Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

לא שאני חושב שהיה אפשר או צריך להילחם במעבר לסטרימינג, אבל אחת התוצאות של המעבר הזה היא יצירה של מוזיקה שטוחה, חדגונית ומשעממת, בלי חידושים ובלי מורכבות.

מי שגרוע ייפלט בסוף ולא יצליח

ולא תשמע עליו 

זה הטבע של התחום 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא חושב שסטרימינג זה מה שהפך את המוזיקה לשטוחה ומשעממת. אבל זה כבר דיון אחר לגמרי מהנושא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, גולדן191 כתב:

מי שגרוע ייפלט בסוף ולא יצליח

זו לא הטענה שלי. אני אומר שגם המוזיקאים המצליחים והמרוויחים של היום, מייצרים מוזיקה משעממת.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

זו לא הטענה שלי. אני אומר שגם המוזיקאים המצליחים והמרוויחים של היום, מייצרים מוזיקה משעממת.

אני אף פעם לא הלכתי על ההכי מוכרים והכי מוצלחים

אם אתה אוהב רוק

תנסה את

Aaron Kamm

The Red Clay Strays

מעולים

פורסם
לפני 15 שעות, פינדר כתב:

לא שאני חושב שהיה אפשר או צריך להילחם במעבר לסטרימינג, אבל אחת התוצאות של המעבר הזה היא יצירה של מוזיקה שטוחה, חדגונית ומשעממת, בלי חידושים ובלי מורכבות.

זה תמיד היה נכון, שרב הפופ הוא נטול מקוריות. 

נדמה לך שלא, כי המוזיקה ששורדת את העשורים היא הטובה יותר...

תעשה בדיקה, תבדוק את שלושת מובילי המכירות בכמה חודשים נתונים בסבנטיז....

לפני 15 שעות, Tom_22 כתב:

מבלי להיכנס לענין אם שמיע או לא (וכמובן צווארי בקבוק של מערכת כזו או אחרת), טיידאל ואפל מיוזיק אם זוכר נכון, עם האיכות הגבוהה ביותר בפועל (במנוי פרימיום עם גישה לחומר היי-רז) לפי מדידות שבוצעו, ביחס לשירותי הזרמת המוזיקה השונים. דווקא על ספוטיפיי די ירדו בקטע הזה, אחרי שהתחילו רק לאחרונה להיכנס לתחום, בגלל קצב דגימה של 44.1kHz בלבד.

אם שמיע או לא זה גם תלוי מאזין. הוכח שיש כאלו שמבדילים, אבל הם מיעוט. מעבר לזה, למערכת אין "צווארי בקבוק". זו תפיסה אודיופילית, שלכל רכיב יש השפעה, ואודיופיליה זו מערכת אמונות לא מבוססות ולא רציונאלית. הבדלים אפשר למדוד ואם מאזין מבדיל אפשר גם לבחון שיטתית.

אחרי זה צריך לשאול, האם היכולת להבדיל בכלל משנה את מידת ההנאה מהמוסיקה...

הסיבה העיקרית לא להיכנס לזה בשרשור הזה הוא שבמוסיקה אלקטרונית זה בטח לא משנה. אין יותר מדי טווח דינמי ו/או ניואנסים וכו'. על אחת כמה וכמה אם מאזינים ברכב (סביבה לא טובה אקוסטית עם רעשי רקע ניכרים). יש מערכות סאונד ברכבים שהם טופ, אבל שוב, לא בזה עסקינן.

למי שאיכות הסאונד פר-סה כן מעניינת אותו, אני ממש ממליץ בחום לבדוק איכויות שונות של מיקסים שונים לאותו אלבום. לפעמים יש מגוון גירסאות לאותו אלבום בערוצי הסטרימינג, והן לא נשמעות אותו הדבר. לא תמיד גם הגירסה "המשודרגת" תישמע עדיף (גם עניין של טעם, אבל גם עניין של איכויות אובייקטיביות של טווח דינמי וכו').

לפני 13 שעות, פינדר כתב:

תראה, גם אנחנו משתנים...

עם השנים עברתי למוסיקת ג'אז (שם גורף להרבה סגנונות שונים מהותית, אבל בכל זאת...), כי היא יותר מורכבת והפופ/רוק נהיה צפוי ומשעמם. יש גם עניין של זמן ומקום. במועדון, בווליום, עם האורות והאווירה, מוסיקה אלקטרונית זו חוויה אחרת מאשר אם שומע בבית...

אני לא אשב ואקשיב למוסיקה אלקטרונית, אבל אם אני צועד לאנשהו או סתם מסדר את הבית, זה יכול לשבת טוב ברקע.

ויש גם נוסטלגיה. שיר פופ דביק יכול לקחת אותך חזרה לזמן שבו שמעת אותו, וזו גם חוויה.

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...