעיון טוב! 2
פורסם

כיוון שהביטוח שלך מכסה רק צד ג׳ בדוק בפוליסה מה מכסה סעיף ההוצאות המשפטיות (בתקווה שהוא מספיק מפורט, אחרת המתן לשיחה עם סוכן הביטוח ביום א׳).

לגבי תיקון הרכב - העלות תהיה חלק נכבד מערך הרכב. ויש שאלה האם יש פגיעה בשלדה או בקורה B. תתטרך לשקול האם אתה מעדיף לתקן את הרכב או להורידו מהכביש. בהעדר ביטוח ההחלטה לא פשוטה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שיעלה עודסכמה אלפים.

פורסם
לפני 3 שעות, דובצע כתב:

אם היא תכחיש אני ישתמש בזה

העירייה לא שומרת צילומים חודשים ושנים אחורה. עוד שבוע יכולים להגיד לך שהמידע הזה כבר נמחק. 

פורסם

כמו שנכתב מעלי, במקביל לתביעה תאסוף ראיות, מה שיש היום לא יהיה מחר, גם ככה יקח להם זמן לשלוח לך את זה. 

"בלי סיכון אין סיכוי"

פורסם (נערך)
בתאריך 13.2.2026 בשעה 02:20, hans כתב:

נאמר לי יותר מפעם אחת ועל ידי יותר משוטר אחד - פגע וברח זה אך ורק לתאונה עם נפגעים. רכוש לא נחשב. לא יעשו כלום ולא יחפשו שום דבר.

ממש לא.

זה פגע וברח לפי החוק לכל דבר ועניין.

המשטרה לא מטפלת. זה נכון. בעוד כמה דברים (כמו יריות אצלנו בלילה).

אני במקומך:

1. נוסע בלילה לכתובת לנסות לצלם, או מבקש עזרה בפורום.

2. מבקש סרטון מהעירייה.

3. מטלפן ומקליט. אתה צריך להיות בטוח בעצמך שיש לך צילומים והוכחות. לדבר יפה (יש לך ביטוח אז מה העניין וכו').

להוציא דוח שמאי גלובלי (דהיינו ללא תיקון). חשוב מאוד לומר לו לא לעבור את תקרת הסכום בכדי שלא תהיה הורדה מהכביש של הבובה. כך אמנם תקבל פחות אלא אם אתה מעדיף להוריד מהכביש ולקבל מחירון.

תובע אותה ואת הביטוח שלה. גם עוגמת נפש של 1000 שח על הבריחה (אין עוגמת נפש על הפגיעה עצמה).

עריכה אחרונה על ידי NAPOLEON
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לא זה לא.

כל מי שממשיך להתווכח אתי מוזמן לצלצל למשטרה ולשאול...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתאריך 13.2.2026 בשעה 08:06, IsraCar כתב:

מה זה משנה אם יש לו סרטון באיכות 4K או לא?

יש לו זיכרון, עט ודף.

ובאמצעות טכניקות מיחשוב מתקדמות, הוא מצא את המספר השלם.

מה אני אגיד לך, עם אותן "טכנולוגיות מתקדמות", דגם, צבע ומספר חלקי אופנוען שנפגע הגיע למכר שלי, לאחר שאביו, בכיר במערכת אכיפת החוק השתמש בטכניקות המתקדמות האלה לאיתור הפוגע. למזלו הרב של המכר, בדרך נס, סמוך לשעת הפגיעה הרכב "הפוגע" תועד במצלמה חונה במקום רחוק ממקום התאונה.

אם לא היה במזל התיעוד הזה, ייתכן והיה מסיים בכלא. אז אם כל הכבוד לזכרון, עט, נייר וטכנולוגיות מתקדמות, זה לא שווה כלום בלי ראיות תומכות.

• מעניין 2
פורסם

-המצב הוא כזה את התאונה יש לי מצויין במצלמה (פשוט לא יודע לחתוך עד שחבר יעזור לי ואז אני יעלה את זה לפה)

-את המיספר רכב ופרטים של הנהגת יש לי

-תביעה דרך הביטוח שעשיתי אצל חמדה שלחתי הודעה-מחר אני יתקשר לגבי זה

-חזרתי לצומת מצלמות לא ראיתי ולא את האוטו באזור-כצפוי אז מספיק לי מה שיש לי -אם היא תכחיש ולא תשלם שיהיה לה לבריאות אני למוד מספיק אנשים כאלה אז משתלם לי להמשיך הלאה-הרי ברגע התאונה חשבתי להיתפנות עם אמבולנס להגיד שכואב לי הגב ולהפוך את הארוע לפגע וברח והמישטרה תביא אותה באוזניים אבל אמרתי לעצמי לא מתאים לי אז אני שולט באחריות שלי מה שאנשים אחרים עושים שיעשו-לא ענייני

-קורה בין הדלתות התעקמה קצת אז יתכן שיגידו לי לא לתקן 

מה אני יגיד-תהיו אנשים טובים-בכול מחיר-זה שווה את זה

• אהבתי 5

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...