Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאוד מזכיר את המבצע העצום שלובינסקי פמפמו לכול אתרי החדשות בערך- MG5 ב-50 אלף שקל הנחה.

רק ששכחו להזכיר שזה רכבים שנת 2024 שיוצרו ב-2023. 

המחירון ל-MG5 2024 הוא 108 אלף שקל. ברור שכניראה עדיף רכב חדש שעמד שנה בשמש , מאשר רכב משומש באותו מחיר... אבל זה לגמרי לא 50 אלף שקל הנחה... 

פורסם

בדיוק היה פה שרשור נוסף.. שגרם לי לשלוח מייל לסקודה העולמית ולגלות שהאוטו שהזמנתי יוצר לפני 3 חודשים..ב 2025. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
בתאריך 28.8.2025 בשעה 22:01, קיורטוש אוטומוטיב כתב:

מה מי זה בוצע ברכב בזמן ש"השתזף" 

TSB.jpeg.2d2b4ed73f5a74ddcd4795137239b5e8.jpeg

האם היה צריך לבצע את כל ה 3 ברכב שיוצר ב אוקטובר 2023, כמו זה שהוצע לך?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, zaf כתב:

האם היה צריך לבצע את כל ה 3 ברכב שיוצר ב אוקטובר 2023, כמו זה שהוצע לך?

הרכב "נולד" בפברואר 2023, אנחנו מדברים על רכב בן שנתיים וחצי!!!
3 ה-TBS בגדול אותו דבר, יותר מדי זמן הם ניסו לתקן בעיית HW עם עדכון SW !!!! לכן אתה רואה את SC327 שבפועל תקף לכל רכבי EV6 (תכל"ס כל רכב של 4 מותגים מבוסס E-GMP) שיוצרו עד 22.07.2024 !!!, זאת אומרת כל רכב EV6  שהגיע לארץ, הרי אתם לא באמת כאלו תמימים ורוצים להאמין שהיו עוד משלוחים רציניים מאז (אפילו אין מה לדבר על פייסליפט שהושק בתחילת 2025) ?! ושם ממש שונה הלוגיקה/ניתור של ICCU, לכן בארה"ב זה הפך לנושא בטיחותי וריקול גורף, כי במצבים מסויימים אתה יכול לחטוף באמצע נסיע אזהרת ""Check electrical system" ציפצוף,אייקון של סוללה מהבב, והרכב נכנס להגבלת מהירות של 40 קמ"ש....לא היית רוצה שזה יקרה לך בכביש 6, או בכלל!

שום רכב לא תוכנן כדי שישכב שנתיים וחצי ללא תזוזה, אופי התקלה הזאת זה משהו שמתפתח או שלא, אבל כמו שקורה ברוב המוחלט של רכבים החדשים עמוסי מחשבים/טכנולוגיה,הדברים האלו מנותרים, יש כמה סימנים מקדימים, שבשגרה/שימוש בזמן שנכנס לטיפול "מטופל בשקט בהנחיית יצרן" (זה תקף לכל רכב כולל ICE, המון דגמים יוצאים עם הרבה באגים תוכנתיים, שמטופלים בשגרה בטיפולים עתידיים, עכשיו תדיימנו עשרות אלפי רכבים שמעולם לא ראו מוסך מורשה, מכל מני סיבות, ונזרקות לשוק יד 2 שבאמת כבר פג אחריות יצרן :cool:). יש לא מעט תיעודים בחו"ל ששנתיים אנשים נסעו בלי בעיות, עברו את כל העדכונים, ואחרי עדכון SC327 בדרך הביתה נתקעו. בסופו של דבר זה יגמר עם החלפת ICCU/HV FUSE/מצבר 12V. תלוי זמינות של חלקים ועומס במוסך זה חופשי יכול להיות השבתה של הרבה ימים עד שבועיים, לכן לא סתם שאלתי על "רכב חליפי" שמעולם לא קיבלתי תשובה, דרך אגב. על נושא של עדכון נאמר לי שעבר עדכון, אין להם מושג של מה, לכן ביקשתי להתחבר אישית, הכל מופיע שם תאמינו לי.
עד עכשיו אני חושב שזה רכב פצצה...אבל הנה "בוננזה" של 2023 הפך ל"נבלה" ב2025 בגלל תמחור שגוי (ליבי עם מעט האנשים שאשכרה קנו במחירים מלאים, פשוט טונות של כסף הפסידו בשנתיים) .עוד לא דיברנו על "צורת אחסנה של רכב BEV", מתי הוציאו אותם מ"מצב הובלה" באיזה רמת סוללה שכבו כמה זמן, בכלל אצל רוב היצרנים מציינים שחובה החלפת שמן ברקסים אחרי חצי שנה ברכב ללא תזוזה, ומה קורה עם צמיגות השמן ב"תיבת/תמסורת הפחתה"  חושב לעצמי ?? בקיצור בכלל לא הגענו לזה, אפילו שלא נבהלתי...כי לא קיבלתי הזדמנות ליראות את הרכב, שברור שהייתי מספיק "מבין" לא לשים שקל על זה.
שוק הרכב בארץ נמצא בטירלול מוחלט, לפי דעתי ספציפית היבואן הזה "אבד את דרכו" נמצא במשבר זהות, איך הוא רוצה לתמחר רכבים ומה להביא לארץ בכלל, לכן אני באמת סקרן איך יתומחר EV3.

