Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאמרו (בהנחה שאתה לא מבלף) יש את כל הג'יפים היוקרתים המשווקים באופן סדיר בארץ ויש כל מיני יבוא אישי שלא זוכים לראות כל יום.

אם אכן יש לך תקציב שכזה ואתה מעוניין במראה ראפרי מושך עיינים אז תצטרך להשקיע (זמן וכסף), הכי טוב זה ליבא רכב שעבר שידרוג בסדנה בחו"ל (WCC לדוגמא) שיכלול את כל הפוזה שאתה רוצה עם המערכת שאתה רוצה וכמובן באיכות המקסימלית, שפה בארץ (עם כל הכבוד) לא תוכל להשיג.

תראה באתר של WCC (לא זוכר מה הוא, תעשה חיפשו) יש כמה למכירה

1.8T 8)

פורסם

אם הוא מביא תמונה בתוך כחודש-חודשיים אותו יושב בתוך ג'פ ומחזיק שלט של CF אני מביא פה לכולם שקית שוקו. איך אני? :wink:

ואני רותה לראות אותו נוהג גם, שלא יבקש סיבוב מאיזה דוד שלו או משהו. ואני מתכוון לג'פ ג'פ כמו שכתבת,מהיקרים ולא איזה סמוראי

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

מצטער לאכזב אבל לידיד משפחה קרוב יש אינפנטיני היא מדהימה אין מה לדבר אבל לא שווה את הכסף לדעתי...במחיר הזה יש רכבים הרבה יותר טובים , יפים ומרשימים.

לדעתי אמרו פה האמר שהוא מדהים , יש גם את הקאדילק אקסלייד , בכל מקרה את התקציב לא מוגבל אז אחת משניהם עם עדיפות להאמר.

פורסם

במגזין "אוטו" (וגם "אוטושטח") יפורסם בקרוב מבחן של אינפיניטי FX35 מול לקסוס RX330. שניהם מיובאים דרך חברות הייבוא האישי.

מבין השניים - האינפיניטי הרבה יותר מרשים. אם אין מגבלת תקציב, מומלצת גרסת ה-FX45, שהיא אפילו יותר חזקה. (ל-FX35 יש את המנוע של הניסאן 350Z). אם תרצה פירוט על שני הדגמים, אשמח לפרט.

שאר האופציות:

ב.מ.וו X5

פולקסווגן טוארג

פורשה קאיין (יש לציין שהאינפיניטי עליה נהגתי הייתה פרטית, ובעליה היה בעבר בעלים של X5 וקאיין, את ה-X5 הוא אהב מאוד, מהקאיין הוא סבל)

ריינג' רובר ("רגיל" או ספורט).

מומלץ לעשות נסיעת מבחן על כל הדגמים לפני הקנייה. בהצלחה!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש לציין שהאינפיניטי עליה נהגתי הייתה פרטית, ובעליה היה בעבר בעלים של X5 וקאיין, את ה-X5 הוא אהב מאוד, מהקאיין הוא סבל

רוני

אני אשמח אם תסביר למה מהקאיין הוא סבל יחסית ל X5.

Back to the original - NC again.

פורסם
אני אשמח אם תסביר למה מהקאיין הוא סבל יחסית ל X5.

זה גם הפתיע אותי, וזה בדיוק מה ששאלתי אותו. לפי מה שאני זוכר הוא טען שהקאיין מאכזב מאוד בראש ובראשונה בתור פורשה, ושנית בתור רכב שטח. הנוחות גרועה, האיכות לא כמצופה, לרכב היו הרבה תקלות, כנראה, ולמרות מנוע חזק (V8) הוא פשוט לא הרשים בתור חבילה. מה-X5 הוא מאוד נהנה, והייתה לו גרסת הדיזל (3.0 ל'). הוא טוען שהאינפיניטי הוא הכי טוב, כשה-X5 ממש מעט מאחוריו, והקאיין הרחק מאחור, למרות מנוע חזק משמעותית. לצערי, נהגתי רק על קאיין V6 חלשלוש (ומאכזב) וכן על X3 (ולא X5) כך שקשה לי להשוות בין שלושתם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האמר, נויגייטור, קאיין טורבו, לקסוס או אפילו אסקלייד ביבוא אישי.אם אתה רוצה רכב של ראפרים תייבא לך אסקלייד עם ג'נט 25" :)

פורסם

לדעתי אתה באמת לא רציני אבל רק בגלל הכיף של השאלה אני יענה עליה.

X5, קאיין, טוארג - ג'יפים די נפוצים, הם אמנם טובים מאוד, אבל הם לא מסובבי ראשים בכלל בכלל בכלל.

מסובבי ראשים - אינפינטי FX35 שהינומה מביאים בייבוא די סדיר (הם פשוט מביאים די הרבה), מרצדס G Class זה נחמד, קאדילק אסקלייד, לינקולן נביגייטור (שזו הבחירה האישית שלי), האמר H2 שאני אישית לא הייתי מביא כי גם האוטו הזה כבר יותר מדי מתוקשר.

וכמובן למטרת סיבוב ראשים אין כמו ג'אנטים גדולים ונוצצים.

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

• תוכן חדש...