Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, נירו72 כתב:

מאיפה הכלל הזה?

מקובל בחוגי הBMW מאחר והם ספקי הOEM. בדגמים החדשים יותר רק NGK. וה"כלל" הזה חל גם על חיישני חמצן.

כמובן שיש עוד יצרנים טובים אבל אין חשש עם שני אלה בפלאגים.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 5 דקות, amosbmw כתב:

מקובל בחוגי הBMW מאחר והם ספקי הOEM. בדגמים החדשים יותר רק NGK. וה"כלל" הזה חל גם על חיישני חמצן.

אבל זה גם בגלל שאנשים שכותבים בפורומים, הם מדברים על התחביב שלהם, ולכן הם מראש יקחו את מה שנחשב כבר להכי פרימיום וזה גלגל שלא זז ימינה שמאלה אני חושב.

יש משמעותית פחות מידע וביקורות על פלאגים של HELLA, מגנטי מראלי, BERU ועוד. 

לגבי מנוע פרינס PSA-BMW, ראיתי 2 סרטונים על החלפת פלאגים, אחד של MK MITCH (חברה שלו החליפה) ועוד סרטון, באחד משתמשים בבוש ואחד ב NGK, 

אני חושב שאלך על NGK 

פורסם
לפני 5 דקות, amosbmw כתב:

נשמע לי מקובעות מיותרת נעדרת בסיס מדעי וטכני. ניצוץ מדויק זה ניצוץ מדויק, יש נתונים כמו גודל אלקטרודה, התנגדות, וטמפ' עבודה (חם,קר) ומרווח פלג. החברות באותה רמה (דווקא על בוש יש הרבה תלונות בשנים האחרונות), לא הייתי פוסל.

פורסם (נערך)

נתנו לי בחנות NGK אירודיום ב 257 שקל לא הסכימו להוריד שקל רשום עליהם מאזדה 3 1.6 זה קופסא עם 4 פלאגים , נכון שיש פלסטיקים כאלה שקשורים להצתה זה מולבש אם אני לא טועה על המצתים משהו שחור כזה איך קוראים לזה ?

עריכה אחרונה על ידי M3-2008
פורסם
לפני 2 דקות, M3-2008 כתב:

נתנו לי בחנות NGK אירודיום ב 257 שקל לא הסכימו להוריד שקל רשום עליהם מאזדה 3 1.6 זה קופסא עם 4 פלאגים , נכון שיש פלסטיקים כאלה שקשורים להצתה זה מולבש אם אני לא טועה על המצתים משהו שחור כזה איך קוראים לזה ?

Ignition coils ?

פורסם (נערך)

רשום על זה LASER אירודיום באנגלית משהו ... מה הקשר LASER ?

עשיתי טעות נראה לי אני אחליף את זה מחר בבוקר הייתי צריך לקחת את האירודיום IX לא LASER פחות טווח אבל סחיבה טובה יותר וביצועים טובים יותר יותר זול ופחות ק"מ אבל גם טוב 40-60 אלף במקום 70-100 

עריכה אחרונה על ידי M3-2008
פורסם
לפני 29 דקות, גולדן191 כתב:

דיוק מירבי בייצור בזכות לייזר, הלחמות מדויקות

אבל עשיתי טעות הייתי צריך לקחת NGK אירודיום IX או DENSO Iridium Power הלייזר פחות מתאים לי מחפש יותר סחיבה וביצועים מאשר ק"מ הם גם זולים יותר בחצי מחיר 

פורסם
לפני 45 דקות, M3-2008 כתב:

אבל עשיתי טעות הייתי צריך לקחת NGK אירודיום IX או DENSO Iridium Power הלייזר פחות מתאים לי מחפש יותר סחיבה וביצועים מאשר ק"מ הם גם זולים יותר בחצי מחיר 

לך תדע אם ה Power רק טיפה יותר חזק והכל שיווקי לך תדע

פורסם

הבנתי שהפלאג' IX מחזיק בפועל כמו פלאג רגיל אבל בניגוד לפלאג הרגיל יש לו מקסימום ביצועים , אני יודע שעל הנייר הפלאג אמור להחזיק 40-60 אלף ק"מ אבל בפועל הוא 15 אבל ספורטיבי , העניין שהמנוע שלי זה 1.6 105 כ"ס ומן הסתם הוא מנוע חלש יחסית אבל אני רוצה להוציא ממנו את ה 100% מבחינת סחיבה / עליות / האצות ברמזור / האצות עד 60-70 קמש בעיקר  , אני ממש מתלבט אם להחזיר את הלייזר ולקחת IX או POWER של דנסו

פורסם (נערך)

אם אתה תרגיש שיפור בפעולת המנוע אחרי החלפת הפלאגים, זה בגלל שהקודמים היו גמורים. לא בגלל איזה נוסחת קסם בחדשים.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 10 דקות, amosbmw כתב:

אם אתה תרגיש שיפור בפעולת המנוע אחרי החלפת הפלאגים, זה בגלל שהקודמים היו גמורים. לא בגלל איזה נוסחת קסם בחדשים.

לא נראה לי שהפלאגים גמורים אחרת הייתי מרגיש רעידה כמו מנוע 3 צילנדר ורעידות ממש חזקות 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...