פרסמתי את הפוסט הזה, כי אני חיי את "מאחורי הקלעים" ותאמינו לי מה שאני שומע/רואה לפעמים לא מאמין בעצמי/משפשף עיניים... ובטח שומע סיפורים של אנשים אחרים בקשר לקומבינות/ריסוק מחירים של משומשים/עלויות תיקון...אמרתי,בעצמי רוצה לבדוק את הנושא, במיוחד את הטרייד , שאתם לא מבינים איזה שחיטה עוברים הרבה אנשים "צמאים למימון"..אני עם רכב שעוד יש לו שוק, תחשבו על רכבים ללא שוק, ועזבו אותי מרכבים בשווי מחירון פחות מ-20K, שם הכי קל לעשות סיבסוד צולב, אפילו לתת "כאילו" מעל מחירון.

בתאריך 29.8.2025 בשעה 15:29, davemustaine87 כתב:

מאוד מזכיר את המבצע העצום שלובינסקי פמפמו לכול אתרי החדשות בערך- MG5 ב-50 אלף שקל הנחה.

רק ששכחו להזכיר שזה רכבים שנת 2024 שיוצרו ב-2023. 

המחירון ל-MG5 2024 הוא 108 אלף שקל. ברור שכניראה עדיף רכב חדש שעמד שנה בשמש , מאשר רכב משומש באותו מחיר... אבל זה לגמרי לא 50 אלף שקל הנחה... 

ממש לא מסכים, הייתי מעדיף רכב בן שנתיים וחצי שלא הורידו ניילון/שמור שנסע אפילו 30 אק"מ מאשר רכב שהשתזף שנתיים וחצי בבונדד...אבל לא תמצא כזה, תהיה רגוע.

לא רוצה להכנס לפירוט של יצרנים/דגמים שראיתי ב-3 שנים האחרונות מסיבות מובנות, אבל אתם לא תאמינו איזה נזק זה יכול להיות מעבר ל"קוסמטיקה"...שאחרי X זמן אפשר לעשות רדוקציה לזה, אבל אף אחד לא יהיה מוכן להודות בזה!!!!  סרטן העור מלנומה שתחטוף בשנות 30-40 מאוד יכול להיות שנגרם בכלל בתקופה מפני 10-20 שנה...ברכבים הזמנים יותר קצרים, ולא תאמינו איזה נזקים מגוונים ולא סימפטיים זה יכול להיות!

בתאריך 29.8.2025 בשעה 15:34, אלעדית כתב:

ממש הפסקתי להתעצבן, במקום זה מאמין "סוף מעשה במחשב תחילה"...הכל התביעות האלו רק העו"ד מרוויחים, היתר זה עוגמת נפש ובזבוז אנרגיה ועצבים!

בקיצור עם כל זה, במחיר הנכון עדיין הייתי קונה, כי מסוגל להתמודד ולנהל סיכונים, שורה תחתונה אנשים תשאלו שאלות ותבדקו לפני ששופכים כל כך הרבה כסף על "חפץ".

