Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי גיגול, תיתכן בעיה במצבר (האופציה הפשוטה יותר). 

מאחר והחלפת לאחרונה, יתכן וזה משהו שקפץ כתוצאה מכך וצריך רק לאפס או אם יש צורך ברכבך, לכייל הימצאותו של מצבר חדש. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

@IsraCar

אם אני לא מוחק את השגיאה

מה החסרונות של זה לעתיד?

שמישהו יוכל להגיד במוסך שיש לי את השגיאה הזו?

אמחק את זה מחר

בהחלט החלפתי מצבר

תודה

נ.ב

חיפשתי את השגיאה בגוגל לפני שכתבתי את הפוסט

ייתכן וזה גם בגלל חיבורים ישנים לכיוון המצבר? רופפים?

בכל מקרה אשאר על זה במעקב בעתיד ואעדכן אם השגיאה תחזור

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • רעיון טוב! 1
פורסם

נסעת ברכב? הכל מרגיש כרגיל?

יש לך דרך לבדוק את המצבר?( רב מודד ),

הייתי מוודא  את תקינות החיבורים שלו דבר ראשון, היות וזה הדבר האחרון שהוחלף.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
בתאריך 8.1.2026 בשעה 17:45, גולדן191 כתב:

יש סיבה לעשות את זה בפועל או אפשר להשאיר ככה?

רשום בכותרת שזו תקלת הגה הידראולי.  בהנחה שה OBD שיש לך קורא נכון תבדוק את הקונקטור על המשאבה ההידראולית אם יושב טוב ובלי משחקים, ואין קורוזיה על החוטים. על הדרך תבדוק גם את מפלס השמן במיכל.

עריכה אחרונה על ידי נירו72
פורסם
לפני 3 דקות, נירו72 כתב:

רשום בכותרת שזו תקלת הגה הידראולי. C זה תקלות תקשורת.  בהנחה שה OBD שיש לך קורא נכון תבדוק את הקונקטור על המשאבה ההידראולית אם יושב טוב ובלי משחקים, ואין קורוזיה על החוטים. על הדרך תבדוק גם את מפלס השמן במיכל.

מגיגול זריז ההיגוי ב208 הוא חשמלי ולא הידראולי.

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, Gauss כתב:

מגיגול זריז ההיגוי ב208 הוא חשמלי ולא הידראולי.

קודם כל מתקן עצמי, U זה תקשורת C זה CHASIS.  יש כל מיני תאוריות, מבעיות במצבר ו CALIBRATION שצריך לעשות אחרי החלפת מצבר, ועד בעיות במגעים. לא מצאתי אף התייחסות ישירה לבעיה. תתחיל מהקל לכבד. תעשה CALIBRATION ואם לא יעבוד תבדוק ככל יכולתך מגעים קשורים. כי אם לא יעבוד מפה זה לחשמלאי רכב.

עריכה אחרונה על ידי נירו72
פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, Gauss כתב:

נסעת ברכב? הכל מרגיש כרגיל?

הייתי מוודא  את תקינות החיבורים שלו דבר ראשון, היות וזה הדבר האחרון שהוחלף.

הכל מרגיש רגיל

אבדוק את החיבורים

נשאר על החיבור של המינוס קצת גריז ששמתי עם המצבר הישן (גריז של NOCO) אולי אנקה ואבדוק שוב

לפני 15 דקות, Gauss כתב:

אין לי רב מודד

לפני 20 דקות, chrono כתב:

לפי מה שאני רואה, זה קוד מאוד כללי ואתה צריך להוציא את תת-הקוד הספצפי של היצרן. תבדוק אם אתה יכול למצוא אפליקציה שיודעת להוציא קודים יעודיים של פג'ו - Car Scanner היא אחלה, אבל כנראה שלא מספיקה במקרה הזה.

אוקיי תודה, אבדוק אם MYPEUGEOT יכולה לסייע

לפני 12 דקות, נירו72 כתב:

בהנחה שה OBD שיש לך קורא נכון

אני לא יודע להגיד - בזמן שעולה השגיאה גם עולה משהו על המסך ברכב שכותב משהו עם הברקסים, ומיד נעלם. עצור את הרכב, משהו עם הברקסים. לעולם לא קפצה לי שום הודעה על הברקסים לפני כן.

לפני 2 דקות, נירו72 כתב:

רק שלא יודע נתונים של הרכב שלו 🙂 .

Peugeot 208 1.6 vti EP6C 2014

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

מכיוון שהקוד לא חד משמעי והרכב מתנהג רגיל,
ויש סימנים נוספים של התראת בלמים ועצור שלא קשור להיגוי - עושה רושם שזה מחזק את העניין של
 בעיה חשמלית כלשהי שמשגעת את המחשב.

השאלה אם זה
מצבר/ חיבור - קונקטור רופף / קרוזיה / פיוז / חיווט בצמה עצמה, או מכלול ספציפי.

שוב הייתי מתחיל מהבסיס,
לשלול מצבר, חיבורים, חיווט , פיוזים וכו'.

• רעיון טוב! 1
פורסם

בהגה חשמלי המערכת משתמש בחיישני ABS ומהירות גלגל vss. אם קופץ לך משהו שקשור לברקסים במיוחד בתקופה הזו יכול להיות שיש לך בעיה במגעים החשמליים מאחורי הצמיג. הייתי מתחיל לבדוק שם ולנקות. יכול להיות שיש אטימה לא 100% ומהמים והלחות משהו משתגע שם בקטנה, לא ברמה שאתה מרגיש עדיין.

פורסם

הייתה לי כבר בעיה שכל פעם שהתנעתי את הרכב, המסך מולטימדיה הציג לי low battery remote control ואחרי החלפת המצבר זה הסתדר

אין לי שום תקלה שאני יכול לחשוב עלייה, המראות מתקפלות, שקע ה12V תקין, ה OBD הציג מתח של בערך 12V גם כן, 

השאלה בעצם... האם מומלץ לי להשאיר את המצב בלי לטפל בכלל ולחכות למצב שבו תהיה תקלה חשמלית באמת? 

כי בעצם הפתרון אם שללתי מצבר וחיבורים אליו זה להביא רב מודד ולבדוק כל פיוז בנפרד? לא עשיתי את זה אף פעם, יכול לנסות...

אני מבין שיש לי פיוזים גם מתחת להגה וגם קדימה ליד המנוע, צריך ללמוד קצת את התחום ולראות אם אבדוק פיוז פיוז.

פורסם
לפני 2 דקות, גולדן191 כתב:

זה להביא רב מודד ולבדוק כל פיוז בנפרד

בוש והכלם. אתה עם הידע שלך ומה שלמדת לא מחזיק רב מודד שעולה גרוש וחצי?

• מצחיק 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...