Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, kompy כתב:

ירושלמים, להתפקד!

מי מרים את הכפפה ונוסע לצלם את שער הכניסה למכון?

ביקשת, קיבלת.

"סגור לרגל שיפוצים" 😉

מעניין אם הם באמת ינצלו את הסגירה לשיפוץ, זה יכול להיות אחלה כסת"ח ואליבי.

20250917_082459.thumb.jpg.74a8c5e933d8b8019af6b9110a658e6f.jpg

20250917_082519.thumb.jpg.00dc58e738dd7d0f565b96781efa785b.jpg

לפני 11 שעות, eladns כתב:

עם אופניים חשמליים אתה עומד בפקק שם

אופניים חשמליים זה לחלשים.

הליכת בוקר, 5,100 צעדים. ככה זה שאתה לא גר ב"פריפריה" (פסגת זאב) יותר.

עריכה אחרונה על ידי pasat04
  • אהבתי 4

פורסם

מעניין שהאריכו את שעות הפתיחה של בסט טסט עד 19.00

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מן הסתם יש יותר עובדים, ואפשר לעשות עוד משמרת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 13 שעות, eladns כתב:

מי יסע לגבעת שאול? איזה מקום מקולל. רק בית קברות יש בו ובית חולים הרצוג שהוא התחנה האחרונה לפני בית הקברות הצמוד.

שכחת את חניון משאיות הזבל.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)

אני לא מכיר את הפרטים, אבל עובד שסרח וסגירת מכון לחודש וחצי זה פשוט לא עושה שכל.

כל בעלים של עסק שהיה מקבל דבר כזה היה ישר מוציא מכתב מעו"ד ופונה לבית המשפט עם עיכוב ביצוע,  טוען שהעונש לא מידתי ומה לא. בטח אם העיצומים הם בדרך כלל ברמה של שבוע.

אני מהמר ש"עובד שסרח" זה קצה של משהו גדול יותר.

{או שבאמת מתכננים שיפוץ והמכתב הוא בשביל שטכנית יקבלו את הלקוחות במקום אחר. גם ככה חגים ויש פחות ימי עבודה והמקום היה מוזנח גם לפני 20 שנה}

עריכה אחרונה על ידי GTאי
פורסם

מדובר בחודשיים וחצי. ואנחנו לא יודעים מה התהליך שהתרחש עד שהוצאה ההודעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מברור שערכתי היום, הפרשה מתנהלת כבר מס׳ חודשים עם ערעורים ודחיות(לא ידוע לי, אם היתה גם פניה גם לערכאה משפטית), כשהעונש המקורי שהושת עמד על 4.5 ח׳.

• מעניין 2

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
בתאריך 17.9.2025 בשעה 10:12, dinnnn כתב:

עדיף להתרחק ממודיעין
לפני חודש לקח לי הסיבוב שם שעתיים וחצי

מעניין, עד לפני שנה הייתי מעביר שם קבוע ממוצע של 45 דק' המתנה

דווקא אחלה מכון לא מחפשים על מה להפיל את הבנאדם, ויניב המנהל אדיב ברמה שלא ראיתי בשום מקום אחר

פורסם
לפני שעתיים, kompy כתב:

מברור שערכתי היום, הפרשה מתנהלת כבר מס׳ חודשים עם ערעורים ודחיות(לא ידוע לי, אם היתה גם פניה גם לערכאה משפטית), כשהעונש המקורי שהושת עמד על 4.5 ח׳.

מה הרעיון ללכת על ההתנהלות של המכון כאשר מנהל המכון,נמצא בוועדה.זה לא מסיט את העניין?

זה כמו שהמנהל הגדול שלי בעבודה יהיה יושב ראש הוועד וצריך את אישור יושב ראש הוועד לפטר עובד. אז המנהל מחליט לפטר,עובר 20 סמ לכיסא ליד ואז אומר אני כיושב ראש הוועד מחליט גם לפטר את העובד.

• מעניין 1

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
בתאריך 18.9.2025 בשעה 19:17, shlomiko כתב:

מעניין, עד לפני שנה הייתי מעביר שם קבוע ממוצע של 45 דק' המתנה

דווקא אחלה מכון לא מחפשים על מה להפיל את הבנאדם, ויניב המנהל אדיב ברמה שלא ראיתי בשום מקום אחר

מכון אחלה ועובדים אכן אדיבים, אבל עמוס ברמה גבוהה. גם אני בטסטים האחרונים הייתי צריך לחכות כשעה רק כדי להיכנס למסלול, התור מתארך לתוך הכביש המוביל למכון וחוסם אותו כמאה מטרים ממנו...

ביקרתי בשלושה מועדים שונים - שישי בסוף יום, אמצע שבוע ב-10 בבוקר, יום ראשון ב-8 בבוקר - בשלושתם היה תור ארוך. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...