עריכה אחרונה על ידי קיורטוש אוטומוטיב
  • אהבתי 1
  • מעניין 5
  • רעיון טוב! 3
פורסם

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001520365

אלפי שקלים הנחה על מכונית חדשה: עוד גל של מבצעי "אפס ק"מ" בדרך

המשבר בענף הרכב מעמיק: אלפי כלי רכב חדשים נרשמו בסוף אוגוסט ברישוי עצמי של היבואנים, לאחר שלא הצליחו להימכר בתום 12 חודשים ממועד ייצורם • המשמעות: בחודשים הקרובים צפוי להיפלט לשוק גל חדש וגדול של רכבי "אפס קילומטר" במחירים מוזלים

פורסם

גם מיודענו פרסם עם קצת יותר נתונים 

https://www.calcalist.co.il/local_news/car/article/ry6rudmqex

מהרשימה עולה כי צ'רי FX הסינית היא ככל הנראה המכונית המגוילת ביותר בחודש שעבר - עם מעל 2,000 רישומים שבוצעו בטווח קצר מאוד במשרד התחבורה. כלומר, או שכ-2,000 לקוחות הגיעו ולקחו צ'רי FX - מה שאינו סביר - או שהיבואן ביצע גיול. גם מאזדה 5 CX עברה גל גיול משמעותי עם מעל 1,100 מכוניות שנרשמו בפרק זמן קצר מאוד. 

הלקוחות מצביעים ברגליים, אם אין לך הייבריד אתה מתחיל להתקע עם מלאים? או שיש לך מלאי מלפני מתיחת הפנים ו״אכלת אותה״ ?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

מי שמגדיל את הידע מגדיל את הצער.

כל פעם שהלכתי לקנות ידעתי יותר על הרכב מאיש מכירות, אף פעם זה לא עזר לי במו"מ.

כל הקטע של מו"מ באולם תצוגה של יבואנים הוא חסר תואלת (אם לא מדובר במכוניות יוקרה).

איש מכירות, אין לו סמכויות להוריד את המחיר. הידע שלך לא רלוונתי בשבילו.

תפקידו, מטרתו והכשרתו היחידים זה לשכנע אותך לקנות כאן ועכשיו, במחיר שהנהלה קבעה ולמלא את ההזמנה.

עריכה אחרונה על ידי EvGriga
  • אהבתי 1
  • מעניין 2

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם (נערך)

"גיול רכבים" זאת פרקטיקה ידוע כבר הרבההה שנים (עם הפסקה של שנתיים,בזמן הקורונה, שכל פחמנוע נמכר!), לא ניראה לי חידשתי משהו למישהו שקצת מבין בתחום, אבל דרך מקרה/בדיקה אישית שלי, זיקקתי לכם במספרים את 2 התופעות בשוק, שנמצא במשבר עמוק, מבצעי בלוף רכב "0 ק"מ" ושוק יד 2 גמור !

כבר הזכרתי בהודעה הראשונה שלי, שבתור עוסק בתחום יותר מדי זמן שומע כל מני מקרים/סיפורים שלא תמיד יכולתי לאמת, ודרך מקרה שלי הצגתי תמונה עגומה של יבואן ששנים היה בין 3 ראשוניים במסירת, יודע "לתפור" דגמים בתמחור נכון עבור ציי רכב ושוק הפרטי, בכל זאת יבואן עם רקורד שיודע לתכנן מלאי ולהזיז אותם בעשרות אלפים בשנה, ולא איזה יבואן קטן או מקרה של מותג או דגם איזוטרי !
גם כתבתי בעבר שיש לי מחסום פסיכולוגי, אפילו שמבחינה כספית אין לי בעיה להשקיע מעבר לזה, של 200 אש"ח עבור פאקינג "חפץ" כי אפילו עלות של 180 אש"ח, שהיה לי קצת קשה לעכל בתקופת פוסט קורונה המטורללת, ויותר מדי דברים היו צריכים להיות אופטימליים כדי שיהיה שווה מבחינת חישובי TCO (בדיעבד אכן רכישת BEV יצא סופר משתלם מעבר לציפיה ו-PHEV בכלל, בזכות עליית מחירים הזויים משנת 2019, ואותי מחירון משוקלל מעיניין רק למקרה של ביטוח/גניבה, אבל זה גם עיניין של מזל, שאין על זה שליטה, לא מנסה להיות חכם בדיעבד) 

