Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלנטרה 2007 - מזגן חלש מאוד

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כן... אני יודע שהרכב ישן, אבל כרגע זה מה יש.

באתי עם האוטו שלי וחבר הגיע אחרי עם הרכב שלו למלא גז במזגן אצל מישהו שהוא מוסכניק מדרכה.

הוא בדק לי עם שעוני לחץ אם חסר גז - המכשיר מדידה הראה על 100 אע"פ שהמדחס נכנס לפעולה והוא אמא לי שאיננו יכול לקבוע בוודאות שחסר גז ושעליי לגשת לאיש מזגנים שיבדוק.

לעומתי - אצל חבר שלי השעון הראה על 30 ואכן קבע שחסר גז - מילא לו ועכשיו הוא מרוצה.

רציתי לשאול - מישהו יכול לכוון אותי ממה יכולה להיות הבעיה ?

האם עליי לגשת למוסך שמתמחה במזגנים? 

אני מאיזור ב"ב, ר"ג, פ"ת.

תודה מראש

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

בדיקת כמות גז מזגן ברכב נעשית ע"י מכונת מיחזור גז יעודית ששואבת את הגז מהמערכת

ושוקלת אותו ואז ניתן לראות אם הכמות שנשאבה תואמת לכמות שיצרן הרכב הכתיב.

אכן כדאי לבדוק ולבצע אצל מזגניסט רכב מקצועי ובפ"ת יש לך את אשר מיזוג אויר לרכב

ובבני ברק את עמוס מזגנים.

בברכה  -  רפי לין

מיחזור גז מזגן.jpg

• אהבתי 3
פורסם

100PSi בלחץ גבוה בטמפרטורה בחוץ שיש עכשיו?

זה נמוך מאוד וכן יכול להצביע על חוסר גז. ב 30 מעלות בחוץ בצד הלחץ הגבוה אמור להיות משהו כמו 200-230PSi.

פורסם

מילוי רק על פי לחץ הוא מתכון לנזק. עשו לי ככה לפני כמה שנים בפיאסטה ומאז המדחס לא עבד במזג אוויר חם, (למזלי) כי הלחץ היה גבוה מדי. הגעתי לאשר מיזוג אוויר בפתח תקווה והוא שאב חצי מהכמות שהייתה במערכת (לזכרוני בערך חצי קילו).

למדחס ולצנרת שלום.

• אהבתי 1
פורסם

אולי אני אקפוץ לאשר מזגנים בפ"ת - שייתן לי דיאגנוזה. ברור שמי שבדק לי זה לא מישהו עם מיכשור ברמה מקצועית. אעדכן

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

הייתי עכשיו אצל אשר מזגנים. אכן שירותי מאוד, מסביר וסבלני ביותר.

לצערי המדחס תקול. הוא גם לא יונק אבל אמר שאם זה היה רק זה היה יכול להחליף חלק קטן ולסדר לי את זה. הבעיה השניה זה שהוא דולף. ולכן נדרש להחליפו.

כרגע החלטתי להמתין עם זה היות והעלויות גבוהות.

חדש - 2000, משומש - 1500, מפירוק - 1000.

תודה

• אהבתי 3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...