Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך להןדעה הקודמת שלי, אשמח למקד את השאלה - האם הגיוני וסביר והתקנה של צלחות חרוטות, שלא ברור מה מקורן + רפידות מקוריות! לא סיניות זולות, גרמה להרפעדות נשחקו מהר יותר מהרגיל, וכבר אחרי שנה וכ20 אלף קמ? כלומר אם היו מתקינים לי צלחות מקוריות + רפידות, זה היה מאריך את החיים של הרפידות? המוסך המרכזי של סוזוקי טוען שזה כתוצאה מהנהיגה, כאשר הנהיגה שלי פיקס, עם מודעות לשמירת הבלמים? 

פורסם

יכול להיות שהקליפר לא תקין ולא מחזיר את הרפידות אחורה כשדוושת הבלם לא לחוצה כך שנוצר חיכוך כלשהו עם הרפידות גם כאשר אתה לא לוחץ על הבלם. 

תרים גלגל / גלגלים ותבדוק אם הגלגל מסתובב בחופשיות כאשר אתה מסובב אותו עם הידיים. 

פורסם

בזמן האחרון נתקלתי בשני מקרים שבהם מוסכי סוזוקי מורשים מטעם היבואן "החליטו" שצלחות ורפידות אינן בטיחותיות "ולא יעברו טסט" וזאת ברכבים חדשים יחסית, מטופלים ובנסועה שגרתית. בדיקה במוסך נורמאלי אחר, הראתה שלא היו דברים מעולם. שני הרכבים עברו טסט ללא בעיה וללא כל תיקון. מציע בחום לקבל חוות דעת נוספת במוסך שימליצו כאן, אלא אם כן, הרכב באחריות ואז אין כ''כ ברירה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...