1. רכב "0 ק"מ" - לא סתם הומצא החובה לרישוי רכב שלא נמכר במשך שנה מתאריך ייצורו ( ב-04.2024 היבואנים קיבלו במתנה עוד 3 חודשים, לכן במקרה שלי אשכרה עמדו בחוק, אפילו שרשמו ייצור 2024, "יצירתי" אבל לפי פרשנות יכולים לטעון שמה שקובע שנת עליה לכביש), כי יש בזה הגיון, בטח עוד בעבר שהיה נהוג רישוי לפי שנת דגם ולא "עלייה לכביש" אבל מה שכן, משרד (הכי מושחת) התחבורה תמיד מצליח לעשות טעויות לרעת אזרחים או לאחרונה המקרה הזה.
אם זה היה רכב שיוצר לפני שנה וחצי, ניחא, עם 3 חודשיי מתנה, אפילו לא הייתי טורח לפתוח דיון...אבל רכב בין שנתיים וחצי ?!?! לעשות תהליך מכירתי, כאילו זה רכב מניילון בלי ליראות כמו שקונים רכב משומש? הרי ברור לכם אם זה כך, אין שום חוק שמגביל את היבואן למכור ב" 0 ק"מ" גם רכב בן 3-4!
אין לי מושג איך היבואן הזה מנהל מלאים FIFO או LIFO , צבע לבן פנינה הכי נפוץ, יעני לא איזה צבע שמחכה ללקוח מסויים/או ביטלו הזמנה מיוחדת, יש שמועות שהיצרן עשה "אמבוש" ליבואן, אף אחד לא באמת יודע כמה זמן שוכב בבונדד בארץ, אולי פחות משנתיים, אז איפה שכבו לפניכן?..  כל זה היה יכול להתפתר עם היה אפשר ליראות את הרכב, טרם רכישה/תשלום!
איך שלא נסתכל, מדובר בכישלון קולוסאלי לדגם מקטגוריה SUV בינוני רגיל אפילו לא פרמיום ...הנה תמצית תמונה, בעזרת האתר הנהדר:
https://www.carzone.co.il/Kia/EV6/2023/

EV62023.png.5a050895681fd49b8b3e15d348fe67c7.png

מספר מסירות "בדיחה" בשנת השקה של אחד הבוננזות באותו זמן !

EV62024.png.23143d4544b187521c1036cf84f8f5d3.png

פה לפי דעתי רוב המכירות זה "גיול"

EV62025.png.217db37924a361539ba531f37bfc275e.png

מספרים עלובים לכל הדעות (רק לנסות להשוואת מול סיניות "שרק נולדו" כמו G6 שמכרו מעל 5000 בתוך שנתיים !!)

וכאשר כתבתי "מחיר זולג"

3.thumb.jpeg.708326e835c29809790aeb1e7d53aad4.jpeg

עכשיו נוסיף את השקלול של "0 ק"מ בעלות יבואן" שזה 7% פחות.
4.thumb.jpeg.60cf39da63f7a77485cae69a78e7aa80.jpeg

יכולים לספר סיפורים לעצמכם, מחירון לוי יצחק זה בולשיט...נראה אותכם מאתגרים את זה, אם עושים תאונה/או חלילה נגנב אפילו אחרי יום אחד בבעלותכם !

2. שוק יד 2 שבור אם עושים חישובי TCO לרכבים PHEV/BEV חדש, מבינים שזה הכי משתלם/מתאים למי שנוסע המון, מעבר לממוצע, וכמובן יש לו יכולת טעינה ביתית...אבל פה המילכוד 22, במיוחד אם אתה מאלו שרוצה למכור אותו אחרי 5-6 שנים! לא סתם העליתי את טופס בדיקה, חוץ מ-0.5 מ"מ סתייה בזווית מתלה, וקיפול מראה ימנית עייפה, שדרך אגב תקלה ידוע שבחו"ל היצרן מתקן, ותיקון פגוש קדמי קל, הרכב באמת במצב מכאני מעולה, לסוללה עוד אחריות של 28 אק"מ עד 200 אק"מ...נראה אותכם מוכרים רכב כזה, אפילו שיש לו שוק, אבל עכשיו השתחרר גל ענק שיצאו מליסינג...בקיצור בשוק של היום שחיטה בטרייד של 50-70% זאת לא המצאה !!! לכן מבחינתי הרכב הזה מתנה לילדים או עד הגריטה, האמת אם לא תהיה פגיע בשאסי...בר תיקון אפילו עם כדאיות כלכלית!

