Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב חדש עד 180k

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום היקרים,

אשמח לעזרה והכוונה ברכישת רכב חדש עד 180k. מחפש דגם שיציג דגש חזק בשמירה על שווי שוק לאחר שימוש (שמור מבחינת טיפולים ומצב הרכב) של כ-4 שנים עם טווח נסיעה של כ100,000-120,000ק"מ. כלומר מינימום ירידת ערך עד כמה שאפשר, זה למעשה מה שחשוב לי בעיקר.

דגשים נוספים שאני מחפש ברכב: 

- חיסכון בהוצאות דלק

- רמת אבזור גבוהה יחסית (בקרת שיוט אדפטיבית עם שמירת נתיב, התרעת שטח מת, מצלמת 360 וכו').

אשמח להמלצות ממי שיש לו ידע ומכיר טוב את השוק בארץ.

תודה!

פורסם

כן ככה חשבתי באמת.

מצד שני תהיתי האם החסכון בהוצאות דלק שוטפות (בכל זאת מדובר ב100k על פני 4 שנים) לא מחזירות ירידת ערך של רכב חשמלי לצורך העניין?

יש למישהו מושג כמה ירידת ערך פחות או יותר יש לחשמלית כגון ג'ילי גיאומטרי?

ועוד שאלה שעלתה לי, האם יונדאי אלנטרה שומרת ערך בצורה מספיק קרובה לקורולה לצורך העניין? או שההבדל תהומי?

פורסם
לפני 31 דקות, duckduck כתב:

ירידת ערך פחות או יותר יש לחשמלית

לצערינו, לחשמלית יש השמדת ערך משמעותית. ככל שהטכנולוגיה מתקדמת ערך גרט של רכב שנחשב היום לחדשני נשחק.

נתקלתי במודעה למכירת קופרה בורן חשמלית (הגיעה רק ביבוא מקביל ) ב 165 אלףֿ רכב בן שנתיים, מחירו כחדש היה 249 אלף. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

בעיקרון ירידת הערך של חשמליות גבוהה, וגם עתיד המיסוי על הנסועה לא ברור.

אני הייתי מנסה לרקוד על שתי החתונות, ושוקל רכישה של צ'רי טיגו 7 פלאג-אין.

כך תוכל מצד אחד להנות מיתרונות החשמל, ומצד שני להנות מרכב הברידי חסכוני למדי.

האחריות היא ל-6 שנים או 160000 ק"מ - כך שהרכב יימכר כשהוא עדיין עמוק בתוך האחריות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קשה לדעת מה יהיה שיעור ירידת הערך של רכב כמו צ׳רי שהוא עדיין חדש בשוק.

בהנחה שאני לוקח את הדגם המצ׳ופר יותר עם כל התוספות, כמה היית משער שתהיה ירידת הערך שלו?

פורסם

יש לי הרבה תחומי עניין והתמחות - חזוי העתיד אינו אחד מהם. א-ב-ל בהתבסס על ניסיון העבר. ככל שתרכוש דגם מאובזר יותר תוכל לבדל את עצמך מרכבי ליסינג מקבילים עם נסועה דומה שימכרו ע"י סוחרים חלקלקים עם "אחריות".

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...