לסיכום: תהיו ערניים, במיוחד בפלח מכירות של "0 ק"מ" תעשו בדיקות, תישאלו, ואל תאמינו ל"הנחות/מבצעים" תבקשו מספר VIN, מכוון שיש לי גישה כמעט לכל דבר מתוקף עבודתי, אעזור לכם לבדוק תאריך ייצור כאשר אבקר פה, פה בדיון, בפרטי לא אענה, זה לא מידע חסוי!
אני אישית מחכה לתמחור של EV3 ואיזה גימורים ינחתו, אבל להבדיל מ-2019 שלא היה אופציה של PHEV עממי משומש, וב-2022 פשוט לא היו רכבים, כניראה עם כל השמדות ערך של רכבים חדשים (במיחד ה-BEV) בתוך 3 שנים, אחזור לרכוש רכבי משומשים, והכיוון BEV פרמיום, לפי הבנה טכנית שלי, שלא קטנה, אחרי שעברו "שחיטה כשרה" תוך שנתיים/שלוש...אין שום נסוע שיכול להשיג השמדת ערך של 100 אש"ח + בתקופה כזאת, אפילו עם 10 אג' לק"מ ו-0 עלויות טיפול (שחוץ מטסלה זה קצת קשה)

לפני 9 שעות, EvGriga כתב:

מי שמגדיל את הידע מגדיל את הצער.

כל פעם שהלכתי לקנות ידעתי יותר על הרכב מאיש מכירות, אף פעם זה לא עזר לי במו"מ.

כל הקטע של מו"מ באולם תצוגה של יבואנים הוא חסר תואלת (אם לא מדובר במכוניות יוקרה).

איש מכירות, אין לו סמכויות להוריד את המחיר. הידע שלך לא רלוונתי בשבילו.

תפקידו, מטרתו והכשרתו היחידים זה לשכנע אותך לקנות כאן ועכשיו, במחיר שהנהלה קבעה ולמלא את ההזמנה.

אני עוסק בתחום, אז אני לא צריך להגדיל ידע בתחום רכישת רכב, אם לא היה לי הבנה/יכולת מעבר לכל גורם שעוסק בתחום, לא הייתי מצליח לעשות מה שאני עושה ומתפרנס ממנו!
15 שנה עבדתי בתחום הקמעונאות במכירות, מכיר כל טריק/תבנית תסריט המכירות/איך מורידים התנגדויות/משחקי "סמכויות/תפקידים"/מזהה בדיוק מי הגורם שביכולת שלו להחליט....תחזור לקרוא מה כתבתי בתחילת דיון, לא היה שום אקט מכירתי מצד איש המכירות, אנחנו "מדינה/כלכלת אי", יבוא אישי/פרטי של דגם עממי לא חוסך כלום, אז עדיין תמיד אהיה זקוק לאיש מכירות ש"יפתח הזמנה" עבורי, ותמיד יודעתי מה ההנחה המקסימאלית שאפשר לקבל, רכב PHEV נקנה בהנחת "חבר" שאין לי...ורכב BEV "זה מה יש" לפני הטרלול , בקשר הרכב הזה אני יזמתי את השיחה, ואחרי קבלת הזמנה עברתי למנהל מוצר, שאחרי שיחה אחד..דממה !
נציגי מכירות בתחום הרכב, תפקידו להיות כמה שפחות יודע, שלא יפגע בביטחון המכירתי שלי, אנשים הכי מנודרים, שלא יודעים יותר מדי (אני עדכנתי את האיש מכירות שכבר לפני שנה שאלתי אותו מתי יגיע ה-EV3 ב-2024, שההשקה ב09.2025)...לנציג מכירות יש בטחון עצמי מופרז, כאשר יש לו יכולת לקשקש "מסביב לנושא" בלי לדעת על פאקים/קשיים של המוצר , ולהיות ממוקד עמלה...ואני לא מחדש לך כלום, שבכל תחום גובה עמלה ביחס הפוך לטובת לקוח !

@zaf

.thumb.png.bde7fdb22612b793d0f0061ef4e7371c.png

אענה פה בקצרה, בלי לעשות אוף טופיק בדיון אחר, זה שלא ראית/לא שמעת/אין פרזנטור בפייסוש דמוי "מר רובוטיקה" זה לא אומר שזה לא קיים.. וממש אבל ממש קיים במיוחד רכבי ICE פרמיום!!!
שאפתח נושא בהזדמנות ארחיב, אבל אתן לך חומר למחשבה ...רכב "פושטק"/עממי בשפה שלנו, מבקר אצל "אילוי" רפרנס ברכבי VAG פה בפורום...חצי שנה הסתובב בלי שיכוונו אותו/בגלל עודף אגו של מוסכים מהוללים, עד שהגיע לפה. 

עריכה אחרונה על ידי קיורטוש אוטומוטיב
  • אהבתי 3
פורסם
לפני 10 שעות, קיורטוש אוטומוטיב כתב:

בתוך 3 שנים, אחזור לרכוש רכבי משומשים, והכיוון BEV פרמיום, לפי הבנה טכנית שלי, שלא קטנה, אחרי שעברו "שחיטה כשרה" תוך שנתיים/שלוש...אין שום נסוע שיכול להשיג השמדת ערך של 100 אש"ח + בתקופה כזאת, אפילו עם 10 אג' לק"מ ו-0 עלויות טיפול (שחוץ מטסלה זה קצת קשה)

מהנסיון שלך, שעכשיו הרכבים החשמליים קיימים אצלנו סביב ה-5 שנים במספרים קצת יותר גדולים, האם אתה מרגיש בנוח לקנות רכב כזה מחוץ לאחריות יצרן/ לקראת סיומה ? 

• אהבתי 1
פורסם

טלקאר בהחלט ידועים כמי שיודעים לתמחר רכבים, אבל גם אין ספק שהם טעו לחלוטין עם התמחור של החשמליות שלהם שחלקן נחתו בישראל בדיוק בתפר של בין אין הרבה חשמליות וירכשו בכל מחיר כי לוקחים בחשבון את עלויות התפעול הזולות, לבין יש פתאום הרבה חשמליות. התמחור של ה- EV6 כבר מההתחלה היה גבוה, אבל אז כנראה הם חשבו על המחיר של המודל Y שהייתה יקרה יותר. 4 חודשים לאחר מכן טסלה חתכה את המחירים של המודל Y בעשרות אלפי שקלים, החלו להגיע עוד מותגים ואף אחד כבר לא רץ לקנות חשמלית רק כי היא חשמלית וחוסכת כסף. 

יש להם הזדמנות לתקן את זה עם ה- EV3, נמתין להשקה הקרובה ונגלה אם זה אכן כך. 

פורסם
בתאריך 4.9.2025 בשעה 10:08, madmaxx כתב:

ש להם הזדמנות לתקן את זה עם ה- EV3, נמתין להשקה הקרובה ונגלה אם זה אכן כך. 

אז ביום שני ברעננה, דיסקו בטח כבר מתכונן 😉

שתי רמות גימור, אני מניח שזה יהיה החל מ 170 (ט.ל.ח

בתאריך 28.8.2025 בשעה 22:01, קיורטוש אוטומוטיב כתב:

תהיו בטוחים שימצא "הזוכה" שמשוכנע" שקנה רכב בהנחת 100,000 אש"ח :cool:

מסתבר שיש לא מעטים כאלה והמלאי הזה יורד לאט לאט.

פורסם

@קיורטוש אוטומוטיב לא יודע אם זה רק אני, אבל אתה כותב בהודעות שלך הרבה מונחים בכתיב מקוצר, ראשי תיבות, ויכול להיות שכמוני יש עוד קוראים שלא מבינים מה הם קוראים. אשמח שתסביר מה אומרים המונחים שאתה משתמש בהם (iccu לדוגמא)

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...